Idag är en bra dag.

Måndag.
Idag har jag krigat ute i regnet, haft ont i halsen, umgåtts med min nya klass, ätit kladdkaka med finaste Rebecca efter skolan och även hunnit träffa Manda.Jag har verkligen hunnit med mycket och jag har jätte mycket att göra innan jag ska gå och lägga mig.
 
Jag ska hinna packa klart inför Stockholm, packa inför vallen som jag far till imorgon, ladda hem musik och måla mina naglar. Måste helt enkelt sätta igång redan nu så vi hörs senare eller på söndag! 

Bed head.

 
Tänkte bara tipsa om ett mousse som jag använder! Det kommer från Tigi och ger volym iallafall till mitt platta hår. Jag kramar in det i hela håret innan jag fönar håret  och tycker faktiskt att det funkar. Dessutom luktar det magiskt!

Sunday you can fall apart.

Förmiddagen av söndagen den 26 augusti har rullat förbi och jag har hunnit ta en låång sovmorgon, städat mitt rum och även plugga lite.

Nu ska jag ta det lungt ett tag innan jag tar tag i att fortsätta packa och välja kläder inför Stockholm som jag beger mig mot på onsdag. Idag är nämnligen den enda dagen jag hinner packa eftersom att den kommande veckan är ganska intensiv, men det ska nog gå bra! 
 

Friends.

 
Kvällen har varit mysig och jag har varit glad. Tillsammans med tre fina vänner bänkade jag mig ner på Friends med en latte i handen. Medans tiden rann iväg snackade vi om allt vi missat och massa massa mer, som vanligt. Jag har så fina vänner. 
 
Innan vi for till friends så for vi förbi och snackade med några bekanta killar som spelade basket ett bra tag och innan de har jag varit social med mormor, morfar och mina kusiner som varit på besök!

-

Weheartit.

NA1D

Bjuder verkligen på mig på denna bild på mig och min bror från i juni.
 
På måndag kommer jag befinna mig i en ny klass med några ansikten som jag känner till, och jag ser verkligen fram emot att få gå med denna klass i tre år.
 
Hursomhelst så placerade jag mig nyss i sängen efter en kväll här hemma tillsammans med David och Josefin, mina föräldrar och några vovvisar. Under kvällen har jag då sett på gamla cheerleading filmer från tiden då jag tävlade, ätit glass med varma hallon och bara snackat. 
Tidigare idag har jag varit i skolan, ätit på mat & prat med Manda och Lisa och köpt nya snören till mina martens.

Tre.

 

Once upon a time

För ungefär en kvart sen så placerade jag mig i sängen för att stanna här enda tills imorgon bitti. Ikväll har jag käkat lite godis samtidigt som jag sett på Once upon a time och CSI.

Imorgon är det fredag och jag har inga planer alls förutom att jag ska köpa nya snören till mina dr martens. Asbra. Vi hörs. 

En bild från igår innan jag drog ut och joggade.

Breathing

 
T o r s d a g.

Trött. Idag har jag haft på min skinnväst från forever 21 och mina levi's jeans samtidigt som jag bärt på min nya dator hela dagen. Ätit köttfärssås och spagetti har jag också gjort, men tyvärr var det inte lika gott som jag hade förväntat mig.
 
Efter att snart ha spenderat en vecka inne i kungsfågeln så är jag fortfarande lika förrvirrad då jag ska leta mig fram till klassrummen. Men jag lär mig nog.

Saturday, wait.

 
 

Onsdag

 
Hejsan! Idag har jag varit trött, så himla trött. Har sprungit omkring med tung packning på ryggen hela dagen så ni kan ju gissa vad jag har. Jo, ont i ryggen. Längtar verkligen tills jag får ett skåp!!

Annars då? Igår käkade jag lunch på stan med fyra trevliga brudar och under dagen idag hängde jag med mina två nya kompisar Gustav och Johanna. Sen avslutades skoldagen med min fina vän Lisa på stan. Nu ikväll så har jag varit på en springtur i regnet, sovit i soffan och bara tagit det lugnt. Skön kväll helt enkelt!

School

Efter att ha fått den första skoldagen avklarad är jag fylld av en mängd olika känslor, men hur som helst är den nu bortgjord i alla fall. 
 
Ikväll planerar jag att bara ta det lungt. Måla mina naglar osv. Har ju faktiskt inte gjort det sen början av juni på grund utav att mina gelenaglar inte farit av, men nuså! 
 
 
Måste erkänna att jag kommer sakna min gamla klass sååå mycket.

Winter winds

 
Efter att ha legat i sängen hela dagen ska jag äntligen röra på mig! Ska in till stan och hyra film och även vara snäll och hjälpa mina föräldrar att handla, underbar dotter jag är haha. 

Planerna för kvällen är att se film och mysa på med varm choklad ute på inglasningen i mörkret efter att jag har bastat. Kommer helt enkelt ta det super lungt ikväll och bara mysa på sista sommarlovsdagen! 

Musikens makt

En riktigt bra lördagskväll och ett riktigt bra avslut på sommarlovet! Imorgon börjar ett nytt äventyr och jag kommer styra stegen in till lärkans aula klockan 10.15 för att få veta min nya klass, kommer nog bli toppen. 

Igår umgicks jag med en massa härliga människor och kvällen avslutades med bästis där vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord framför Markus Krunugård, tänk att vi nu ska skiljas åt efter tre tighta år tillsammans. Otroligt men ändå fruktansvärt. Kvällen fylldes i alla fall av skratt, kramar, glädje, promenader och vänner. Både nya som gamla. En toppen kväll helt enkelt. 
 
 

Behind blue eyes


Just nu befinner jag mig framför mormor och morfars dator i Kalix. For hit tidigare ikväll för att käka middag och äta jordgubbar. Och det är precis det jag har gjort! 
 
Tidigare idag har jag ätit en mysig frukost tillsammans med min fina vän Lovisa ute i solen, varit på gültzau och städat lite lätt i mitt rum. Dagen blev i alla fall lugn och skön och om ett tag ska jag krypa ner i sängen för att sova! Imorgon ska jag också hälsa på dig, farmor.

Middag

Igår placerade jag mig på gültzauudden med en äcklig vitamin well och tre vänner kring klockan ett, och där befann jag mig till klockan hade tickat över klockan fyra.
 
Under kvällens gång for jag in till Bergnäset för att spendera natten hos Lovisa och för att grilla tillsammans med Manda och Lovisa, och maten blev super god! Vi käkade även kladdkaka med varma hallon och grädde, lyssnade på musik och myste på med Tove och Jennie. Dagen blev helt enkelt hur bra som helst!
 
 
 

-

 

Otherside

 
Eftersom att solen har lyst idag så har jag spenderat en timme i solstolen, den senaste timmen faktiskt. Innan de har jag bara tagit det lungt genom att lyssna på musik och sovit vääldigt länge. Men skönt var det i alla fall! 
 
Snart ska jag börja fixa mig inför ikväll. Josefin fyller ju nämnligen år så jag ska fara dit och fira henne, kommer nog bli en super trevlig kväll! 

-

Jag är inte speciellt bra på att stänga omvärlden ute.

Jag skulle vilja vara i Thailand nu, helst hela tiden.




Jag dricker helst vatten.

Jag har en 
svart klänning med jätte fin rygg som jag egentligen vill använda varje dag.



Jag är för tillfället hungrig och tänker på mat.

Jag längtar tills det börjar bli riktigt mörkt ute.



Jag tycker om att känna det härliga pirret i magen, typ det där pirret jag kände för nästan ett år sen.

Jag har på mig i princip alltid mina dr martens.


Två

 
 
Idag har jag haft en bra dag, hela tiden. Dagen tog start på Gültzau där jag för det mesta badade och  solade med Manda, Jennie, Tove, Alex, Max, Vincent, Viktor och Carl. Vi hann även käka pizza och dra ett litet volleyboll lir! 
 
Ikväll for jag in till stan kring sju tiden och har haft en riktigt trevlig kväll fylld med prat och skratt. Kvällen avslutades hos Martin där vi satt ute och myste på och såg filmen snabba cash!

Nike

Mina fina springskor.
 
För bara några minuter sen kom jag ut från duschen efter att ha varit på en joggingtur i värmen. Kvällens planer ändrades och ikväll stannar jag hemma med min mamma istället för att se på film och mysa på i soffan. Så det blev ju ändå bra. 
 
Nu ska jag smörja in mig och sen styra stegen mot soffan för att ta det lungt. Ha det bra, kramis.
 
 

Can't stop

 
Efter att ha varit en kort vända på stan och spenderat en timme i solstolen väntar jag nu på att min mamma ska komma hem från jobbet. Vi ska äta middag och sen fara och träna en snabbis innan jag ska fara in till stan än en gång för att spendera kvällen med fina vänner i kvällssolen, hur mysigt och bra som helst!
 
Solsken, glädje och mat. Jag är glad med andra ord.

With or without you

 
Hejsan! Idag har det varit strålande sol och jag har bytt rum, sett The Lincoln lawer och ätit palt. Nått annat som jag även hunnit göra idag är att träffa min bror Adam.
Han kom hem ett tag och eftersom han gjorde det fixade mamma en fruktsallad som vi åt under tiden som munnarna babblade för full rulle!

Nu ligger jag som en strandad val i sängen och väntar på att ögonen ska bli tunga så att jag ska kunna sova, imorgon är det måndag och då är det bara en vecka kvar tills jag börjar på natur!

Yesterday

 
Igår kväll lagade jag thaimat till middag som jag och Manda njöt utav innan vårat filmtittande började och förstås innan vi åt blåbärspaj. Vi såg två riktigt bra filmer som jag sett flera gånger tidigare men inte Manda, filmerna var i alla fall Forrest Gump och The dark knight!

Friday

 
I fredgas klev jag upp från sängen kring klockan elva eftersom att jag skulle bege mig mot Nolia tillsammans med Manda och mina föräldrar. Jag och Manda gick mest omkring och åt gratis mat och även thaimat, och det var så gott!! 

När vi väl var hos mig igen packade jag snabbt väskan och följde med hem till Manda. Under kvällen umgicks vi även med Jennie, Lovisa, Gustav, Carl och Viktor. Vi såg på en skräckis och avslutade kvällen med maxmat innan jag somnade in hos Manda! 

Usain Bolt



Efter att ha hållit tummarna till en vinst på 200 meter som Usain Bolt lätt vann väntar jag nu på att criminal minds ska börja. Standard. 
 
Annars då? Skolångesten har börjat krypa fram och jag försöker fylla alla dagar som jag har kvar av mitt sommarlov med roligheter men det är lite svårt när jag är så himla trött och kan sova huur länge som helst.. måste komma på hur jag ska göra för att bli pigg!!

Klänning.

Klänning - Carlings / Clutch - Zara / Skinnjacka - Carlings / Skor - Martens.
 
Med mina solglasögon på skallen var jag inne i stan ungefär klockan fyra och strosade omkringi detta! 

Stan

Hejsan! Jag har nyss duschat så sitter med blött hår och hungrig mage i sängen. Ska snart föna håret och fixa käk och mig själv innan jag ska fara in till stan för att bland annat köpa en ny deo tillsammans med min fina bästis Lovisa! 
 

Icecream


Ikväll
har jag umgåtts med filurerna omkring mig på bilden ovan, och Figo då som är Gurras vovve. Vi har ätit glass och mat, pratat och bara tagit det lungt. Rätt skönt ändå!

Nu är jag i alla fall hemma igen och ska se två avsnitt från Criminal minds innan jag ska krypa ner i sängen för att sova. Vi hörs, kramis! 

Farfar.

 
För bara några minuter sen så kom jag in genom ytterdörren från att ha spenderat kvällen hos David. Vi fikade, kikade på tv och myste på med vovven Farfar! Kvällen blev i alla fall riktigt trevligt vi har alltid så kul när vi träffar varandra eftersom vi syns så sällan numera, vilket är trist. 
 
Aja.Idag har jag också hunnit gråta till Harry Potter, lagat thaimat med mamma och myst på i soffan hela dagen lång, och det ska jag fortsätta med nu!

Black.

 
I min spetsbustier från Bikbok och i mina shorts från Gina tricot har jag sprungit omkring idag, tillsammans med mitt skärp från Asos, mina gamla boots och min skinnjacka! 
 

Gråsjälören.

 
Tillsammans med tre fina vänner och godis har jag befunnit mig på Gråsjälören ikväll, och innan de spelade jag mobilspel hemma hos Gustav.

Idag har jag varit lat, riktigt lat. Har sovit till klockan passerat ett och bara tagit det lungt med Fluffis. Men det har varit så himla skönt! Solat har jag även hunnit göra i alla fall i en halvtimme. 

Luleå kalaset.

 
Efter tre dagar med skratt, musik, vänner, övernattningar i brors lägenhet, festivalmat, pussar och kramar, trevliga middagar, party, karuseller, trilogin av sagan om ringen, valpen farfar och en mobil i toan så är jag heeelt slut.
 

When the sun starts coming through


Två bilder från idag på mig och finaLisa! 
 
Efter ännu en runda på stan kommer jag hem tomhänt, men det är bara bra eftersom jag får spara pengar till Stockholm! Hur som helst så har jag haft det hur trevligt som helst. Jag och Lisa lunchade på mat & prat, glömde en påse med kläder på Bikbok, pratade och njöt av det fina vädret! 
 
Nu ska jag hjälpa mamma med middagen innan jag ska fara ut på en springtur. Ikväll är det som sagt bio som står på schemat och det ser jag fram emot, jätte mycket. 
 

Onsdag

Godmorgon på er! Idag ska jag möta upp fina Lisa på stan klockan ett och ikväll ska jag gå på bio med Alva, och gissa vilken film vi ska se? Jo, såklart batman!
Tror att dagen kommer bli kanonbra! Och som pricken över i:et så lyser solen. Nu måste jag börja rotera ifall jag ska hinna käka och fixa mig innan jag ska springa till bussen. Vi hörs! 


RSS 2.0