-

Slår mig ner och kikar film med Manda, toppen bra! vi hörs nån annan gång :)

Lips that felt just like the inside of a rose. So, how come when I reach out my finger, It feels like more than distance between us.






Ska äta mat, i massor. Och sen beger jag mig hem och plockar upp Mandis på vägen. Det blir bra.
Och jag saknar Rebecca!

Ready when you are



Kofta Bikbok // Linne Monki // Jeans Dr denim

Klippt mig

Nyss klippte jag av topparna på mitt hår och det känns nu fräscht och bra igen. Musiken spelas i mina öron och jag sitter hos mormor och morfar och myser med Kiara, det är bra och jag är glad. Ikväll kommer jag umgås med bästis också, och det gör mig ännu gladare!




Oh well, oh well I still hope for the best.

X_f37510eb_large


Kikar Hannah montana med mina kusiner, asbra. Igår såg vi film och var rädda, och imorse vaknade jag kring halv tio och slog mig ner framför tv:n med Viktor. Idag beger jag mig hemmåt igen och kanske plockar upp Manda på vägen hem och så sover hon hos mig, hoppas jag!


Halloween



Himla fint!

Pizza!

Nyss tryckt pizza och snart placerar jag mig framför tv:n och ser skräckis med Petra och Moster osv. Är himla mätt och ska ta en powernap nu medans Petris duschar, puss!


-

X_74a75953_large


Godmorgon!

Sovit gott? Det har verkligen inte jag gjort, vaknar panikslagen ur en mardröm och nu kan jag inte somna om. Idag är planerna att jag ska ta bussen till Kalix för att spendera kvällen och natten med min fina kusin Petra! Och så kommer det bli också, så snart sätter jag igång att packa osv. Ciao! :)


And I will try to fix you,

Tröja H&M // Linne H&M // Jeans Dr denim // Skor Din sko // Halsband Ur & penn
Kvällens.

3 från idag


Allt där emellan glöms bort.

Efter en jobbig skoldag så begav jag mig in i duschen direkt efter skolan och sen fixade mig för att bege mig till Manda. Vi styrde upp kvällen (tyvärr utan Lovisa) och firade Martin och André, tröck tårta och hade det riktigt trevligt! Nu är jag hemma och värmde nyss på vetevärmaren och ska nu starta en film, sen ska jag sova. Godnatt! :)



Mat...

Frukost: Danio yoghurt
Fika nr 1: En kladdig muffins, mjuk pepparkaka och chokladboll
Lunch nr 1: Makaroner och köttbullar
Lunch nr 2: Tog en till portion makaroner och köttbullar efter en timme, varför inte liksom?
Middag nr 1: Tacopaj
Middag nr 2: (mandas mamma erbjöd mig mat, så varför inte?) Klyftpotatis och kyckling
Fika nr 2: Tårta och bakelser
Några vänner vill att jag ska matblogga så förmedlar vad jag smällt i mig idag!



Fast delade det där på bilden ovan med Mandis.

Godnatt!


I'm going back to the start.

ska nu gå och spela denna underbara låt på piano också, ack så fint.


With everything happening today, you dont know whether you’re coming or going.



Just bakat till de fina människorna på bilden ovanför och innan det for jag in till stan för att kolla på ljusgrejset vid museet, och jag måste säga att det var riktigt coolt! Och jag är glad över att jag tog min tjocka dunjacka för annars hade jag nog frusit.

Nu är det tid för mig att byta om till myskläder och bädda ner mig under täcket för att kika på Oth tillsammans med en flaska vitamin well!

Mirror on the wall, here we are again

Över mina förväntningar imorse pallrade jag mig till skolan med huvudvärk, tog mina favvo jeans från dr denim, en gammal mysig kofta ifrån vila och min nya t-shirt som är ifrån monki. Samt så använde jag mitt thomas sabo halsband som inte brukar sittas omkring min hals! :-)

As your shadow crosses mine, what it takes to come alive

Gåshud.

Tog en lång dusch och är nu trött och nerbäddad i min säng. Ska slå på Oth och varva ner för kvällen, och även skippa Grey's. Godnatt alla fina!

I remember the first time you put your arm around me


Spenderar tid vid pianot och om ett tag går jag med min kalla kropp in i en varm bastu. Ikväll kommer jag ta det lungt, ta på pyjamasbyxor och mysa på i soffan, se grey's och ligga under en filt och inte fokusera på några tankar alls, utan bara ta det lungt.

You looked me in the eyes and told me I was beautiful.


I februari

.. far jag till Thailand för andra gången men denna gång med Manda och Lovisa! Vi kommer även svänga förbi Kina och stanna där några nätter på vägen hem! Som jag längtar!

Och ja, självklart så ska föräldrar med. Jag och Lovisa far med Mandas familj!


Sometime I wish he was you

Hela min dag har spenderats i gymnasiebyn och jag käkade en god lunch på Waldorf med mina fina, Lovisa och Manda! :) Nu står de tio tusen frågor i mitt huvud om vilket gymnasium jag ska välja att gå, men tror jag börjar hitta vart jag vill komma.
Innan jag tog bussen hem gick jag en sväng med Mandis på stan och fick med mig en jätte liten del av de fina jag hittade, en t-shirt.


Vitt



Idag

.. har jag varit på gott humör! Dagen började med Hk där jag Martin och Vincent briljerade i köket och sen slutade dagen med bild, allt där emellan är redan bortglömt. Och jag tackar verkligen mina klasskompisar eftersom att de gör mina dagar till nått så himla mycket bättre! :)


Nitar


Tröja
Carlings // Jeans Dr denim // Skor Din sko // Halsband Ur och penn

I can't explain how painful it is to wait for something that never comes, never.



Skolan idag gick väl helt okej, om man bortser från huvudvärken. Potatisbullar var det till lunch och det ger jag en tumme upp för! Nu ska jag bara ta det lungt ett tag, kanske vila ett tag eftersom att det är plågsamt att hålla uppe mina tunga och trötta ögon.

Everywhere I'm looking now I'm surrounded by your embrace



Kofta H&M // T-shirt Acne // Jeans Dr denim

-

492063_orig_large

Längesen

Kom hem för ett tag sen, for på en liten tripp med Mami och Davve. Nu har jag placerat mig i sängen och ska plugga ett tag, vi hörs!


Yesterdaay

Igår for jag in och käkade på Allstar med mina föräldrar och morfar innan jag vandrade till Manda, och det var riktigt trevligt! Jag och Manda for på bio vid nio tiden och sen traskade vi till henne där planerna blev ändrade, jag åkte hem iaf.
Nu har jag vaknat och ska ta tag i skolarbete, men innan de frukost!


Godmorgon!

Öppnade upp mina trötta ögon nyss efter röriga drömmar inatt, instängd i ett hus som brinner där en pool med -20 grader i var min enda räddning, konstigt.
Idag ska jag lätt plocka ihop i mitt rum och även lära mig engelska glosorna,  har prov på måndag. Sen ikväll kanske jag drar mig mot Manda och myser på med bio osv, vi får se hur det blir! :-)


Grattis till er!

Två chejjor som jag verkligen tycker om fyller år idag! Så önskar er en toppen födelsedag, grattis grattis grattis!


Rebecca Strand, helt enkelt en toppen brud!



En pratandes Manda, bästis du är helt enkelt bäst!



Vi är förlorare jag och du, för ingen av oss vågar tala ut


Ikväll har jag strosat omkring i detta och haft humöret hit och dit. Ska nu tvätta ansiktet och sen krypa ner under täcket och sova, och det ska bli så himla skönt! Imorse ville jag verkligen inte kliva upp från sängen så ska bli skönt att få sova ut imorgon! Godnatt på er! :-)

Är det uppenbart för dig, det känns så uppenbart för mig.

For in till Manda en snabbis och gav hon hennes födelsedags present! Svängde förbi donken på väg hem och har nyss käkat det, underbart! Och nu är det Oth och jag som gäller tills mina ögon inte orkar vara vakna längre. Vi hörs säkert senare!


-

Idag har jag dansat på skolan, det var kul. Kommer bli så nu varenda fredag! Och när jag kom hem tills nu har jag bara fixat med Mandas present. Nu ska jag duscha och sen fixa mig (kanske) beror på om jag far till Mandis eller ej, hoppas det iaf :-)

Dagens klädval

Kofta Vila // Linne Topshop // Jeans Dr denim // Skor Din sko // Halsband Ur & penn

-

Ska snart gå och sova och det är fredag imorgon, så skönt! Har inga alls planer inför morgondagen men jag chansar på att det nog kommer ordna sig. :-)

Längesen

Fixar och trixar lite och kom hem vid klockan halv sju och sen dess har jag inte gjort nått alls.
Efter en lugn skoladag for jag in till stan och oplanerat träffade enefterlängtad Becca och även Kosovare. Vi pratade en stund och det var riktigt trevligt! :-)
Sen mötte jag upp Viktor och gick med honom tills jag skulle åka med bussen hem!


Sömn


Nyss duschat och krypit ner under täcket och ska nu sova! Godnatt på er. :-)

You're gone from here, soon you will disappear

Jag + en varm kopp o'boy + Flipp + massa kuddar och filter + greys = Kvällen fulländad.


Hur du lämnades och blev kvar i mig ska jag komma ihåg


Friendship isn't about whom you've know the longest. It's about who came, and never left your side.




En bild på en fin tjej som nyss for från mig. Vi pluggade spanska, pratade och fika osv, var riktigt trevligt. Tände ljus och åt middag också. Nu ska jag ta och gå en prommis med Flippen och sen så blir det plugg ett tag till och sen placerar jag mig framför tv:n och ser på Greys, underbart!

Tisdag

Stoppade nyss på justin bieber av någon anledning och sitter nu och diggar, nämen ja. Ikväll har jag sett på en film med Adam och mamma som heter Draktränaren Och den var väldigt fin, satt och log. Så om du inte sett denna animerade film tycker jag du ska göra de!
Nu ska jag läsa lite spanska som jag skjutit upp hela dagen och sen gå och lägga mig tidigt. Ebbis är trött idag!

Skulle inte tacka nej till att ligga i solen, så skönt!



Älskade du!


Jag drömde om dig inatt.

Slutade tre idag, och tisdagar är rätt jobbiga, sen lunch osv, höjdpunkten på dagen är att jag får spela piano.
Idag hade jag även turen på min sida, tappade min mobil så den fastnade mellan väggen och elementet, och hade utvecklingssamtal så lämnade det jobbet till Martin och Gustav och efter några minuter är min käraste mobil i min ägo igen!
Nu ska jag gå upp och prata med min kära moder, och hjälpa henne med middagen kanske. Så underbar jag är :-)

I wonder what goes through your head when you hear my name.

Tog på mig min stora dunjacka och promenerade med Flippen. Stackarn har varit hos veterinären idag och hans stenar är onda, synd om honom!

Jag är glad, rent utav glad igenom hela kroppen just nu och det känns så himla bra! Ska läsa lite spanska nu och sen så slår jag på oth och kanske äter lite glass. Ska även städa lite i mitt rum, fixa till klädhängaren osv. Fast innan allt det ska jag nu spela piano! :-)

En bild som jag tjuvat av Tove som är tagen i fredags.

At every occasion I'll be ready for the funeral.

Hemkommen från skolan för cirkus en halv timme sen. Vaknade för tidigt imorse, duschade och tog god tid på mig att äta frukost. Dagen har också varit hyffsat lugn vilket var skönt.
Nu ska jag bara ta det lungt och vänta på bättre tider!


Skola

Far till skolan snart, puss!

Middag

Gjorde middag till mig och pappa nyss, och gott blev det! Har just placerat mig i min säng och ska snart starta oth och dricka fanta, ska även slänga mig in i duschen och noppa mina ögonbrynen ikväll.

Har haft en toppen helg, och hoppas ni också haft det!
I fredags var det en tjejkväll som blev lyckad och spenderade min natt med Manda, och igår var jag och Manda i Kalix och sovde där och hade det super mysigt. Och idag har jag verkligen bara tagit det lungt, som jag brukar göra på söndagar!


sunday bloody sunday


Satt mig i min säng, slagit på mys musiken och ska nu läsa in en liten del av glosorna. Har prov till veckan, på torsdag så det är väl lika bra att sätta igång tycker jag!

Good life

Haft en trevlig helg, mycket skratt och fått spendera den med min bästa vän, kan ju som inte bli så mycket bättre då! Igår kväll såg vi film och gick och la oss rätt tidigt och snackade. Åt plankstek till middag och tröck varsin munk på det.

Nu är jag hemkommen och är trött. Ska ta tag i spanska plugget och sen se mitt älskade oth.


-



Tidigt imorse begav sig jag och Manda till Kalix och ska spendera natten hära. Vi har nydligen tryckt thai mat och ska nu hitta på nått trevligt i denna lilla civilisation. Ha en bra dag!

Yesterdaaay








Kvällen bjöd på skratt, film och ätbara saker i stora lass, bland annat kyckling och ris, tårta, fika osv osv. Hade mig en super kväll och somnade tryggt in brevid min fina Mandis!

Orientering.

Haft två lektioner idag. Idrott och SO, sen efter klockan tolv så hade vi orienteringsdag så jag virrade mig omkring i skogen med Manda, Lovv och Sanna. Tog ett bussen hem och har nu duschat och sånt.

Snart börjar jag leta i min garderob vad jag ska ha på mig ikväll. Ska till Manda och äta middag och ha en toppen kväll med mina fina, en tjejkväll bara, så efterlängtat! Stannar där och sover också och imorgon bitti hämtar mamma mig och Manda så far vi till Kalix och spenderar natten där, kommer nog bli en mysig helg. Jag är glad :-)

Tre bilder ifrån Januari.

Oth, som vanligt.

Gör som vilken annan dag som helst och startar oth nu. Ikväll har jag sett hockey, och tyvärr så förlorade Luleå med 3-2. Adam och Linnea hade även gjort en jätte god middag när jag vaknade upp från mitt sovande i soffan, nudlar osv! :-)
Imorgon åker jag med Mamma till skolan, skönt! Så ska göra mig en ordentlig frukost och bara ta det lungt imorgon bitti.


Hej Petra!

Hittade denna fina bild på oss och ville bara säga att jag längtar tills då vi ses, puss puss!

Flipp ♥

Två bilder på mig och min fina.


Hjärta, hjärta, hjärta

Du är det bästa jag har.

-

Ska göra mig en så kallad sen lunch eftersom att jag inte kunde käka lunchen idag. Smäller i mig det och sen så tar jag det lungt ett tag framför min älskade tv med min älskade hund.
Fast först nu ska jag hjälpa Adde med nå foto, kul kul! :-)

Indoor and outdoor.




Jacka
Carlings // Halsduk Monki // Skor Converse // Jeans Dr denim // Tröja H&M // Skjorta Weekday //

When the sun shines, we'll shine together.

Imorse pallrade jag migg upp ur sängen en halvtimme försent och skippade då frukosten. Letade fram min blå jacka och fixade lockigt hår snabbt. Kom mig iväg till skolan och var ändå roligt att få träffa alla igen, nog har jag saknat dom!
Slutade innan klockan ett eftersom att jag inte kunde vara med på idrotten så kilade till bussen som gick tjugo minuter över ett. :-)

You keep me searching for a heart of gold

Sett tv och kom nyss ut ur duschen och ska nu avsluta min kväll med ett avsnitt av oth, perfekt! Imorgon blir det nog förhoppningsvis  skola, beror på hur jag mår på morgonen. Godnatt alla fina, hoppas ni haft en bra dag!



-



Pratar med Manda i telefon. Är sjuk, är trött.

Secrets

Tjennaaa.
Har käkat lunch, sett på Animal planet och bara tagit det lungt. Ska grejja på lite i mitt rum nu och sen trycka glass framför en barnfilm, trodligen spirited away. Peace out, vi lär väl höras!

Hej Jenniiee

Let's start over, I'll try to do it right this time around.

Sett desperata hemmafruar och tagit det lungt ikväll, drömt mig bort samt ätit lite glass.
Nu kickar jag igång säsong tre av One tree hill innan jag ska borsta tänderna och slummra och i hopp om att mina mardrömmar får ett slut och att jag får upptäcka fina drömmar. :-)
Imorgon blir jag hemma och kurerar mig en sista dag och på torsdag måste jag befinna mig på skolan, frisk!

Middag



3 likadana bilder ifrån juli månad.

Nu ska jag göra mig själv min första måltid för idag och sedan äta det, gott. Efter det lär jag nog ligga död i min säng, (som jag i och för sig har gjort hela dagen) och kolla oth, blir nog fint. vill bli frisk.

-

Fick mitt älskade shampoo och balsam idag, blev glad.

How I can break away

Jag vaknade upp nyss och har sovit jätte bra inatt, så skönt! Och nu ska jag gå och fixa nått att äta.
Skulle egentligen ha tagit bussen vid två in till stan för jag skulle till läkaren, men eftersom att jag är sjuk blev det nu inte av.


I'm lost, I'm vain. I will never be the same without you.

Nyduschad tjej med riktigt fina hello kitty shorts! Haha, bjuder.. :)
Har nyss sett på tv och pratat med min familj ett tag och bara myst på. Nu är jag ny duschad och ska krypa ner i sängen och kika på  oth och äta B&J, kan de bli bättre?

Can't erase, so I'll take the blame. But I can't accept that we were strange without you.





I'm standing here until you make me move


Måndag idag, och mitt huvud dånar och min hals värket samt har jag en otroligt retlig hosta.
Imorgon far jag till sunderbyn och utreder min astma också, och hoppas på att jag ska få en annan medecin eftersom att min inte hjälper, det blir nog bra!
Vad har jag hunnit med idag då? Ingenting alls, la mig nyss i sängen igen och ska nu sova ett tag, awesome!

Jag hör ditt namn, och det känns fortfarande.


Vart hemma idag, förkylningen blir bara värre. Har hunnit ligga framför tv:n och mysa med Flippen och ska nu se ett avsnitt av Oth innan jag tar tag i engelskan. Pratade nyss med min fina bestis festis Manda i telefon som också är sjukis, krya på dig!



-

Juste! Har ju fått skolfotorna osv och detta är då gruppbilden på min fina klass som jag får träffa imorgon. Dom som gör så jag får skratta under dagarna, nä jag tycker om er.  :-)

New


Halsband
ifrån Ur och Penn för endast 50 :-, och två stickade tröjor ifrån H&M för 99 :- styck! Fick även med mig lite underkläder :-)

Jag försvinner ibland och alla frågar vad jag tänker på, men jag kan inte berätta.





Vandrade omkring på stan ett tag och kom hem med en liten del av de fina jag hittade. Har nyss fått hjälp av min moster och mamma med att städa mitt rum eftersom att jag är sjukis, tyvärr. Nu är det iaf städat och om cirkus en timma far jag och pappa och hämtar hem pizza, gott!

Is it now, now that it's ends?


En söt filur vid namn Flipp öppnade just min dörr och hoppade upp i min säng och la sig brevid mig, gulle han. Luleå vann, det gjorde mig lite gladare :-) Nu snackar jag med en saknad Becca och ska väl snart starta oth, som vanligt.

Lördag.



Haft en trevlig dag med nästan hela min familj.  Spillde nyss läsk i min säng, vart riktigt besviken på mig själv så ska gå upp och slå mig ner i soffan och kolla hockey med David, Adam och Josefin för att få upp mitt humör igen!

Känner även verkligen på mig att jag kommer rulla fram imorgon så mycket som jag fikat. Käkade middag hos moster och kusinerna också, och pressade sen i tårta för andra gången idag och jag är så himla mätt!
Fick mig en mycket trevlig stund med min kusin Petra som jag har saknat väldigt mycket, Vi borde styra upp nått någon dag, eller vad säger du brudi?



Dagens




Idag har jag vandrat omkring i detta. Favvo jeansen från dr denim, Skinnjacka ifrån Carlings, skor ifrån Din sko och ett linne från Urban outfitter. + världens skönaste skor.

Ett linne



I'm closer to where I started Chasing after you.

Min kväll med Moa blev bra och jag ska nu gå och sova, är så trött. Imorgon far jag och firar min kusin Petra som fyllt hela sjutton år! Kommer nog få en toppen kväll med henne :-)


H J Ä R T A

Fina du!

Mois

Sitter just nu hos Moa och hon är och duschar eftersom hon orienterat på skolan. Dagen har varit rätt okej och jag känner på mig att slutet kommer bli toppen trevligt! Jag äter middag här och ikv ser vi på Idol osv. :-) Jag bloggar när jag kommer hem ikväll!



You take my breath away.

Ligger i min säng och bastade för ett tag sen, skönt! Startar nu oth och ser ett avsnitt innan jag ska sova.
Imorgon är det fredag, längar till skapa timmen. Vi ska se Peter pan osv, glad ebba! Sen så ska jag umgås med Moa på kvällen och jag tror det kommer bli toppen! Var ett tag sen vi sågs, så vi har nog en hel del att babbla om :-)

Jag saknar oss.


-

Vakna, åka till skolan, komma hem, äta, klinka på pino, kika oth, sova, kika ännu mer oth. Så ser mina dagar i stort sätt ut numera, men ändring ska det bli! Får gymkort till nästa vecka så kommer ändra på min vardag lite, kommer bli asbra. :-)

Paradise

Första lektionen var bild imorse och läraren var inte där så jag Manda och Lovv köpte varsin smakis och gjorde matteläxan.
Sen efter det har dagen segat på, for hem vid klockan halv ett med en sjuklig magsmärta, och när jag kom hem värmde jag vetevärmaren och somnade i soffan till klockan fyra. Nu känns det lite bättre och har nyss ätit middag och ska nu kolla oth!


I'm going back to the start.



Well, it burned while I cried, 'Cause I heard it screaming out your name, your name.





Tittat oth, pratat med Manda och blivit sjuk, det är vad jag hunnit med ikväll.
Har nyss hoppat ner under täcket och ska snart stänga av datorn och sova, är faktiskt riktigt trött och en lång skoldag väntar på mig.
Och ska hinna kramas med flickan på bilderna här uppe riktigt mycket nu under imorgon och på fredag eftersom att hon far bort under helgen och vi har varit med varandra varenda helg sen början av sommaren ungefär, kommer kännas konstigt med en förändring.

Godnatt, hoppas ni sover gott!

Oth.


Startar denna underbara serie och bara tar det lungt! För bra alltså.

Lyko

Jag och min mamma klickade nyss hem lite grejor ifrån lyko, hemsidan är verkligen ett tips på om du ska beställa hem shampoo osv!

cause I don't want you to know where I am, cause then you'll see my heart In the saddest state it's ever been.




Kofta
H&M // Bustier Lindex // Jeans Dr denim // Halsband Bikbok

See that line, well you never should have crossed it.

Musik i stora lass har levererarts in i mina öron idag och även en hel del tankar.
Började morgonen med att få gå från mitt favorit ämne, musik. Fick ta blodprov osv vilket = en ledsen ebba, vilket leder till några tårar. Far tillbaka till skolan och har jobbigaste skoldagen, äter lunch på berget med Manda, Alex och Martin.

Nu har jag iaf bytt om till myskläder och ska krypa ner vid soffan och ta det lungt, mitt huvud gör ont och lika så min hals.. men först ska jag spela piano!


Godmorgon!


Tar på mig detta nu plus ett par svarta jeans, byter bena på håret och springer till bussen. En mördar dag väntar, ciao!

There are many things that I would like to say to you, but I don't know how.


Hockey!

Vandrade omkring själv på stan i två timmar efter skolan, gick hem till Manda och väntade på henne, vi käkade middag och cyklade sen till hockeyn. Luleå vann med 3-1 och det var ungefär min dag i stort sätt!

Nu har jag nyss duschat och krypit ner i sängen och ska se oth innan jag somnar, awesome.


Ansiktsrengörning osv!

Jag tänkte tipsa er lite om ansiktsrengörnings grejer! Jag har en hyffsat känslig hy som ofta är torr, och detta funkar alldeles utmärkt för mig. :-)


ACO's ansiktsmousse, tar bort sminket och huden blir len efteråt. Dock gör den jääkligt ont om man får den i ögonen, som jag alltid lyckas med!

Garnier's eye make-up remover. Den avlägsar mascaran rätt bra, och gör inget alls om man får den i ögonen. Perkeft för mig..

Tre produkter ifrån Neutrogena.
Den första är en ansikts skrubb som man använder dagligen, jag blir inte torr av den och därför tycker jag om denna!

Ansiktsvattnet svider i ögonen bara du luktar på den, den är väldigt stark så använder den bara enstaka gånger.
Ansiktskrämen är lätt och huden känns inte för fettig efteråt!

Igår var jag högst upp i morgon är jag nedanför.


Käkade nyss middag och pratar nu lite med Becca och lyssnar på musik. Måste ringa Manda angående om det blir hockey imrn eller inte, och snart slår jag på Peter pan och kryper ner under täcket, var ett tag sen! Är så himla seg just nu, orkar nästan inte göra nått är bara trött hela tiden. Så det blir skönt att inte göra nått förutom att se film!

.


Your voice is the splinter inside me.



Slutade två idag och skolan gick helt okej. Insåg att veckan kommer vara lätt och det ger mig ett extra stort leende på läpparna.
Jag ska nu ta nå mellanmål, blir nog rostat bröd och juice. Lägger mig sen framför tv:n och myser med Flipp ett tag, hoppas på att jag somnar! Kvällen kommer bli lugn eftersom att jag inte har nå plugg eller liknande. :-)

Skjorta och mittbena

Skinnjacka Carlings // Skjorta MQ // Jeans Dr denim // Skor Din sko

This is how an angel dies.

Har nyligen kommit ut från en lång dusch och kröp nyss ner i en nybäddad säng, mysigt! Snart ska jag låta mina ögon få blunda, men först ska jag kolla igenom glosorna. Har skjutit upp det hela kvällen nu så måste ta tag i det. Godnatt!


I said heaven ain't close in a place like this.


Går igenom min garderob och har hittat massa bortglömda kläder, asbra! Ska nu göra te och placera mig under en filt i soffan och äta lite vindruvor och bara ta det lungt och även pressa in glosorna i minnet. Ska även hinna ta en lång varm dusch, noppa ögonbrynen och kanske måla mina naglar, var så himla längesen jag gjorde de.

Imorgon är det måndag, skola. Då får jag genomlida fem hela dagar tills det är helg igen, men det kommer nog gå rätt snabbt!

Someone like you

Tumblr_ls9devubqd1qjfadho1_500_large

Sitter för stunden och kollar ut genom fönstret, löv ligger på gräset, solen lyser och träden svajjar. Musiken spelas i hörlurarna och jag är fortfarande lika trött som jag var när jag vaknade. Ska nu snart äta middag och sen kolla igenom engelska glosorna till imorgon.
Ikväll kommer jag sitta fastlimmad framför tv:n och bara ta det lugnt, är nog välbehövligt!

-

Hejsan!
Vaknade nyligen och tog med mig täcket till datorn. Är för stunden ensam hemma, mina föräldrar är och handlar osv så man hör när regnet slår mot fönstret. Ska nog gå upp och göra mig nå käk och sen kolla tv ett tag, kommer nog spendera min söndag så :)


Det tar ett tag för mig, jag kanske glömmer hur man gör sist var himlen vit som papper ovanför.


En trött Ebba sitter framför datorn och kom hem för ca en timme sen. Kvällen blev lyckad, en hel del snack och massa god mat. Hann även somna i Lovisas soffa ett tag, antar jag blev trött efter allt skrattande. Kan väl i hel het säga att hela dagen blev lyckad. :-)

Vill avsluta med att säga att Manda och Lovisa är de finaste jag har!



Black on black


Var klädd helt svart ikväll. Kavaj från H&M, Linne från Topshop och Jeans från Dr denim. Och även ett halsband ifrån Bikbok och några ringar.

I've got another confession to make, I'm your fool.

Jag och Manda somnade in i soffan ett tag efter att Viktor och Simon farit igår, efter vi kollat på stjärnorna. Vi såg Buried och den filmen är ingen att rekomendera!

Idag vaknade vi klockan två och låg och drog oss och snackade i sängen tills klockan halv fem och har nu nyss lämnat igen filmen. Snart beger vi oss till Lovv för att käka middag med våra familjer kommer nog bli toppen!


RSS 2.0