Fransväska och utsläppt hår.

 
Kvällens kläder. En spetsbustier från Bikbok, ett par slitna short från Thailand, en fransväska från affären Zara, ett skärp från asos och tre silverringar. 

Up above I see specks of silver in the evening sky.

 
 
Ikväll bänkade jag mig på norra hamn i kvällssolen tillsammans med Manda. Där satt vi ett tag och pratade, drömde oss bort. Efter det tog vi en promenad i stan och sen for hem till henne och nu är jag hemma igen. Nått annat som jag hunnit med ikväll är att besöka min bror Adam och där blev jag bjuden på lite fika och en trevlig pratstund! 

Nu är jag hemma igen och ska sätta mig framför tv:n som vanligt. 

White and black


Salladsbaren

 
Hej på er! Idag har jag hunnit med hur mycket som helst känns det som, fast det kan ju bero på att jag vaknade tidigt imorse. Hur som helst så tog jag mig in till stan på förmiddagen tillsammans med min mor och vi lunchade på Sushi/salladsbaren tillsammans med pappa.
Efter att vi käkat klart började jag styra stegen in mot smedjan tillsammans med mamma med en god sallad i magen. På stan befann vi oss nån timme innan vi for hem igen. 

Ikväll har jag umgåtts med Manda, Lovisa, Jennie och Tove. Vi har sett film, surrat och käkat lite biopopcorn. Nu ska jag starta en film i hopp om att somna till den. Vi hörs. 

The vow.

 
Ikväll har jag sett The vow för andra gången denna vecka, och nått som är extra bra med filmen är att vääärldens snyggaste man spelar i den. Nämnligen Channing Tatum. Mums. 


Annars då? Jo min dag har rullat på och jag har hunnit gå en promenad på fyra kilometer och myst på i soffan hela kvällen lång. Nu ska jag fortsätta lyssna på musik ett tag innan jag ska stänga ögonen för att sova. Kramis. 

Piteå dansar och ler.

Igår var jag på pdol som så många andra, och jag var där med världens bästa Rebecca. Vi hade inte träffat på hur länge som helst så vi hade en heel del att prata om, och prata, det gjorde vi! Vi käkade även mat, blev bjudna på karusell, kollade på Norlie & Kkv samt Timbuktu. Och umgicks med så många andra, förstås!
 
Idag har jag vaknat sent och har bara hunnit städa än så länge. Snart ska jag kila upp till köket för att äta mat och ikväll ska jag ta det lungt med en nybadad vovve och min mamma! Mysigt om ni frågar mig. 
 

Clothes.

 
Igårkväll befann jag mig i Luleås grannstad Piteå på pdol och då hade jag på mig detta! Ett nytt rött linne, vita höga jeansshorts, bälte och en brun väska. Och mina dr martens såklart! 

Sneakpeak

En liten sneakpeak på dagens.
 
Hejsan! Idag har det verkligen varit varmt ute så jag började dagen med att äta både frukost och lunch utomhus i solen. Kring klockan tre begav jag mig in mot stan där jag mötte Amanda. Vi pratade och käka på Mat & prat, strosade runt och hade de trevligt. När hon sen skulle fara hem mötte jag några grabbar som jag sen umgicks med enda tills jag skulle fara hem.
 
Nu är jag hemma igen och har varit det ett tag. Resten av kvällen ska jag spendera framför tv:n, mysigt! 
 

Legend says, when you can't sleep at night, it's because you're awake in someone else's dream.


Linne - Monki. Shorts - Thailand. Skärp - Bikbok.
 
Såhär har jag alltså sett ut idag! Letade fram ett gammalt och välanvänt linne och hade det tillsammans med ett par shorts som bara blivit använda ca två gånger, vilket är synd för dom är riktigt sköna.
 

Fast jag inte sett dig på så länge så tänker jag på dig ibland.

 
Idag har varit en sån där jobbig dag då så mycket inte händer. Men jag har i alla fall hunnit träna tillsammans med min bror David och hans flickvän, sett film med världens bästa Alva och sovit i soffan. Planerna för morgondagen finns inte, ännu. 

Winter winds

 
T i s d a g. 
 
Medan musiken spelas spinner tankarna omkring i huvudet. Tankar om vad jag ska göra under de kommande dagarna då mina fina vänner ska befinna sig borta ifrån mig, fan för dom. Ikväll har jag i alla fall umgåtts med Mandis framförallt men även Gustav. Vi har pratat, fikat, skrattat och bara tagit det lungt. Avslutar nu detta med att säga att Manda, Jennie och Lovv ska ha det underbart bra i Östersund! Kommer sakna er. 

Huvudvärk

Musiken är på och likaså huvudvärken. Snart middag i alla fall och Adam ska äta här hemma tillsammans med Linnis, det blir super trevligt. Efter det pallrar vi oss ut på ett träningspass, dagens andra för mig. Ser fram emot det, mest nog eftersom att jag börjar se resultat på min kropp. Wehoo! Okej, hejdå.
 

Bustiers

 

Clean

 
Godmorgon! För en liten stund sen kom jag in från en skön powerwalk tillsammans med mamma. Nått annat jag hunnit göra är att äta en god och ordentlig frulle vilket jag inte brukar hinna göra under sommaren och det kan ju bero på at jag tagit mig upp ur sängen innan klockan tolv. 

Idag så har jag inte så många planer förutom att ett träningspass i Måttsundsbacken är planerat. Men något jag tänkt göra är i alla fall att städa mitt rum, mitt riktigt stökiga rum. 

Det kommer aldrig bli du och jag.

Skinnjacka - Carlings/ Tröja - Carlings/ Jeans - Dr denim/ Skor - Jeffrey Campbell/ Rygga - Friis & company.
 
Ikväll har jag haft på mig detta. Alltså min favorit jacka, bästa rygga och mina finaste skor. Jag har befunnit mig i min farbrors stuga där jag har käkat middag och firat en utav mina kusiner som fyllt år. Kvällen blev trevlig och nu är jag hemma igen. Resten av kvällen ska spenderas framför en bra film tillsammans med mina föräldrar, asbra. 

Några till från Niporna.

 

Hello

För ett bra tag sen pallrade jag mig upp från sängen och drog på springskorna och for ut och sprang tillsammans med vovven. Vet dock inte om det var en så himla smart idé eftersom jag är påväg att bli sjuk än en gång.. men skitsamma! Det var skönt i alla fall.

Nu ska jag springa in i duschen och sen städa mitt rum en snabbis innan jag ska fixa mig för kvällen. Kramen till dig. 
 
 
Jag kan visst fortfarande komma ner i spagat trots att jag slutade Cheerleadingen för ca 3 år sen, weho!
 
 

Sunday

 
Jag önskar att jag skulle kunnat skriva ''Sunny day'' som rubrik istället för bara ''Sunday'' men så är ju inte läget. Utan det är askallt och grått ute. 
 
Inatt har jag i alla fall sovit gott, väldigt gott. Och ärligt talat så ligger jag fortfarande kvar i sängen under täcket och har inga planer på att röra mig härifrån på någon timma. Har faktiskt inga planer alls för denna söndag, har några alternativ att välja mellan för kvällen men jag får se hur jag gör helt enkelt. Det blir nog bra. 

Lördag

Ikväll blev det en lugn lördagskväll tillsammans med tre toppen bra brudar. Vi kikade på film och skrattade i massor, kvällen blev i alla fall riktigt mysig!

Idag kom jag även hem från en lugn vistelse i Kalix. Det enda jag har gjort är att slappat framför tv:n och myst på med Flipp i princip. Men skönt har det varit. Nu ska jag fortsätta lyssna på musik ett tag innan jag släcker lampan för att sova tillsammans med min favorit, Flipp. 

Bjuder på en bild som är tagen för några veckor sen.

För hon var bäst försök att överträffa det ja.

Under tiden som jag håller på att packa väskan så tänkte jag bara kika in här på bloggen. Jag ska alltså fara till Kalix ikväll för att hälsa på finaste farmors gravplats och träffa mina morföräldrar.

Igår kväll befann jag mig i Skellefteå tillsammans med Alva och Manda. Vi började kvällen på Allstar där vi käkade middag och började röra oss mot området där vi befann oss tills det stängde. Jag hann även träffa en hel del härliga människor, skratta, se Maskinen tillsammans med Gustav i värmen och bli puttad åt alla håll. Egentligen skulle jag befunnit mig där även idag men den planen sprack, tyvärr.


18072012



Jag sprang ikväll som planerat, men med sällskap av Alva. Efter att vi betat av några kilometer så gjorde vi oss en fruktshake och satte oss framför tv:n hemma hos mig och hann se nästan två hela filmer. Med andra ord så blev kvällen som jag hade tänkt fast tio gånger bättre! Just nu sitter jag i mitt rum och lyssnar på musik under mitt täcke. Ska snart sova, avslutar här hejdå. 

Onsdag

Idag vid klockan ett befann jag mig på Storsand tillsammans med Manda. Tanken var att vi skulle ligga där och sola och inte frysa, så efter en kort tid lämnade vi stranden och begav oss hemåt igen.

Ikväll
ska jag stanna hemma för en gångs skull och bara ta det lungt tillsammans med några filmer och Flipp som sällskap.Känns som att kvällen kommer bli riktigt mysig och framför allt välbehövlig eftersom att jag är trött och ska befinna mig på trästock imorgon. Men innan jag kan lägga mig ner i soffan och ta det lungt så ska jag ut och springa! 

 
 

And my head told my heart "Let love grow" But my heart told my head "This time no''


Body - Gina tricot / Jeansshorts - Bikbok / Skärp - Bikbok / Väska - Rhodos / Skor - Converse
 
Såhär har jag sett ut ikväll och eftersom att solen höll sig kvar på himlen ganska länge så var det inte så jätte kallt att vara barbent. Till detta hade jag då även tre silverringar, en hårring och mina ray ban. 

Niporna.

Under dagen har jag befunnit mig på Niporna tillsammans med två väldigt bra och fina tjejer. Nämnligen Hanna och Manda. Vi doppade oss i det kalla vattnet, njöt av solen, pratade och åt lite gotta och hade det hur mysigt som helst! 
 
Just nu sitter jag och lyssnar på Mumford & Sons och ska alldeles snart tvätta bort mitt smink. Ikväll har jag käkat middag utomhus i sommarvärmen på Waldorf tillsammans med mina föräldrar och umgåtts med Manda. Kramis!
 
 

Storsand

 
Hej! Jag och Alva tog oss till Storsand och badade där ikväll, och jag kan ju erkänna att vattnet var så kallt så att det nästan gjorde ont! När vi väl var på hemmaplan igen så hoppade vi in i en varm bastu där det fanns tända ljus och massvis med vattenmelon. Tack för en bra dag bästaste du! 

Exercise

 
I mina nya chockrosa skor som jag fått av mina föräldrar förra helgen kom jag nyss in från en joggingtur tillsammans med Flipp. Vi betade av samma runda som vi sprang igår tillsammans med massa mygg och med värmen, och det var riktigt skönt!
 
Tidigare idag har jag varit ute i solen med Alva och det är även hon jag ska spendera min kväll med. Vi funderar på att fara och bada någonstans med vi får se vars kvällen leder oss. Nu ska jag i alla fall springa in i duschen och sedan ta på mig några vettiga kläder. Vi hörs när vi hörs!
 

Black

Linne - Ginatricot. Jeans - Levi's. Skor - Dr martens. 
 
Hej på er! Än en gång har bloggen fått stå stilla några dagar och det beror på att jag har för mycket annat att göra. Outfiten på bilden här ovan hade jag i alla fall på mig i lördags då jag umgicks med mina bästisar. Linnet har legat i garderoben i över två månader nu utan att den används, vilket är konstigt eftersom det är super fint! 

Min helg.

I fredags så kan jag inte påstå att så mycket hände. Jag for in till Manda sent på kvällen och spenderade natten där tillsammans med henne. Vi hade en liten ''spa-kväll'' och myste på tillsammans med lite godis osv. 
 
I lördags började dagen på stan där jag och Manda sprang omkring i regnet. Jag investerade ingenting på grund utav att jag börjat spara pengar till Stockholm, längtaar.  Efter ett tag for jag hem och sedan begav mig in till stan igen, men till min brors lägenhet. Var där ett litet tag innan jag gick till Max tillsammans med Lovisa och Manda där vi käkade middag. Senare under kvällen badade vi i rondellen i brist på annat. Haha. 

 
Igår befann jag mig hemma tillsammans med min familj och släkt. Vi firade min pappa som fyller år idag och även mina föräldrars 25-åriga bröllopsdag som har varit i veckan, och ifall min farmor hade levt hade vi även firat min farmor och farfars 52-åriga bröllopsdag igår. Jag saknar dig. Dagen rullade på och lika så kvällen. Hann även fara en tur till donken tillsammans med Alva innan de stängde. 

Bag

 
En lite närmare titt på den fina väskan och jag fick av mina föräldrar sen de hade varit i Rhodos! 

Första doppet för i år, check!

F r e d a g.
 
Äntligen har jag fått en riktig sovmorgon och sluppit bli väckt av ett alarm som har en irriterade melodi! Jag slog upp mina ögon ett tag innan klockan två och jag springer fortfarande omkring i min sovtröja. Med andra ord så har min dag än så länge varit riktigt lugn och skön. 

Igår började min dag med att jag for in till Luleå city med min kusin Petra bland annat. Vi kikade på kläder, käkade lunch på waldorf osv. När jag väl kom hem själv igen packade jag bara väskan, slängde i mig mat och for in till Manda. Vi satte oss på varsin cykel och trampade mot Bergnäset där vi mötte upp Gustav och David. Vi hoppade ner i det kalla vattnet från en brygga och bastade sen. Så igår tog jag alltså årets första dopp, och det var kallt! 
 

Tillskott

 
Bilden visar några nya tillskott som jag fått med mig hem från stan denna vecka. Ett par levis jeans som jag fått av min mor, ett par nya höga dr denim jeans eftersom mina förra gick sönder på rumpan, en svart spetsbustier, en parfym och favvo hårsprayet. Utöver detta har jag även fått nya underkläder och så har mitt shampoo och balsam kommit! 
 

Can't sleep. You're on my mind.



Hejsan!
Under några dagar har bloggen fått stå stilla. Bland annat för att jag inte befunnit mig på hemmaplan utan hos min mormor och morfar. Vad har jag hunnit göra under dessa fem dagar? Jag har bland annat hunnit fira min mormor och moster, köpa nya springskor och träna med dem, badat, ätit god mat, umgåtts med mina kusiner och bror David, ätit massvis med jordgubbar och bara spenderat tid med min familj. 

Nu är jag i alla fall hemma igen och är nerbäddad i min kära säng. Ikväll har jag umgåtts med Manda, Lovisa, Alex och Max. Vi har pratat, cyklat, åkt longboard (som jag vill ha en, var så kul att låna Alex idag!!) och även jag och Manda har hunnit dricka te. 

05072012

 
Hej! Ännu en skön och lugn dag har spenderats ute på altanen i den underbara värmen tillsammans med Flippen, några bitar melon och några körsbär. Jag har helt enkelt njutit som bara den! Nått som dessutom gör mig ännu gladare är att vädret ska vara bra imorgon också så jag ska nog helt enkelt dra med mig någon kompis till en strand. Ja det blir nog så! 

Mys tillsammans med mina fina.

Ikväll har jag umgåtts tillsammans med ett gäng bra tjejer, nämnligen Jennie, Tove, Manda och Lovisa. Vi har promenerat under tiden som vi snackat, ätit på Max (eller snarare jag eftersom det bara var jag som åt, som vanligt) och myst på i norrahamn. Fick mig i alla fall en trevlig kväll i kvällssolen! 

Under dagen har jag solat och bara tagit det lungt tillsammans med Flippen! Känner att den här veckans förmiddagar börjar bli väldigt enformiga.. men jag klagar inte! 


Vitt

 
Hejsan, jag kom just precis ut ur en varm dusch och tänkte slänga upp två bilder på hur jag har gått klädd ikväll. Eftersom att vädret var på min sida idag så drog jag på mig mina vita shorts från Bikbok, min spetsbustier från Bikbok och min fransväska från Zara tillsammans med mina dr martens.

If you think you'll regret something in the morning, sleep late.

 
Idag har jag sovit länge, nästan till klockan halv ett. Då gick jag ut i solen tillsammans med en bra bok i handen och melon vid sidan om mig med min fina vovve som sällskap. Men jag har även hunnit se filmen Red riding hood tillsammans med mamma. 

Och ikväll har jag umgåtts med Manda ett tag. Vi gick till friends och satt och fikade där ett tag under tiden som våra munnar pratade uti ett. Trevligt var det i alla fall. När jag väl var på väg hem igen svängde jag förbi Gustav för att hälsa på hans söta vovve och i samma tur hann jag träffa David också så stod och pratade med honom ett tag!


-

Ikväll tog jag tag i träningen igen som jag har fått lägga åt sidan ett tag på grund av förkylningar osv, och det känns riktigt bra! Efter att jag hade tränat klart kring klockan nio snabbade jag mig hem för att springa in i duschen och sätta mig på mopeden och fara in till stan för att umgås med Gustav. Vi käkade på donken och satt och pratade där ett bra tag innan vi for till Jens. 

Nu är jag i alla fall på hemmaplan igen, frusen. Så har värmt min vetevärmare och ska strax gå och sova. Vi hörs! 


I know one day, we'll have to say goodbye.

 
Jag tog mig aldrig in till stan för att fika och ha en trevlig stund med någon fin männsika, utan blev kvar sittande hemma. I soffan framför tv:n.
Men efter att jag käkat middag far jag antingen till Bergnäset och umgås med några trevliga personer eller så far jag till måttsundsbacken och tränar, trots min förkylning. Vad jag än väljer så slutar nog kvällen bra hur som helst! 

2 juli

Fyra bilder från helgen. 
 
Hej på er! Efter gårdagens vandring på Ikeas och helgens gång så somnade jag som en strandad val i min säng strax efter klockan halv ett, och jag sov enda till klockan tolv idag. Alltså har jag redan missat massor av dagen. Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra, ska höra ifall någon har lust att ta en fika på stan eller liknande, men får se hur det blir. 

Hoppas du får en toppen dag, kramen till dig!

Spetsbustier

 
Förra veckan gick jag in på Bikbok av en anledning, att hitta denna super söta spetsbustier och det gjorde jag också. Den samt två paket snoddar fick följa med mig hem och det är jag super nöjd över.
Kommer använda den flitigt i sommar bara vädret låter mig, men än så länge räcker det med att bara titta på den! 149 kronor fick jag betala för den. 

Clothes.

 
Untitled #6
 
En stilren outfit jag gärna hade haft på mig en halvkylig sommardag! (hade passat prefekt i detta sommarväder..) 

Ikea

 
Hej på er! Imorse var jag uppe innan klockan kvart över sju och befann mig redan på Ikea strax efter öppningstiden. Jag har alltså befunnit mig där hela dagen tillsammans med Adam och Linnea och mina föräldrar. Med trötta ögon och ben är jag nu hemma och har just käkat middag och ikväll ska jag bara ligga i soffan och ta det lungt och hoppas på att förkylningen ska släppa, den har blivit värre igen. Tyvärr. 

Jeans


 
Idag har jag haft på mig jeans + jeans och en vit kavaj under tiden som jag har vandrat omkring bland Ikeas alla gångar!
 
Skjortan kommer i alla fall från Jc, jeansen från Gina tricot, kavaj från Nelly, väska från Rhodos (ny!), converse och några ringar.
 

RSS 2.0