And would it really make a difference if you knew I still like you?

Överlevde dagen med att ha varit i skolan till cirkus klockan sex, hemskt. Under alla de där timmarna hann jag ha två prov och även flera stunder då jag varit nära att somna. Rundade av där kring halv fem med pizza käk och att bli målad på handen och hade lyckan av att det kom på min skjorta, känder verkligen underbart att nu inse också att färgen inte går bort.

Ikväll har jag kollat på grey's och pratat om gymnasieval med min bror och mamma och nu ska jag gå och sova!


Onsdag, även den 30 november

Kilar nu till bussen och möter en mördar dag. Fyra långa lektioner innan lunch, och dessutom bara tråkiga lektioner förutom musik lektionen som är på morgonen. Vi hörs sen, om jag överlever!

Ser du stjärnan i de blå


En trött tjej går och lägger sig nu. Hon har kikat på Desperate Housewives ikväll och även ätit nån kaka, vilket var gott. Klinkat på pianot har jag också, och börjat med Wonderwall vilket gör dagen ännu bättre. Tragiskt nog kan min dag i hel helt dra åt pip svängen, men det ska jag inte rabbla upp nu. Godnatt på er! :)

Skoldagar...

De är rätt bra ändå..

Så många frågor utan svar


Skjorta


-

Har nyligen bastat, det var skönt. Och nu ska jag krypa ner under täcket och läsa, säger godnatt nu!

Håll hårt om din goda vän för där ute finns det gott om ormar


Cause my world revolves around you, and it's so hard for me to breathe

Gått på en prommis med Flippen i det kalla vädret, hela 4 minus grader var det ute och det kändes verkligen. Gjort bort en del av HK uppgiften och även hunnit äta lunch.
Nu ska jag se på One tree hill och värma vetevärmaren eftersom jag fryser himla mycket, vi hörs!

The silence isn't so bad, till I look at my hands and feel sad cause the spaces between my fingers are right where yours fit perfectly.





Oh, if my voice could reach back through the past, I'd whisper in your ear: "Oh darling I wish you were here"



Huvudvärken har funnits undrer hela morgonen och just nu är jag nerbäddad i min säng och tycker synd om mig själv.
Snart slår jag mig ner vid pianot och spelar ett tag och sen sätter jag mig som nörden jag är framför datorn igen, men dock med skrivsinnet. Har lite skolarbeten att ta tag i och ska även på börja min packningslista till Thailand, hihi ;-)

Have I found you Flightless bird, jealous, weeping or lost you?



Kvällen har bjudit på efterrätt, film tittande och mys med Flipp. Nyss trixade jag lite med min mammas naglar och nu är det nästan glitter över hela mig haha. Jag har haft en trevlig dag i hel het och ska nu bädda mig ner i sängen och titta på Så mycket bättre. Imorgon är det måndag, skola. Och då ska jag när jag kommer hem skriva en hel del till HK:n, hallelujah.

Arme grön


Or he'll say he's just not the same and you'll begin to wonder why you came .

Klinkar på mina piano tangenter tills tankarna lossnar och sen kryper jag ner under en filt och förhoppningsvis somnar tills middag.

Am I better off dead, am I better off a quitter? They say I'm better off now than i ever was with him.



Första advent, snö och skyltsöndag med min mamma.
Filmen igår var bra och jag somnade tryggt in brevid Manda också, en bra kväll med en bra tjej helt enkelt. Tre stycken nya överdelar har även fått hälsa hej till min garderob i veckan och alla tre plagg kommer fån Carlings där de haft 50 % rea hela helgen, finfint.

1 advent

Första ljuset har tänts och jag känner faktiskt redan lite julstämning, otroligt, brukar inte känna det alls såhär tidigt och dessutom finner man inge snö på backen.

Bästis

Bruden på bilden ovan till vänster sover med mig inatt, perfekt! Nu sticker jag in till stan för att möta upp henne och kring klockan nio så sitter vi i biosalen och ser Breaking dawn.

I just came to say hello.

Det är snart december och marken är inte täckt av snö och jag kunde ha min skinnjacka i detta blåsiga yrväder. Har nyss duschat och ska snart ta på mig kläder och äta middag så jag kan fara på bio ikväll med bästis! Gårdagen blev toppen och jag är så glad över att jag har så fina bästisar, kramis på er.



-

Tjenixen gott folk! Kass uppdatering? Jo jag vet.
Igår satt jag och skrev prov i en timme och femtio minuter. Det sög, och jag fick med mig en tröja hem från stan :-) Nu far jag in till storheden med mina föräldrar, vi hörs någon gång.

Tänkte bara förmedla..



.. att jag nu går och lägger mig och hoppas att jag slår upp mina ögon till ett vinterland fullt med snö. :-)


Id rather be with you, Say you want the same thing too



Sammanfattning av dagen; sträckt låret, målat, sprungit omkring som en idiot på idrotten, upplevt en tragisk upplevelse, blivit dragen på golvet, fått en tvål upptryck i ansiktet, sovit på bussen och läst ointressanta saker. Den förklaringen får duga, nu är jag i Kalix och om ett tag far jag till broder lägenhet och fixar!

Jag saknar dig, massor massor.



Och du är fin.

Höst

Godnatt gott folk, nu ska jag sova.. vilket jag typ för hela tiden.

Har inget hat i mitt bröst

Tycker O.C är väldans fint och även mitt rum just nu. Ikväll bäddade jag om och stoppade nya gardiner (blev vita fina) och har även hunnit plugga en liten del, och tråkigt nog mår jag inte bättre än igår, har fortfarande ont så jag for hem efter halva dagen idag. Men vad har jag isf gjort idag då? Sovit.

Shorts och stickad tröja



Tröja - Monki. Jeansshorts - Bikbok. Skor - Din sko.

Sommar.


Det löser sig


Med en suddig bild säger jag nu Godnatt eftersom att jag ska kika film, sen möter jag John blund i min säng, natti!

Pepparkakor

Tändaljus, glögg, pepparkaka och en bror och en mamma behövdes för att göra kvällen mysig. Snack om julen, julklappar, resor och allt mellan himlen och jorden. Snart slår jag mig även ner under en filt och kollar på DH med förhoppningar att jag inte ska ha ont i magen imorgon, exakt om fem minuter faktiskt!

-

Sitter och kikar på kläder på flera hemsidor, och imorgon anländer nog min kofta till Carlings, om turen är på min sida vill säga.

Min mage värker fortfarande och snart ska jag städa mitt rum med hjälp av mami, eftersom att jag ska byta gardiner och hela köret. Vi hörs!


Sweet home Alabama, where the skies are so blue


Natten har varit jobbig. Ingen sömn, magsmärtan min var på hög nivå och jag kom mig inte iväg till skolan imorse eftersom min mage gjorde aldeles för ont, vilket den gör ännu. När jag slog upp ögonen kring tio tiden så slog jag även upp Tusen strålande solar och läste tills min bror Adam kom in med lite kinamat till mig, vilket var super gott, Tack!

Spetslinne



Bittersweet symphony

Godnatt sötis, hoppas du kommer sova gott det kommer då jag göra! Bara 88 dagar kvar, håll ut..

Sömn, piano spleande, plugg, ..

... så har min kväll i stort sätt sett ut. Imorgon börjar jag med en ny låt på piano även, vilket jag är super glad över, lycka.
Snart beger jag mig mot duschen för att sen lägga mig i sängen och läsa Tusen strålande solar ett tag innan jag ska sova. Känner att jag kommer gå och lägga mig tidigt eftersom att jag verkligen känner mig som en Zombie, och har rätt mycket att göra efter skolan imorgon. Bostads arbete, Samhällsekonomi plugg och även en bild analys, käänns braa.



Vinterland

När jag var ute på en prommis med Flippen gick jag på lite knastrande snö. Jag hoppas hoppas hoppas verkligen nu att snön kommer falla och att man snart kommer få åka slalom och annat vinterlikt.

För vi lever alla med känslan att falla

Kofta Bikbok // Linne Monki // Jeans Carlings // Skor Scorett

Jag tror du söker efter mer än du ser,

Lusten att kliva upp från sängen imorse var på noll. Har varit trött idag, väldigt trött och dessutom hungig eftersom att jag fick skippa frukosten för att jag försovit mig.
Dagen vart dock rolig, som den oftast blir pga mina fina vänner! Nu ska jag gå och fixa lite mellanmål och trycka ner nosen i en SO bok, vi hörs!

 

Martin och jag sen förra veckan, haha


2 bilder

Idag hade jag på mig fina skor, ett finfint linne, höga svarta jeans samt pärlarmband som jag nästan aldrig brukar ha. Hela outfiten kommer sen. :-)

För sista gången på nära håll står vi som frusna mot varandra


Du får inte ha mig som en dröm när jag vill va' din verklighet, du får inte säga att du hoppas om du inte tror du vet.





Musiken spelas lungt i mina öron och jag har just avslutat att se på en film tillsammans med nästan hela min familj. Snart slumrar jag in och drömmer mig bort och sedan vaknar upp inför en vecka som har många jobbigheter att bjuda på. Bäst att jag drar mig mot duschen innan klockan hinner rinna iväg aldeles för snabbt, Godnatt sötnos.

Since you've been gone, I ain't missin' you at all

Den svarta koftan med stora fickor på sidorna kommer ifrån Bikbok, den vita halv transperanta skjortan är från affären Weekday och den höga svarta jeansen som är hur sköna som helst är ifrån märket Dr denim.

Mitt hjärta är ditt att förstöra, låt din vän få veta.


Min helg blev bättre än jag jag trott. Vad har jag gjort då? Umgåtts med fina människor, tränat, bastat och myst på med Mandis, ätit donken käk, sett filmen Flyga drake, vandrat på stan och handlat lite smått och även skrattat hur mycket som helst!
Är iaf super nöjd med min helg och nu ska jag äta fläskfile med min familj, en bra avslutning på en bra helg.

Jag har hört att du träffat nån och att den här gången är du riktigt säker.

Myser på med bruden här ovan, vi hörs!

Dagens klädval

Stor mysig tröja samt skjorta!

Macka + Juice

Gjorde mig en macka och hällde upp juice i ett glas och satte mig under en filt och njuter av musik. Skjuter upp pluggningen, fastnade framför datorn istället. Snart ska jag stänga av datorn och gå och lägga mig, är riktigt trött faktiskt, hela tiden. Och imorgon är det fredag och sen helg!


Amerikanska flaggan!

Gjorde naglar som påminner om amerikanska flaggan, fast dock med prickar istället för stjärnor!

-

Goode smidig är min kära vän Manda, men jag tycker om henne väldans mycket ändå!

Vad du anförtror åt mig, ska jag anförtro åt dig.

Tjenixen! Inte alls haft tid, lust eller ork till att blogga, därför har det varit tomt under gårdagen. Gårdagen bjöd inte på nått intressant och inte denna torsdag heller. Hade dock bara en lektion som bestod av elevensval och sen simmning så dagen var rätt chillig, om man bortser från mina sendrag. Nu ska jag ta och greppa tag om lite skolarbete och sen lägger jag mig framför tv:n och tar det bara lungt hur länge som helst!


Har tänkt på det länge, verkligen tänkt



Bjuder på en gullig bild medans jag väntar på att mina nymålade naglar ska torka, bild kommer sen! Har inte alls nått roligt för mig, väntar på att klockan ska slå 21.00 så jag kan slå min framför tv:n och kolla på desperata hemmafruar.

Morgondagens planer är att fara och simma med Manda efter skolan ett tag, och det blir nog av också. Eftersom att vi ska simma med klassen på torsdag måste vi värma upp lite granna, annars kommer vi nog aldrig orka simma 48 längder ;-)


There are many things that I would like to say to you, but I don't know how


Tisdag. Idag har jag varit pigg och haft glädjen på min sida. Jag har fått spela piano, ätit mat, målat, invigt min blåa dunjacka, umgåtts med fina människor och även fått en hel del panik. Vecka 48 ska bostads arbetet in, en bokreflektion, en kväll på skolan ska spenderas i bildsalen och sen har jag dessutom säkert prov då. Ska nu sätta igång med att läsa lite SO, sen så ska jag läsa hela kvällen i boken Tusen strålande solar.

Vinterjacka

Imorse när jag skulle promenera till bussen var det väldigt kyligt så tog på min dunjacka, och detär jag hur glad som helst över. Satte mig med ett leende på bussen för att den är så fluffig och varm! Nu får faktiskt snön sätta igång med att falla eftersom att det är ju jul snart, och då är ju nästan snö ett måste.



Breakeven


Tröja
Bikbok // Jeans Carlings // Halsring Gina

We cannot deny how we feel inside


Trodde att min stora frukost skulle ge en kick på dagen, men hade alldeles fel. Mina ögonlock föll ner hela tiden på skolan, min kropp ville inte röra på sig och det enda jag ville var att sova.
Kämpade tills klockan klingade två och när jag kom hem slocknade jag i soffan och vaknade för ett tag sen. Nu är planen att ta en lång och varm dusch och sen gå och lägga mig igen, känner mig verkligen som en zombie haha!

.


Vinter kyla


Hade lånat en koftan som är Mandas, tog på min nya t-shirt som kommer från Gina tricot, mina jeans och min skinnjackan som är ifrån butiken Carlings och en stor mysig halsduk ifrån Monki samt vantar eftersom att det var kallt imorse. + Mina underbart sköna kängor ifrån Din Sko!

Alla är inte som man tror de är


Äter frukost, yoghurt och ananas samt juice! Snart ska jag börja fixa mig och sen beger jag mig mot skolan för ännu en vecka av plugg. Hoppas ni får en bra dag allesammans! :-)

Är det någon som får det bästa av dig?


Medans musiken spelas i mina öron och tröttheten kryper fram så dricker jag te. Min helg har varit bra, jätte bra faktiskt och en bra vecka väntar. Besök på lärkan imorgon, simmning med klassen och åter roliga stunder ska klämmas in. Nu ska jag nog kladda på nagellack på mina naglar och sen ska jag låta min trötta kropp få sova ut, men innan det ska mina tänder borstas! Godnatt på er :-)

Jag kände hur min mur föll ner för dig.

Investerat ny t-shirt och ny ansiktsrengörning, awesome!

Miss it


Och de hjärta som skulle bli ditt på nått vis, fryser nu sakta till is


Bjuder på en bild sen juni innan en cheerleading träning!

På inpuls så körde jag och Manda hårt. Vi cyklade, körde styrketräning och även boxades, vilket var hur skönt som helst efteråt. Vandrade in till stan med lam kropp och suktade efter kläder ett tag innan jag begav mig hem för att fira min pappa eftersom att det är farsdag! Nu har jag ätit middag med min familj, potatisgratäng och ryggbiff och det var hur gott som helst!

Jag hade hoppats på något, hoppats på något

Hej!
Har inte alls haft någon bra uppis i helgen, men ibland blir det så också!

Jag fick mig en trevlig kväll igår hos Manda med Hanna. Vi såg drakjägaren, pratade och gick sen även ut på en promenad, och jag kan väl erkänna att jag var rädd som en hare. Jag somnade in brevid Manda kring två slaget och har nyss ätit Gorby's. Snart drar vi nog mot inpuls för att pumpa muskler och sen beger jag mig hemmåt!


Tjuvade bilden av Hanna från när vi kollade fyrverkerier, hoppas de är lungt!


Donken


Tog en standard beställning på donken + en mac chicken jr, Mums! Fick mig en mycket trevlig kväll med mina favortiter Lovisa och Manda och har nyss kommit hem. Vad gjorde vi då? Vi käkade en hel del, promenerade och skrattade.. Som vanligt alltså! Nu går jag och lägger mig med ett leende på läpparna.

Jeans

Jeansväst Gina // T-shirt Monki // Jeans Carlings // Väska H&M // Skor Din sko

Jag försvinner ibland och alla frågar vad jag tänker på, men jag kan inte berätta.

Hemkommen, det är fredag, det var taco's till lunch, fick en stjärna i taket av en utav mina lärare, såg peter pan på skolan och det är nu helg! Får se vart kvällen leder mig, och just nu väntar jag på ett samtal. Och bussresan hem var nog den värsta hittills, ingen musik, slut batteri på mobilen och människor som låter som apor i bakgrunden, awesome..


Can you meet me halfway?


Pratar med min finaste och saknade Rebecca, hon är bra och sånt och jag är ytterst avis på henne. Så bruden, ska vi käka på donken någon dag? känner mig riktigt sugen iaf, hihi.

Snart ska jag låta mina sömniga ögon få sova, och imorgon är det fredag! Har inga alls planer för helgen heller, blir väl att styra upp nått med Lovisa och Manda iaf! Godnatt :-)

Mitt nya linne!

Investerade detta linne i söndags och har glömt att visa det!


Längesen vi sågs


Vaknade imorse med att smärtan i mitt huvud sen gårdagen satt kvar, tog på mig en mysig kofta och satte mig i bilen för att åka till Kulturens hus där min dag började. Spenderade två timmar där och begav mig sen mot skolan igen, och som tur hade jag då bara tre lektioner kvar!! Sista lektionen var idrott, kondition och fys. Sprang omkring, gjorde stål-rumpa övningar osv.
Sen satte sig en trött Ebba på bussen hemåt och har bara legat framför tv:n sen dess och tagit det lungt och druckit cola. :-)

Hoppas att dom skriver idiot i ditt pass.



Skolkatalogen

Igår dök skolkatalogen upp i brevlådan och har bläddrat igenom den lite snabbt!


''Ta hand om dig''

Bild 1:

1. Börjar med Bed head after party, alltid på vintern får man ju alltid elektriskt hår och den här smoothing creamen gör så det blir mindre elektrisk, gör håret mjukt och lent och lite glansigt också. Och som pricket över i:et luktar den himmelskt!

2.  Tigi bed head Urban resurrection 3 shampoo och balsam. Reparerar håret och när jag hade använt det i cirkus två veckor kände jag redan skillnad! Värmeskyddande egenskaper, helar slitet och sprött hår. Bästa shampoot och balsamet jag haft! Luktar även jordgubb.

3. Garnier minerals deo. Finns väl inte så mycket att säga, tycker helt enkelt om den! Den torkar in snabbt för att vara en blöt deo och man känner fortfarande lukt av den efter en hel dag. Får även inte vita fläckar av den på kläderna, som man får av vissa.

4. The body shop's melon body lotion. Älskar punktligen denna, luktar melon som är rätt uppenbart, dryg och är inte fet. Den är inte såhär kletig och äcklig allt för länge.

5. Escada absolutely me, tog bara en parfym. Denna har lite svag lukt av vanlig och är lätt!

6. Neutrogenas daily scrub, känner verkligen att man blir ren efter den och den torkar inte ut huden. Och jag har känslig hud och denna funkar perfekt för mig! Håller även finnar osv borta!

Bild 2:

1.  Ögonfransböjare, eftersom att mina ögonfransar inte är så väldans långa böjer jag alltid upp mina ögonfransar innan jag stoppar mascara. Pincett från parelle, är väldigt bra och den blir inte ''trög'' om man behåller plastkorken på. Har haft den nu i 2 år. Borstar, ögonskuggsborste från face sthlm, rougeborste från oriflame och puderborste maybeline.

3. Favvo mascaran min från maybeline new york, i början kommer det massor av den när den är ny och nu när man använt den ett tag så är den helt underbar! Funkar bra på mina fransar, gör dom långa och även inte så det klumpas även fast mina ögonfransar är täta! Borsten är en böjbar silikonborste.

4. Eyeliner som även kommer från maybeline new york lätt att måla med och sträcken blir smala, eller ja tjocka om man vill, och sen kayal från H&M en vit. Får ögonen att verka större, och man ser helt enkelt piggare ut!

5. Högen med burkar, Längst ner finner man ett rouge från clinique som skimmrar lite och har en ljusrosa färg, passar utmärkt på vintern när man blir vit som en vitlök!
Sen kommer mitt solpuder/rouge i kulfrom som är ifrån Gosh skimmrar och ger en fräschare känsla, inte riktigt solbrun men snäppet ditåt.
På den burken ligger mitt puder som är ett mineral puder ifrån maybeline new york. Den ger en matt look och täpper inte igen porerna!
Sen kommer min ögonbryns skugga ifrån make up store, som pricket över i:et i sminkväg är det ju att markera ögonbrynen, just denna skugga erbjuder tre färger!
Högst upp är en aprikosaktig ögonskugga som är väldigt ljus från face sthlm, använder denna dagligen och jag fullkomligen tycker om den!

6. Tandkräm och tandborste, vilken tandkräm jag använder varierar men har nu i tre år kört på tandborstarna ifrån Jordan. Alltid jätte roligt när man ska välja nytt mönster, jag använder tandbortarna i small och soft för att jag har små tänder, men finns även medium, hard och i större storlekar!

Allt var svävande men nu så ser jag klart

Ätit god middag med mamma och snart lämnar hon mig för kvällen för att fara till kulturenshus. Snart kommer broder Adam hem från jobbet iaf, så ska höra om han vill kika film med mig. Annars får jag förse mig med att göra bort SO frågorna, i värsta fall.

Grubblar över saker som jag nog aldrig förstått.

Lunch på Waldorf, skratt och besök på museumet gjorde mig dag bra idag.
Var även en hurtig chey som drog in till stan med huvudvärk efter skolan och tränade en snabbis! Påvägen hem somnade jag i bilen medans mamma var inne på Ica, vaknade av rädslan när hon knackade på bildörren eftersom att jag låst den, eftersom att jag alltid tror att någon ska komma och vålta mig, haha..


Jag saknar er.


Jag tycker om att spela piano.


Bild sen 2008, hade en period då jag älskade twilight även, haha.



Bild sen 2010, på noter till How to save a life med The fray.



Nu ska jag spela också, hih.

Be somebody

Imorse ville sängen mig hålla kvar mig alldeles för länge, blev en halvtimme längre vilket var skönt iaf! Skippade frukosten eftersom vi hade HK direkt på morgonen, och då agerade jag och Vincent kockar och briljerade!
Annars har väl höjdpunkten på dagen varit att göra bort matteprovet och få spela piano. Nu ska jag faktiskt dra mig från datorn, vi hörs säkert någon gång :-)

Fina fina fina fina du!


It's too cold outside for angels to fly

Bjuder på en bild som min broder Adam fotade på mig i oktober såhär innan jag hoppar in i duschen för att sen hoppa vidare till sängen!

Mitt hjärta är ditt att förstöra, låt din vän få veta.


Mina vänner säger: "Vakna upp och sluta tänk på det"

Efter en jobbig natt med nästan ingen sömn tog jag mig till skolan och slutade där omkring två. Satte mig på bussen in till stan med Manda och kilade till Inpuls där vi tränade i cirkus en timme.
Efter att jag tränat klart och duschat begav jag mig in shopping för att möta upp Rebecca! Vi åt varsin macka på mat och prat (som vanligt) och snackade, vi hade ju en hel del att catch up eftersom vi inte setts på ett bra tag. Och trevligt hade jag det också!


Jag vakna upp och höll om en dunk gin, men i drömmen jag just drömt höll jag om dig.




I just wan't to feel needed



Med en gammal bild sen från maj månad, så säger jag godnatt. Lovet är borta nu, och det är skolrutiner igen.

What if mr. right goes left?

Nyduschad och sitter nu i min morgonrock i sängen och ska snart starta The last song och tar itur med en hel grupp tankar. Imorgon är det måndag, och skola. Blir trevligt att träffa mina fina klass igen, men hade inte tackat nej till längre lov heller för den delen. Prov väntar imorgon, annars är veckan lugn, som tur är! :-)



Texter


Make up store


Naglar

Har fixart mina naglar nyss, och jag känner att jag fått upp intresset igen och funderar på att börja om med att pyssla med sånt hära.

Ett collage med bilder på naglar jag målade i sjuan, för ca 2 år sedan.



The cure for pain

Tröja H&M // Skjorta Weekday // Jeans Dr denim + kängor från din sko.

Free fallin

Imorse vaknade jag kring halv elva hos Manda och kring tolv gick jag in till stan för att möta upp min fina mamma. Vi fikade, pratade och hade det trevligt! Kom även hem med ett linne och en ögonbryns skugga, och innan vi for hem svängde vi förbi och åt pizza tillsammans med min bror. :-)

Nu ska jag ta tag i matten och plugga ett litet tag, så vi lär väl höras senare!


And show me where you run to, when no one's left to take your side

Sovit gott? Det har iaf jag, om man bortser från mina konstiga drömmar. Idag lyder planerna att jag ska umgås med Manda och Lovisa, kring två tränar vi och på kvällen händer nått annat, dvs att jag har ingen aning om vad som händer då.. vi styr upp nått! Så om någon timme glider jag in mot stan för att träffa mina brudisar. :-)

En riktigt riktigt kass bild

Fina tider och sånt



Svartvitt


Fluffis har gett mig sällskap ikväll och vi har kollat Idol och bara myst på under en filt. Snart ska jag nog gå och lägga mig, pallar inte hålla mig vaken av ingen anledning. Min kväll nästan sög iaf, hoppas du som läser detta haft en toppen kväll! Godnatt från mig.

Hoppas, hoppas, hoppas!!

Ny astma medecin, hoppas på en förbättring!


Varje sekund som ni inte finns här då blir det tungt.


Nordpolen

Min dag har spenderats med mina favvisar i boden, på nordpolen. Vi badade, snacka och åt och hade det riktigt trevligt!
Jag kom hem för ett tag sen och har bara hunnit äta middag, ska väl kila ner till ica för att köpa nå gotta till ikväll, om jag is! Kvällen spenderas hemma iaf, blir nog bra.


Sånt man inte säger


*

På ungefär ett sånt där glatt humör är jag nu!
Nu kryper jag ner i sängen med flera ton täcken och kuddar och startar en läskig film med Mandis, tur att hon sover med mig annars hade jag nog inte kunnat somna..

Det gick bra idag att träna, jag och Manda var sugna på att lägga in ett pass nu ikväll också men vi skippade det eftersom imorgon far vi och simmar och badar i några timmar. Känner på mig att morgon dagen kommer bli toppen, vilket jag verkligen vill också, och tyvärr är lovet snart slut.. :-)

-





I should've seen it coming, wish i had telekinesis.


Hellre sårad av sanningen än lycklig av lögnen.


Kom nyss ut ur bastun med bruden på bilden här över, vi ska nu fixa så vi får nå käk och sen myser vi på hela kvällen med att kika film! Hon slaggar även här, vilket ger mig ett leende på läpparna!

För dig ska jag, göra det tusen gånger om



Kom nyss till Manda från att ha kommit från sjukan i sunderbyn, kirrade pricktest, spirometri osv, och nu sitter jag med stora utslag av pricktesten på min högra arm, awesome! Snart kilar jag till gymmet med Manda och Lovv och tränar häcken av mig, vi hörs!


Godmorgon!

Slog just upp ögonen och ska nu fixa nått att äta, sen på ca 45 minuter far jag till läkaren och kollar till min astma med Adam!  Sen vid klockan ett halv två så tränar jag med Mandis och Lovv!


Förra veckans klantighet..

Måste ge cred till Jc som ordnade min klantighet förra veckan på momangen! Jag skulle ta på min jeansskjorta då jag har oturen så ena delen till en knapp lossnade, åkte in till jc och dom fixade det och jag fick åter ett leende på läpparna!


Learn to fly

Bäddar ner mig för att sova nu, imorgon står läkarn och träning på schemat innan namnet Rebecca dyker upp! Känns tomt att nu somna in själv när jag inte gjort det på flera dagar, förhoppnings vis klarar jag av de. Godnatt!

Inte där, ännu


Imorse när jag skulle välja kläder fanns inte min insperation där, så jag tog på mig nått så enkelt som mitt blåa super fina linne ifrån top shop och min kavaj som kommer ifrån H&M samt svarta jeans. Till det hade jag några ringar och en halsring!

And I'd give up forever to touch you, cause I know that you feel me somehow


Manda och Jennie sovde över hos mig igår och gjorde min kväll bra.

Idag for jag in ill stan och åt lunch på mat&prat med Manda och Hanna och vi snackade om allt möjligt medans vi åt varsin macka. Mötte sen upp Viktor och Martin och gick med dom ett tag innan jag satte mig på bussen på väg hem. Tråkigt även att planen att träffa Becca inte blev av.. men imrn!

Jag bär tyngden utav rymden, ändå finns du I mitt hjärta.


Med en vetevärmare, en B&J och min tidning lägger jag mig i min säng och lyssnar på musik och läser, befinner mig här tills jag inte orkar hålla uppe mina tunga ögonlock längre, om ni undrar.

And you can't fight the tears that ain't coming, or the moment of truth in your lies.




Två nya


Båda ringarna kommer ifrån Indiska!

Little lion man

Underbart!

I pretend to look around but I was actually looking at you.

Idag vaknade jag upp brevid Manda kring klockan elva. Vi fixade en mysig frukost och gick sen ner till stan, strosade omkring där ett bra tag och snackade och sen mötte vi även upp Lovisa!
De följde mig till bussen och jag har nu befunnit mig hemma i ett par timmar.

Ska nu kila upp och hjälpa mamma med maten, blir oxfile och klyftpotatis. Ikväll ska jag bara vara med henne, hon är så bra. Ändrade planer, två toppen tjejer kommer till mig och sover med mig, tyvärr kommer inte Lovisa för hon skulle till läkaren imorgon och Tove är ju utomlands!

Tumblr_ltwxvujdhk1r16hn0o1_500_large

Cheap monday




Kofta
H&M // Skjorta Cheap monday // Jeans Dr denim

Yesterdaay

Jag och Manda kirrade ihop en stor frukost och kikade på Hannah Montana the movie medans vi åt den. Sen begav vi oss in till stan och tränade på inplus. Duschade osv och gick och köpte alldagliga grejor på stan.
Åt taco till middag och sen på kvällskvisten var vi med Niklas och Anton och innan vi skulle hem svängde vi förbi donken, så underbart!


RSS 2.0