This is not a drive by.



Jag slog mig just ner med min trötta kropp i sängen. Filmen var bra och jag är riktigt trött, så funderar på att gå och lägga mig. Imorgon är det söndag och jag ska få bort lite plugg, sen ska även ett besök till mina mor och farföräldrar pressas in. Godnatt, kramen till dig.

Shorts.



Ett par shorts jag investerade i Thailand. Fickorna sticker ut, de är kortare på rumpan och de är bekväma, jag är hel nöjd!

Earth hour.

Dagen har spenderats liggandes under täcket i min säng, och kvällen kommer spenderas i soffan framför en film som jag har hyrt tillsammans med mina föräldrar med tända ljus på grund utav att det är earth hour! Men innan de så ska jag basta, så skönt.





Jag saknar dig så himla mycket, bästaste du.



Om fem dagar är du hemma igen och jag står knappt ut. Jag saknar dig så himla mycket Adam.

p.s jag vet att bilden varit uppe nyss, men den är så fin.

31032012

Kring sju befann jag mig hemma hos Emelie igårkväll. Vi lagade tacos och satt och åt till tända ljus, det var mysigt! Kvällen bjöd sen på film och badtunnebad med ett härligt gäng, och kvällen blev faktiskt bättre än jag trott! 

Jag vaknade alldeles nyss och ska snart gå till köket och fixa nått att ta i munnen. Får se vars dagen leder mig, för jag har ingen aning.


It's friday I'm in love.

Stänger snart av coldplay på spotify och beger mig till Flipp och myser med honom ett tag. Idag slutade jag skolan klockan tre och den sista lektionen hade jag yoga, haha. När jag kom hem gick jag ut på en lång prommis med Flippen i solbrillor, converse och skinnjacka! Känner verkligen att våren är påväg nu, och det gör mig såå glad!!






Goodnight.



Men en svart vit bild från i somras säger jag nu godnatt! Imorgon är det fredag och det ser jag fram emot! :-)

Sometimes words are not enough.



Inte min dag.
I stort sätt har dagen varit kass, och det kommer inte bli bättre då jag ska sitta med näsan i No boken hela kvällen i princip. Skönt att det är fredag imorgon i alla fall och att det snart är påsklov, får tänka på det!

Star and stripes.




Längtar till sommaren för mycket!


Kärnfria vindruvor.



Laddar upp med kärnfria vindruvor framför Mästerkocken och Grey's ikväll. Är dessutom väldigt trött och har ont i huvudet så skjuter upp mitt plugg till imorgon istället.

Skönt är det i alla fall att nästan hela skolveckan har gått och att snart ramlar en till helg in, för jag känner stort behov av helg just nu!

Muckfoto.

Hejsan!
Dagen har varit proppad med lektioner som det alltid är på onsdag, veckans jobbigaste dag. Under dagens gång har jag haft ett av mina favvo ämnen musik och så har vi även haft muckfoto! Jag klädde ut mig till catwomen i brist på idéer så igårkväll satte jag igång att fixa ihop en mask, och resultatet blev faktiskt bra! 



Jag och Alex idag!

The O.C



Kryper ner i sängen nu och kollar på världens bästa serie, the o.c. Godnatt, kramen till dig!

His best days will be some of my worst.



Kofta från Carlings, linne från Thailand samt jeans från Dr denim hade jag på mig idag tillsammans till mina vita converse som jag letade fram imorse. Fick mig en vårigare känsla och kalla fötter!



Tisdag

Tisdag.. otroligt trött. Dagen har bestått av en massa lektioner, pingis lir och skratt gånger tusen. När sista lektionen var klar var klockan redan tre och då for jag in till stan tillsammans med Manda och det enda jag fick med mig hem var käk från waldorf som jag och mim mor nyss har käkat, mums! 

Nu ska jag leta fram kläder inför muckfotot som ska tas imorgon.. och jag är fortfarande inte helt säker på vad jag ska vara.. 



Bilden är från när vi hade volleyboll turnering på skolan!

Into dust



Under den senaste timmen har jag städat mitt rum, det var behövligt. I princip alla kläder från min klädhängare låg på golvet så det känns nu skönt att kunna se golvet igen, haha! 

Vad ska jag nu göra resten av kvällen? Blir väl att se på tv, som vanligt. Eftersom att jag inte har nått att plugga till och det är super skönt!!

En lista.

10 saker jag tycker om:
Sommar och sol.
Musik.
Att prata om allt mellan himmel och jord med en någon/några man tycker om.
Thailand!!
Att vara på riktigt bra humör, då mungiporna är som fastklistrade för att hållas uppe.
När man blir pirrig då man ser just den där personen som man så mycket tycker om.
Stjärnor, rymden.
Att skratta!
Att kramas.
När någon säger något snällt till en. 


9 saker jag tycker mindre om:
Slöjd.
Människor som är allmänt dryga.
Obehagliga personer som kan vara närgångna.
Personer som säger dumma saker anonymt på internet, omoget dessutom att plocka fram de sämsta med någon.
Att välja kläder på morgonen.
Ketchup.
Att sakna någon som man glidit ifrån/mist kontakten med.
Att plugga och behöva dra sig från tv eller datorn.
Stoppknappar i bussar.

8 bloggar jag läser:

7 saker jag vill göra i framtiden:
Flytta till Thailand och bo där ett tag och även prova på att bo i Usa.
Bo fint och ha en walk in closet.
Besöka alla de länder som jag vill besöka.
Gifta mig med den person som jag älskar av hela mitt hjärta, konstigt va?
Fara utomlands med mina bröder.
Kunna jobba som de jag vill.
Ha bra kontakt med de vänner som jag umgås med nu.


6 böcker jag gillar:
Flyga drake av Khaled Hosseini.
Vindens skugga av Carlos Ruiz Zafón
Twilight serien av Stephenie Meyer.
Tusen strålande solar av Khaled Hosseini.
Innan jag dör av Jenny Downham.
En blomma i Afrikas öknen av Waris Diries.

5 saker jag är rädd för:
Mörker.
Att mista någon som jag tycker om väldigt mycket.
Knivar, saxar nålar. Min största fobi typ, heh.
Att bli kär.
Att göra någon missnöjd.


4 ord som beskriver mig:
Vänlig.
Sprallig.
Fundersam.
Empatisk.
Godhjärtad.


3 saker jag ser fram emot:
Skolavslutningen.
Att se coldplay.
Storsjöyran om de blir av.


2 snygga killar:
Cam gigandet.
Adam Brody.

One of these days

Hejsan! Idag har det verkligen inte varit min dag. Det började med att jag ramlade i trappen imorse när jag borstade tänderna och sen har inte mitt humör varit det bästa idag, trött och less. Det som inte heller gör saken bättre är att det regnar. 

Aja, när jag kom hem från skolan slängde jag ihop en plättsmet och stekte plättar. Med en mätt och belåten mage ska jag nu lägga mig framför tv:n och kika på film, mysigt. 





-


Tre bilder från helgen och jag har inte en blekaste aning om vad jag gör på bilden.

Helgens sista dag är nu slut och min natt är körd. Såg just Irene Huss vilket var en dålig idé på grund utav att jag inte kommer kunna sova nu. Min helg har varit mysig och lugn och jag har investerat en ny mobil och sagt hejdå till min gamla! Imorgon tar en ny skolvecka start, och som tur är så är den kommande veckan lugn! 

Nu ska jag krypa ner i sängen tillsammans med hörlurar i öronen, godnatt!

Igår var jag högst upp imorgon är jag nedanför.



Efter en lång och skön stund i bastun beger jag mig nu mot soffan för att kika på the o.c i några timmar och bara ta det lungt, för bra! Inga planer för kvällen har jag, funderar på att ringa Alva och höra om hon har lust att göra nått annars laddar jag nog hem en film och myser på här hemma.

Easy for you to say, your heart has never been broken.





25032012

S ö n d a g.

Jag vaknade upp tillsammans med Manda kring klockan tio efter en mysig lördagskväll. Vid tolv tiden hämtade Linus, Emelie, Simon och David upp mig eftersom att vi skulle fara och grilla! Nu är jag hemma igen och ska nu gå och värma upp min kalla kropp i en varm bastu. Vi hörs!




Fina du.



Umgås med en snygging. Snart ska vi käka grillat och sen mysa på för fulla puckar. Hoppas ni får en bra lördagskväll, puss!

Saturday, wait

Godmorgon! Igår bestämde jag mig för att fara till Emelie och umgicks då med hon, Marika, Linus, Simon, David och Petter! Vi badade badtunna och fika kladdkaka och kikade på Big brother ett tag.

Jag vaknade för en stund sen och ska nu käka innan jag ska fara och kolla på en ny mobil, jag klarar inte avatt ha min längre. Så förhoppningsvis kommer jag hem med en ny telefon, hoppas hoppas hoppas.



Halsring


Skjorta - Weekday/ Halsring - Present av två fina!

Hejsan!
För en liten stund sen kom jag hem från en riktigt bra dag.
Jag slutade skolan ett tag innan tre och styrde då stegen mot Hertsön där jag mötte upp en grymt saknad tjej, nämnligen Rebecca. Vi pratade om allt som vi missat, lagade mat och myste på tills jag skulle ta bussen hem igen och nu sitter jag här.

Funderar om jag ska fara till Emelie och träffa hon och alla eller om jag bara ska stanna hemma och ta det lungt... det löser nog sig!

.

Bjuder på denna bild än en gång som min bror tagit på mig innan jag slänger mig ner i sängen. Imorgon är det fredag och jag ska hinna träffa Rebecca och skriva ett nationellt prov så jag borde faktiskt gå och lägga mig nu. Godnatt fina du, kramen till dig!

Kåbdalis

En bra dag spenderades i Kåbdalis tillsammans med min fina klass! Åkte slalom för första gången på ett bra tag och hade det bara allmänt bra. Kring klockan fyra befann jag mig på hemmaplan igen och for sen till läkaren och kollade till astman osv. Kvällen avslutades tillsammans med Flipp i soffan framför Once upon a time och Criminal minds.



Have a nice life, I'm done trying to be in it.





Onsdag

Hejsan! Kom nyss in genom dörren efter att ha klarat av ännu en onsdag. Dagen började med ett utav mina favoritämnen, musik. Spelade tillsammans med min grupp låten Wonderwall och kilade sedan vidare till SO:n där jag fick reda på att det hade gått super bra på historieprovet för mig!
Efter skolan for jag in till stan tillsammans med Martin och Gustav och pratade med dem ett bra tag innan jag for och käkade middag på donken tillsammans med min mamma. Ikväll befinner jag mig framför tv:n och bara tar det lungt, för skönt!




sweet dream or a beautiful nightmare



Med önskan om att jag hade ett badkar går jag nu och duschar och hoppar sen direkt ner i sängen. Kvällen har fyllts med tvprogram och prat med mamma. 
Godnatt på er, kramen till dig!

Myskväll framför tv:n.



Inom kort slår jag mig ner framför tv:n och myser med min mamma ikväll, Top model Sverige och DH väntar. Asbra. Annars då? Jo, det är okej. Huvudvärken har nästan släppt helt och jag längtar tills på torsdag då jag ska spendera dagen i Kåblalis tillsammans med min klass!

Skinnväst

Inne på Forever 21 i Thailand hittade jag denna skinnväst, och jag tycker den är super snygg! Lite stor och har ett spänne längst ner, dock är spännet lite långt men det gör absolut ingenting när man tänker i helhet! 





Sommarlängtan


Tillsammans med Flipp har jag vilat ett bra tag i soffan och tittat på filmen Mr nobody, och med tanke på den filmen började jag sakna Adam ännu mer. I alla fall så kikar jag just nu på Top model medans jag drömmer mig bort till varmare tider, sommaren. Som jag längtar!

Här har jag längtat bort.



Slog upp ögonen imorse med en tung huvudvärk och blev kvar liggandes i min säng, med andra ord så stannade jag hemma idag. Med Flipp vid min sida tar jag det lungt idag framför en disney film i soffan med ett glas juice i famnen, seriöst juice är så himla gott.

Converse



I Peking hittade jag en converse butik så passade på att investera ett par nya låga converse till sommaren. Svarta blev dem och pricken över i:et var att de bara kostade 300 :-. 



Monday you can fall apart.

Hejsan vänner! Imorse ville jag verkligen inte kliva upp från sängen, jag var så himla trött, och var inte speciellt glad över att det var måndag heller. I alla fall så kom jag för ungefär en halvtimme sen in genom dörren tillsammans med omdömen från skolan och med en glad vovve som varit ute på promenad! 
Nä, nu drar jag på mig duntofflerna och går och lägger mig i soffan och vilar, vi hörs! 


Förresten, så tycker jag inte om dåliga hårdagar.

Not over you.

Fick mig en riktigt bra avslutning på en bra helg tillsammans med Alva! Vi pratade om allt mellan himmel och jord, fikade och myste på. Jag kom nyligen hem och har just krypit ner i sängen tillsammans med en varm vetevärmare och ska nog snart sova eftersom att det är måndag imorgon och det innebär skola.



Bilden är från när jag och Alva var i Turkiet.

Sometimes you've gotta let go.



Ett flertal timmar har ägnats till min bokreflektion och jag kan nu meddela att det är klar! Så skönt. Snart ska jag käka middag och sen styr jag stegen mot Alva för att umgås med henne ikväll, kommer nog bli hur bra som helst eftersom att vi har en hel del att catch up!

Jag saknar dig.



Sunday always comes too late.


En nybadad vovve vid namn Flipp väcker mig genom att lägga sig på mig, skönt. Jag har legat ett bra tag kvar i min säng nu och ska nu pallra mig upp för att hinna göra bort så mycket som möjligt idag. Nämnligen Plugga. Tråkigt.

Kvällens,



Tröjan kommer från nelly och jeansen från gina tricot. Till detta hade jag guldringar och mina älskade Dr martens.

Natti natti.



Fick mig en riktigt bra kväll som tog start på pastabacken där jag åt middag tillsammans med en snygging, Manda. Kring åtta styrde vi stegen mot minus 30. Nu är jag hemma igen och har just krypit ner i min nybäddade säng. Imorgon är det söndag och det innebär att jag har en hel del att ta itur med, nämnligen pluggning. 

Details




Därifrån syns längtan mer.

Om cirkus en timme far jag in till Manda och käkar middag tillsammans med henne. Kring åtta far vi till minus 30 och spenderar kvällen där tillsammans med Lovisa, Jennie och Tove! Det kommer bli super bra. Jag är glad idag.




Lördag 17 mars.

Godmorgon! Sovit gott? Det har då jag verkligen gjort.

Igår fick jag mig en mycket trevlig kväll tillsammans med Manda och Lovisa. Vi käkade, snacka och såg film och bara allmänt tog det lungt! Ikväll är det minus 30 som gäller och jag tror att det kommer bli hur bra som helst. Snart ska jag gå och duscha och käka frukost osv, så vi hörs senare! Puss.


16032012



Laddar upp med en film och lite gotta tillsammans med brudarna på bilden ovanför!

Fredag




Hej!
Imorse drog jag på skinnjackan för en gångs skull innan jag for till vårdcentralen där de stack hål på mig och fick mig att börja gråta, nice. Krigade vidare till skolan för att göra bort två prov och slutade kring ett. Ikväll kommer mina favoriter till mig och vi ska mya på hela kvällen, toppen! Ha en bra fredagskväll, för det ska jag ha!

Godnatt!

Går och lägger mig nu och kikar the o.c i sängen tills jag ska sova och drömma mig bort från kylan och tillbaka till värmen. Imorgon är det fredag och sen helg, så grymt skönt det ska bli! Förhoppningsvis får jag en mysig fredagskväll och en grym lördag. Satsar på de.
Godnatt, kramen till dig!

Now and then I think of when we were together.



Sega torsdag.
Hade en jobbig idrottslektion på grund av min dumma förkylning som inte försvinner. For in till stan efter skolan och kom hem utan ett par skor men med en klänning med en dragkedja på ryggen (den på bilden) och en ny ring, asbra.
Ikväll har jag befunnit mig med nosen i no boken och ska snart läsa so, har nämnligen två prov som ska bli bortgjorda imorgon. 

Imorgon börjar dagen med att jag ska till läkaren och ta blodprov, kill me.



Elle magazine.



Kryper ner under täcket och bläddrar i Elle tills mina ögon blir trötta.
Imorgon är det torsdag och det innebär att jag slutar två, så jag kommer förmodligen fara in till stan och leta efter ett par nya skor och utnyttja mitt presentkort på H&M som går ut den 16 de, blir nog asbra. Hoppas du kommer sova gott, sötis!

Skinnväst


Idag hade jag på mig min skinnväst som jag köpt på Forevert 21 med en vit stickad tröja från Zara under. Till det hade jag mina nya svarta jeans som kommer från Dr Denim och mina favorit skor, Dr. Martens.


It's such a shame we had to find out this way.

O n s d a g. 
Veckans jobbigaste dag är nu avklarad och idag skrevs nationella prov i no och min bokreflektion till engelskan lämnades in. Dagen har varit fylld av skratt och jag var trött nu när jag kom hem så nu ska jag bänka mig framför tv:n med en varm kopp choklad i ena handen och med tv dosan i den andra tills jag ska börja laga middag. 





Jag vill ha.



Dagens carvings: en militärjacka eller bara en armegrön och linnen med öppna ryggar.

Today, you inspired me.




Svart.



Mina ögon är trötta. Så snart går jag och lägger mig så jag är pigg imorgon då jag ska skriva nationellt prov i ca tre timmar. Ikväll har jag gjort bort engelska bokreflektionen och en bit på den svenska, skönt. Så säger godnatt nu.

Wonderwall




Hej!
Idag har det varit tisdag och jag har haft en bra dag. Jag har klinkat på pianot, sovit i soffan och skrattat. Snart ska jag sätta igång med skolarbeten så jag hinner göra klart allting innan Top model börjar, det vill säga att jag har ungefär en timme på mig så jag borde rappa på nu. Ha en bra kväll, ciao!

This is love.



Med denna bild på mig och mina favorit tjejer säger jag nu godnatt eftersom att jag ska krypa ner i sängen och kolla på the o.c ett tag innan jag ska sova. Hoppas du kommer sova gott, kramen till dig!

30 Augusti.

Den 30 augusti kommer jag befinna mig i huvudstaden och kolla på när Coldplay levererar inne i Stockholm stadion, jag är så galet lycklig!!


Make my way back home when I learn to fly high.

Vecka 11 kommer bli en jobbig vecka har jag insett. Nationella prov i no och två andra prov samt några inlämningar ska bli bortgjorda.

Idag har jag vandrat på stan och tomhänt kom jag inte hem i alla fall. Med mig hade jag två nagellack och en t-shirt.
Det börjar bli vår också, solen lyser och det är plus grader.

Röd



Kofta - Carlings / Linne - Thailand / Jeans - Dr denim.

Hej! Idag begav jag mig till skolan i detta plus en metallring i håret och lite smycken. Dagen har gått helt okej och jag har ägt ett leende. Glad har jag varit helt enkelt.

Cheerleading.




Idag är det dm i cheerleading och det är i såna här stunder jag saknar den älskade sporten som mest. Lycka till på mattan idag, håller tummarna för er!

Melodifestivalen.

Kikade melodifestivalen tillsammans med Lovv och fikade semlor.(Första semlan för iår!!) Nu äger jag ett par trötta ögon som snart ska få blunda. Imorgon väntas kalas och det ser jag fram emot, speciellt att träffa broder David som jag inte sett på ungefär en månad!


Breathing in snowflakes.



Hjälper mamma att förbereda maten medans Luleå ligger i ledning över Aik, asbra. Snart är middagen klar och jag är super hungrig och innan jag vet ordet av det så är Lovisa här och får upp ett leende på mina läppar. Känner på mig att kvällen kommer bli trevlig, så därför önskar jag er en trevlig kväll! :-)


Virkat




I Bangkok investerade jag dessa två virkade snyggingar för sextio spänn tillsammans. Det roliga är att jag hade tänkt köpa båda dessa klädesplagg innan jag for men bestämde mig för att inte göra det eftersom att jag skulle spara pengar och lika när jag är där hittar jag dem för ett så pass mycket bättre pris. Ett kap med andra ord!

Lördag tionde mars.

Hej på er! 
Idag vaknade jag halv åtta och har sen dess bara hjälpt min mamma att baka till imorgon då en del av min släkt ska komma och fira mig.
Ikväll kommer Lovisa till mig och vi ska dricka varm choklad med grädde och marshmallows och bara ta det lungt och snacka ett tag, riktigt skönt faktiskt och kul!


Bjuder på en bild på oss från då vi red elefant.

Godnatt.

Kryper nu ner i sängen för att sova. Imorgon hoppas jag att min feber ska vara lika låg som den har varit nu ikväll så att jag ska kunna kolla på min kusins basketmatch. Godnatt, hoppas ni haft en bra kväll!



Feber


Bilden är tagen i Thailand innan vi drog ut och käkade en kväll!

39,5 graders feber.. check!
Snart kommer mina föräldrar hem med piggelin och en tidning till mig som plåster på såret. Har inte alls gjort något idag, bara legat och kallsvettats i soffan och druckit vitamin well. Min pappa kom hem vid lunch tid och var jätte gullig med mig och hämtade allting som jag ville ha. Även Flipp har varit gullig och aldrig lämnat min sida under hela dagen.

Clutch


Clutch - Zara

Inne på Zara i Thailand hittade jag denna snygga clutch väska, och för ungefär 250 kronor blev den min och jag ångrar inte mitt köp en sekund! Blir perfekt att ha på sommarkvällarna tillsammans med en enkel klänning eller liknande.

You stole my star.


För några minuter sen avrundade jag just middagen, tacos stog på menyn och det smakade toppen! Nu väntar jag på att klockan ska ticka till åtta då once upon a time börjar.
Imorgon bitti hoppas jag att jag känner mig mycket bättre så att jag hinner bli frisk till på lördag då jag ska spendera värdefull tid tillsammans med min fina kusin som jag inte sett på alldeless för länge! :-)

03082012

Klickade hem ett par jeans och en tröja för en liten stund sen för att få upp leendet på mina läppar mendans jag jobbar med lite skolarbeten. Mitt sällskap under förmiddagen var även min osociala hund Flipp som inte gör annat än snarkar och sover, men för någon timme sen kom min mamma hem för att kurera mig! 



Palmer

Innan jag drog iväg på semestern målade jag mina naglar och såhär vart resultatet!




Förkylning



Önskar mer än allt annat att jag vore i Thailand nu utan den dumma förkylningen som jag har här hemma i Luleå. Hemma från skolan blev jag i alla fall på grund av min feber, hosta och smärtan i huvudet och halsen. 

Min gårdag blev lite bättre på slutet på grund av en god middag och goda våfflor till kvällsmat, men redan innan klockan nio hade jag slocknat i soffan.

Sjunde mars

En thé kopp står på sidan om mig hela tiden och snart kommer mina föräldrar hem för att ta hand om mig och vara snälla med mig under resten av min födelsedag.
Min dag har varit kass än så länge och hoppas på att kvällen blir trevlig då jag får träffa min pappa som jag inte har sett på över tre veckor! 


Backpack




Imorse fick jag denna otroligt snygga ryggsäck av mina föräldrar. Har länge suktat efter en snygg rygga och nu äger jag en dessutom, så tack så hemskt mycket, den passar mig perfekt!

Once upon a time we fell apart.


Linne - Forever 21/ Jeans - Dr. Denim/ Ryggsäck - födelsedagspresent!

I dessa kläder plus en svart kavaj for jag till skolan och spenderade en liten del av min födelsedag där. Lika snabbt for jag hem igen med en fet förkylning och en ordentlig smärta i halsen, tråkigt nog.

Thailand och Kina





Semestern tog start i Bangkok där dagarna fylldes med aktiviteter, vi gick på helg marknad och även besökte templen. På kvällarna styrde vi stegen mot varuhusen och shoppade för fulla muggar, livet lekte!








Eter några intensiva dagar i storstaden drog vi oss ut mot Koh chang och tog det lungt några dagar. Ön var fantastisk och värmen var galen, över 40 plus grader i skuggan.






Från den heta värmen drog vi oss mot Kina för att vandra på kinesiska muren och för att frysa ihjäl. Kvällarna bestod av shopping i Pekings stora köpcenter.

Home is wherever i'm with you



Jag har nog aldrig sovit så gott som jag har gjort inatt, i min egna säng. Nu är jag hemma i alla fall och jag har haft det toppen på andra sidan jordklotet tillsammans med mina finaste vänner. 

En fet uppdatering med bilder kommer senare, nu ska jag iväg in till stan och fira min mamma som faktiskt fyller år idag! :-)




Grattis vännen, idag är det din dag!



16 år idag, tänkte bara säga grattis till dig och önska dig en bra dag, eftersom att du förtjänar det! Du är så bra vännen, grattis grattis grattis!! 

RSS 2.0