Torsdag

Med musik i öronen sitter jag och låter tankarna rinna iväg. Efter skolan umgicks jag med André ett tag och även Anders, vilket var verkligen längesen. Vi gjorde inte alls så mycket utan pratade bara. 

När jag kom hem somnade jag i soffan och gjorde sedan ett ryck i mitt rum, plockade upp kläder från golvet osv. Nu ska jag borsta mina tänder och sen krypa ner i sängen. Skola imorgon. 




Shorts



Idag hade jag på mig det som befinner sig på bilden ovan plus ett par strumpbyxor och ett par svarta låga converse.

The only exception



H
ej på er! Onsdagskvällen har varit lugn och jag har hållit på att kolla på gamla sommarbilder och längtat tills jag får sommarlov, vilket jag får nästa fredag. 

Idag har jag fikat på spanskalektionen, haft hål i ungefär tre timmar, skrattat och gått på stan tillsammans med Simon, Vincent, Max och Alex.

N
u ska jag iaf tvätta bort min mascara och krypa ner i sängen tillsammans med en bra bok i handen, jag är verkligen trött och imorgon ska jag träffa André efter skolan. 



Stay with me



Igår
befann jag mig i Kalix och hälsade både på min kusin Petra och mina morföräldrar. Men anledningen till varför jag att jag skulle på minnesstund för min farmor, så gårdagen blev jobbig och jag kom sent hem och la mig alldeles för sent.

Idag har det varit tisdag och jag har kört moped till skolan. Hela dagen lång har jag fryst men det är tur att man har snälla killar i klassen som man kan låna en tröja av iaf! Sen har jag varit duktig och sprungit ikväll.

Måndag och tisdag på vecka tjugotvå är nu avklarad och jag har just kommit ut från en varm dusch.

I feel so low



Min helg har både haft sina för och nackdelar men jag har i alla fall umgåtts med riktigt bra vänner!
Jag har hunnit sola, sett skräckfilm, kört moped, gått på bio och även fikat på stan. 

Idag har jag solat en hel del och sprungit omkring glad som ett litet barn i shorts, och jag har till och med hunnit vara med Linus och Marcus ett tag. Vad gjorde vi då? Jo vi åt mat och solade i det fin fina vädret!

Bilder från veckan som passerat.


Summer



T o r s d a g.

Dagen har rullat på bra och jag har nyss krypit ner i sängen. Ikväll har jag sett filmen Tin Tin och umgåtts med min familj. Jag har även hunnit vistas i den varma solen som har lyst hela dagen, det var så varmt att jag skippade jackan när jag for hem och bara hade min skinnväst och ett linne. 

Imorgon är det fredag och jag ska cykla den årliga cykelklassikern som utförs i min skola. Jag ska låna en cykel av min snälla vän Alexander och slutar då jag cyklat klart min mil, vilket betyder att morgondagen kommer bli hur lugn som helst. Skönt!

Elsas mode.



De senaste dagarna har varit jobbiga. Idag har jag hämtat hem Flipp från djursjukhuset tillsammans med min bror. Han är ännu inte frisk men på bättringsvägar!

Annars har jag sovit och läst lite i min nya bok som jag fick av min snälla mamma igår. Jag har ännu inte kommit in i den, men har hört på flera håll att den ska vara riktigt bra så ska ge den en chans!

Jag har hört om en stad ovan molnen.



Sen du lämnade oss har jag varit rädd. Rädd över hur jag ska reagera och vars jag ska ta vägen. Livet är inte rättvist, och det är inte rättvist att du skulle behöva lämna oss. Jag saknar dig idag och föralltid framöver, och jag kommer aldrig glömma dig. Du var världens bästa farmor, och jag kommer prata med dig varje dag framöver. Älskade farmor. Vila i frid!

Clothes

På bilden ovan ser ni några tillskott i garderoben som har tillkommit under månaden maj. De mönstade linnet och de svarta fick jag med mig hem från stan i fredags, super nöjd är vad jag är! 

Idag är det söndag och jag har bara tagit det lungt och tagit hand om min sjuka vovve Flipp. Jag har även hunnit spela kort en hel del med min mormor och mamma och jag kan ju lite stolt erkänna att det var jag som tog hem titeln som vinnare nästan varje gång, haha.

Om en liten stund ska jag gå in i en varm bastu och värma min kalla kropp och efter det ska jag se på film och läsa. Vi hörs någon gång i framtiden, kramis!

Yesterdaay

Igår var det lördag och jag startade dagen i Kalix där jag besökte min farmor, och jag var där till en bit in på kvällen. Strax innan nio träffade jag Malin och fikade på Friends by bo med henne ett bra tag, och eftersom vi inte hade träffats på ett bra tag så hade vi en hel del att ta igen!

Efter den trevliga vistelsen på Friends så styrde vi stegen mot Viktor vars jag bara beafann mig en stund eftersom att Flipp var påväg mot djursjukhuset. Väl hemma igen startade jag en film och somnade snabbt. 



Ett collage med bilder ifrån helgen.

Friday

Medans mina tankar far iväg mot varmare tider sitter jag fast i detta regniga väder och låter allting rinna iväg. Mina tankar och tårar. Jag ska nu sätta mig i soffan efter en jobbig dag och se film med mina föräldrar. Ikväll blir jag hemma. 



18052012

Blush Coral lace - Make up store

Idag har både solen lyst och det har regnat. Jag har hunnit en vända in till stan och fått med mig två nya plagg och jag har hunnit ta det lungt, vilket jag ska fortsätta att göra.

Igår kväll så kom Manda till mig och umgick med mig och Alva, hon sovde även hos mig vilker var super mysigt. Vi dukade fram smältchoklad och frukt och käkade det samtidigt som vi pratade en hel del, fina kväll.

Löpning


Jag kom nyss ut från duschen efter att ha varit på en riktigt skön springtur med Flipp. Idag har jag gjort bort ett nationellt prov och fått tillbaka två med betyg som hade tre bokstäver, skönt. 

Jag ska nu se lite på tv innan jag ska göra kvällsfika med Adam. Vi är nämnligen ensamma hemma idag och jag har lagat middag till oss vilket gav ett resultat som blev g o t t.

One tree hill

Sittandes framför tv befinner jag mig medans jag ser på one tre hill. Idag har jag varit ledig eftersom att vi på vår skola har haft operation dagsverk och det enda jag har gjort är att ha tagit det lugnt vilket har varit riktigt skönt!

Nu ska jag fortsätta med att göra ingenting tills mina föräldrar kommer hem, och ikväll ska jag träna!


Sunday




Denna fina söndag har passerat och jag är ledig imorgon. Idag har jag städat mitt rum, läst och bara tagit det lungt. Precis som man ska göra på söndagar! Jag har även ätit en väldigt god middag som bestod av grillat och tryckt en god efterrätt, mums. 

Nu är planen att jag ska krypa ner i min nybäddade säng och lyssna på John Mayer ett tag innan jag ska låta mina ögon blunda, så säger godnatt här och nu! Kramen. 


The only exception

Lördagskvällen har spenderats med fem filurer på bland annat friends. Kvällen blev helt okej och blev mött av gosis nummer ett då jag kom hem. Just nu ligger jag nerbäddad i sängen och lyssnar på bra musik och väntar på att jag ska kunna somna. Vi hörs när vi hörs!


10052012


Ska äntligen krypa ner i sängen för att läsa efter en lång dag. Skoldagen slutade klockan två och under de restrerande timmarna har jag vilat, sett film, varit och sprungit och streatcha.

Imorgon är det fredag och jag ska checka astman kring klockan ett så min skoldag blir inte lång, planerna för kvällen är inte klara men de hinner nog lösa sig. Godnatt!

You probably won't remember the things I won't forget.



O n s d a g.
Dagen är avklarad och jag har ätit en väldigt god middag, sovit och myst på med Flipp. Planerna för resten av kvällen är att plugga NO eftersom att ett prov ska skrivas på fredag. Jag ska läsa också, mysigt. 

Under dagens gång har jag skrivit ett engelska prov, spelat pingis och redovisat muntligt om buddhismen. Dagen har varit seg, som den alltid är på onsdagar.



Mjukglass.

Igår käkade jag min första mjukglass och det väckte verkligen sommarkänslor.


Något ni kanske inte visste.

  • Jag försöker alltid tro det bästa om en människa, och även när det finns negativa saker att ''tycka'' på försöker jag finna en bra anledning till varför den personen har gjort som den gjort.
  • Jag ser fram emot sommaren jätte mycket och mitt sommarlov börjar på ett dagis där jag ska utföra mitt sommarjobb!
  • Jag älskar saker som luktar gott, allt som jag får i mina händer luktar jag i princip på.
  • När jag ser en person lägger jag oftast märke till näsan och tänderna först.
  • The funeral är en av mina absoluta favorit låtar och jag har haft den som ringsignal på min mobil sen tre år tillbaka. Tröttnar aldrig.
  • Jag får väldigt ofta höra att jag pratar alldeles för mycket och ställer konstiga frågor.
  • Mina vänner är de bästa som finns, hehe.

I wish I'd dropped it before I started to hold it too tightly.



Bjuder på en sån här astråkig bild på kvällskvisten innan jag ska krypa ner i sängen och glo på the o.c, även kallad världens bästa serie. Men innan de ska jag ringa Manda och prata ut om allt mellan himmel och jord. Bland annat Desperate houswives!

Säger godnatt nu, hoppas du kommer sova gott inatt för det kommer jag!

Summer feelings




Sitter och drömmer mig bort mot varmare tider medans engelska plugget glöms bort mer och mer. Sommaren får mer än gärna komma och skolan får mer än gärna sluta. Ska i alla fall ta tag i det nu eftersom att det är prov imorgon och det ska jag göra framför tv.

Idag har det varit en hyffsat bra dag. Den har funkat. Jag somnade in i soffan när jag kom hem och vaknade för att äta middag. Imorgon är det onsdag och den värsta skoldagen väntar på mig. Vi hörs när vi hörs, kram! 



Don't take me for a fool.


Den svara koftan kommer ifrån Bikbok, linnet från Monki och skinnshortsen ifrån MQ. Och det fina halsbandet är en present!

Forget everything just for tonight.



H
ej! Jag kom nyss ut från bastun och ska nu låta min trötta kropp få sova. Träningen gick bra och jag skjuter upp plugget till imorgon eftersom att jag behöver sova. Imorgon är det tisdag och dagen börjar med hemkunskap och slutar klockan tre, kommer nog gå bra.

Vi hörs imorgon för nu börjar mina ögonlock bli riktigt tunga.. Kramen till dig :-)

Cirkelträning

Halloj! Jag har nyss ätit middag och ska på ett litet tag på cirkelträning och sen ta tag i engelskan. 
Idag är det måndag och skolan har gått okej. Jag har varit riktigt trött och tagit en lång powernap i min säng efter att jag kommit hem. 

Nu måste jag börja rotera. Ska ta fram träningskläder och även spela piano. Vi hörs! 

En gammal cheerleading bild.



Forever 21

Ett färgglatt linne som är ett favorit plagg. Linnet kommer ifrån Thailand och köptes inne på Forever 21 för ynka hundra kronor. Den enda nackdelen med linnet är att det är lite stort.. men det får man ta! 





I know what they say.


Klänning - Carlings.

Hej! Jag har just ändrat mitt gymnasieval och ska nu ta på mig springskorna. Idag klev jag upp i bra tid och har befunnit mig i Kalix hela dagen. Faktiskt ända fram till kvällen. Jag har firat min kusin Viktor som fyllt 13 och hälsat på min farmor.

Details from yesterday.



Why

Ikväll har jag haft det trevligt. Riktigt trevligt faktiskt! Jag har ätit thaimat, pratat, fått se bilder från Adam och Linneas resa och umgåtts med en härlig familj! 

Nu ska jag borsta tänderna och krypa ner i sängen efter en lugn dag, vi hörs imorgon! 

Bjuder på en bild gånger två som visar hur jag sett ut ikv.

Längtar tillbaka.







Jag längtar tillbaka till att alltid fått somna in brevid er sida. Jag längtar tillbaka till tors/tures/torrbens resturang. Jag längtar tillbaka till att ha haft er vid min sida varje sekund, och jag längtar till och med tillbaka till de dumma myggbetten jag hade i mitt ansikte.

That was then and this is now.



Igår fick jag mig en trevlig kväll som började hos David där jag blev bjuden på middag. Kring åtta befann jag mig hos Lovisa med tre andra filurer och efter klockan ett hade jag somnat in i min egna säng tillsammans med en vetevärmare.

Idag snöar det och det är lördag. Jag har sovit till klockan slagit halv två och har nyss kommit ut ur duschen. Ikväll ska jag äta middag borta än en gång, och denna gång blir det hos Linnea och Jesper. Det kommer nog bli super trevligt!

Nu borde jag föna mitt hår och börja göra mig iordning, har lite bråttom så vi hörs!

Vit kavaj, gårdagens.

Igår hade jag på mig min nya kavaj som jag beställde från Nelly och en mintgrön t-shirt ifrån Monki tillsammans med ett par höga svarta jeans.

Fransar.



En söt väska som jag längtar tills jag får börja använda! Även denna pryl blev min under min utlandsresa och jag fick den för cirkus trehundra kronor, även från butiken Zara.

Look at the star. Look how they shine for you, and everything you do.

Idag har jag varit duktig. Jag har under några timmar jobbat flitigt med att få klart religionsinlämningen och är nu snart äntligen klar, så skönt! Dagen har varit lugn som torsdagar brukar vara. Hade bara fyra lektioner och var hemma efter klockan två.

Imorgon väntas en lugn dag då jag ska lyssna på musik hela dagen med alla nior och efter det väntas en middag tillsammans med David, det ser jag fram emot!

En gammal arkivbild.


Side by side

Imorse hade jag väldigt ont i huvudet, så det blev att stanna hemma i min säng. Har under dagen följt med min bror Adam och hälsat på min farmor och även ätit middag tillsammans med farfar. 

Jag kom nyss ut ur bastun och ska nu plugga lite, tyvärr. Min dag har varit jobbig och Flipp har råkat bita hål i mitt favorit linne. Så jag hoppas att min fina klass kan göra morgondagen bra!


Bjuder på en bild ifrån midsommar tillsammans med min bror.


Zara knit

När jag var i Kina i mars hittade jag denna stickade tröja inne på Zara, och jag kunde bara inte låta bli att köpa den! Den kostade ungefär fyrahundra kronor om jag minns rätt.



We found love



En varm och solig förmiddag har spenderats med Flippen i våran inglasning tillsammans med ett stort glas juice och en mattebok. Det var väldigt skönt och det som glädjer mig är att man märker att sommaren är på g, vilket har flera fördelar. Bland annat att sommarlovet närmar sig! 

Nu ska jag städa mitt rum och göra min mamma glad. Kramis!


Tisdag



Gårdagens kväll blev trevlig och den spenderades inne i stan med flera fina personer. Den avslutades hemma i sängen tillsammans med en varm vetevärmare och gossip girl, helt bra. 

Nu ska jag ta ett stadigt grepp om matteboken och sätta mig i solen. Matte nationella imorgon och jag är inte så förberedd som jag borde vara, så ska försöka lösa det. Vi hörs senare, hoppas ni kommer få en bra tisdag! 



RSS 2.0