You make it real to me



Ikväll var det premiär på top model Sverige, och under den tiden satt iaf jag bänkad framför tv:n! Nu ska jag läsa igenom spanska läxan och sen lägga mig under täcket och sova eftersom att jag är så himla trött.

Imorgon är det onsdag och även veckans värsta dag, men tur att två fina tjejer ska komma hem till mig och käka middag på kvällen, längtar!

Hicka

Klockan 04.20 ringde klockan imorse, och just efter klockan fem vinkade jag av Adam som ska befinna sig i Asien i nio låånga veckor.

Dagen har bestått av hicka (och gud vad jobbigt det är), trötta ögon, piano lir, förberedelser för nationella prov och även läkarbesök.
Har fått ny astma medecin, igen och den här gången visar mina ''resultat'' på min andning mycket bättre, vilket var kul att höra! 





17 dagar kvar.



Don't forget me I beg



Efter att ha pressat i sig en god middag väntar jag nu på mys med min familj framför tv:n.
Hoppas ni alla får en trevlig måndagskväll, och att ni haft en bra start på veckan!

Clothes


Slängde ihop ett collage om vad jag inte hade tackat nej till!

30 januari.

Skrattar, umgås och äter tillsammans med min bror idag! Ska försöka spendera så mycket tid med honom som det går ikväll så kommer nog inte att befinna mig framför datorn.

Jag kom iaf nyss hem från en sväng på stan tillsammans med honom, han skulle fixa det sista inför resan så jag följde med!
Skolan idag gick helt okej, hade mössa på mig hela dagen och bara längtade hem.


En bild på mina svarta ytterkläder idag, då jag även hade snö på jackan.

It's like chasing the very last train when it's too late.




Kvällen har bestått av klingande skratt, god mat (och speciellt en god tårta) och framför allt trevligt sällskap! 
Just nu sitter jag framför en varm brasa och ska snart ringa ett samtal innan jag ska sova. Imorgon är det skola, och även sista dagen som min bror är hemma. Så efter skolan ska jag krama honom ett bra tag så att jag kan släppa iväg honom på tisdag morgon utan en stor klump i magen!

Walk away



Idag har jag på mig strumpbyxor eller som min mormor kallar det, Kalasbyxor.
Idag har jag inte hunnit med tiden, den har bara runnit iväg till tittande av the o.c och till tankar, fina tankar, bra tankar.
Jag har varit glad idag och känner på mig att jag kommer få en trevlig kväll också med god mat och god efterrätt!

Piano



Längtar till på tisdag tisdag tisdag. Annika, min pianolärare som har opererats är förhoppningsvis tillbaka då, och då ska jag spela piano och kanske börja med en ny låt. 


Söndag



Har ni sovit gott inatt? Det har då verkligen jag!
Jag åt nyss lite frukost som bestod av nybakad ciabatta och ett glas juice, och underhöll min hjärna med att räkna lite mattematik. Nu ska jag gå ut på en promenad i det kalla vädret och förhoppningsvis se lite piggare ut, är verkligen som en zombie.

Och jag ställer inte frågan ''Vad ville du egentligen?''



Mina planer för resten av kvällen är enkla, väldigt enkla. Se the o.c och sova. 
Mina ögon är redan trötta, och det var dem imorse också när jag vaknade, har faktiskt varit trött hela dagen och hela veckan. 

Imorgon är det iaf söndag och då ska jag få göra bort lite matte och sen ska jag äta middag med Linneas familj, och det kommer nog bli super trevligt!

Memories

När man sitter med musik i öronen själv i sängen så faller flera tankar in i ens hjärna. 
En tanke ikväll var hur glad cheerleadingen gjorde mig, och hur mycket jag saknar den. När jag ska välja kläder till idrotten lyfter jag ofta på ett par cheer shorts eller en t-shirt där trycket ''Luleå cheer and dance team'' är tryckt, ibland ger det mig ett leende på läpparna och ibland inte. Jag saknar tiderna bara, behörigheten och känslan.


Har förträngt hur det var

Kvällen rundades av med varma mackor och mjölk tillsammans med en fin brud. Ikväll hann vi även med att göra rätt mycket, åka madrass och skratta i skogen, kika på gladiatorerna, prata och fika en hel del! Fick mig iaf en väldigt bra lördagskväll.



Trött. Mätt.



Jag åt nyss middag som jag själv hade tillagat, pasta och baconsås och det vart väldigt gott!
Idag har jag varit och träffat mina mor och far föräldrar och käkat tårta hemma hos David, och det var väldigt trevligt även fast jag bara var där en liten stund!

Nu ska jag röja upp i mitt rum innan jag ska hänga med bästa vännen min. Hon ska spendera kvällen här och vi ska ut på nya äventyr, vi hörs ikv!

Ställ hellre frågor i blogresponse så får ni svar dära! 

En fin vän och en rörlig bild.



Att träffa dig idag i skolan gjorde min dag, du är så bra!!

En närmare titt



På framsidan så är klänningen transperant och på baksidan så är det ett bomullstyg som även är lite längre. Jag tycker om den himla mycket!

Vinter tider



Trotts att vintern är kylig, hal och jobbig så tycker jag att den är mysig ändå.

The o.c blir mitt sällskap ikväll tillsammans med lite godis och min bror, förhoppningsvis. Men innan jag slår mig ner och njuter av min favorit serie så ska jag drömma mig bort till värme och glädje. 


Svart klänning





Idag hade jag på mig min nya svarta klänning med knappar tillsammans med dr martens och ett tunt brunt skärp! Drog upp håret i en sträv hästsvans och var glad, livet är fint ibland.

You had me

Fredag, sovmorgon och nu helg!
Mitt humör är accepterbart och jag ska bara ta en lugn kväll här hemma fullproppad med film och gotta, det blir nog bra. Just nu så lyssnar jag på musik medans Flipp sover på sidan om mig och snarkar, och väntar på att mina föräldrar ska komma hem så att jag kan hjälpa dem med middag! :-)





Follow me

Har nyss städat mitt rum och innan det så gjorde jag klart mina tidsaxlar i so:n som ska in imorgon, sköönt! 
En resvärska ligger i mitt rum, på min matta och jag ska börja packa ner mina saker i den ikväll.

Annars då? Imorgon är det fjärde dagen i rad som jag har sovmorgon och jag klagar då inte! Snart ska jag hoppa ner i sängen och kolla på the o.c innan jag ska sova! Vi hörs söta du.




En bild



En överlycklig Ebba som omfamnade en levande hund som kommit hem från en svår operation i september.

Mat & prat

Min bror Adam hämtade upp mig efter två då idrotten just hade slutat. Vi gick på stan ett tag och käkade även på mat & prat, som vanligt. 
Det var mycket trevligt och behövligt att umgås med honom eftersom att om bara några få dagar så sticker han iväg till Asien och stannar där borta ett bra tag! Jag tycker om min bror, han är så himla bra.




There are somethings you need to hear in order to feel better about a situation. Like ''I'm sorry'' and ''I miss you.''




Idag har det snöat massor. Men det har även varit en bra dag idag. En väldigt bra dag faktiskt. 
Hade sovmorgon till klockan tio och därefter tre lektioner. Sist på dagen hade vi idrott, och om man bortser från de röda märket jag fick på mitt lår av en boll och av allt skrik så var det kul ändå. 

Det är även redan fredag imorgon, tiden går så himla snabbt. Och vet ni? Om bara 21 dagar sticker jag iväg till varmare breddgrader med mina fina!!

The body shop



Välkommnade hem en ny body butter (vet att jag härmade dig Mandis, men du får leva med de..) och en ny mascara av den sort som jag älskar!

Snowflakes

Ut från mitt hus vandrade just Annette. Fick mig en trevlig stund med henne och hann även köpa en mascara och en body butter på stan. 

Vi gjorde inte så mycket, åt godis och pratade om allt som vi missat. Så jag hoppas vi snart ses igen, med inte så långa mellanrum!!



Vit lurvig tröja

Idag bar jag en vit lurvig tröja som jag fick utav Linnea igår, och så den släpper hår!
Dock är tröjan super fin och jag tycker verkligen om den, otur bara att jag bar svarta jeans.. ;-)


Home

En trött Ebba kom just hem efter en mycket trevlig kväll fylld av god mat, skratt, prat och presenter. Min bror var glad och det gjorde mig glad. (Och även jag fick en super fin tröja av Linni, tack tack tack!! Vart verkligen super glad :-D)

Imorgon har jag sovmorgon, dock bara till klockan nio så jag ska nu slå på en kopp thé och sen krypa ner i sängen för att se ett avsnitt av the o.c! 


Det finns saker jag saknar





Idag har jag varit klädd i hel svart + silvriga smycken.

Jeans - Carlings // Linne - H&M // Kofta - Bikbok // Mobilfack - Monki

Jag älskar dig.



Det är din dag idag, du förtjänar det bästa och jag älskar dig storebror, även kallad min idol.

Grattis David 24 år!

Nu ska jag måla mina läppar röda, stoppar upp håret i en svans och klä på mig nått finare, sen sticker jag iväg för att fira min bror som fyller år. Vi hörs!



Fix you



Jag saknar den där värmen som var den här dagen i maj. Jag saknar den där känslan att jag visste att det snart skulle bli sommar och varma fria dagar. Jag kan komma på väldigt mycket som jag saknar när jag ser den här bilden, men jag tänkte bara säga att jag just nu sitter och borstar gaddarna medans jag blöder näsblod, ska iaf till skolan idag och det är kallt ute och mitt hår är elektriskt..

-



Jag ska lägga mig i min säng nu och blunda, tänka på glada tankar som att jag snart far iväg med två av mina närmsta vänner långt härifrån, bara bort, bort, bort. Godnatt.

Monki

I fredags kom jag ju hem med en påse från staden, påsen kom då från Monki och detta var vad jag fick med mig hem! En vit kabelstickad tröja och ett svart mobilfack.



Galaxies




Igår målade jag mina naglar svarta, men bestämde mig sen för att prova på nått nytt och såhär blev mitt försök av att få galaxer på mina naglar!

Carry you home



Min mage värker och lika så mitt huvud, min mobil lever sitt eget liv och jag har snart sett ut säsong tre av the O.C. Förhoppningsvis så mår jag bättre senare ikväll och isf ska jag gå på en promenad, annars kommer jag spendera kvällen som jag spenderat dagen, i min säng. 


Fina bild, fina bror.


Look at the star. Look how they shine for you, and everything you do.

Idag befinner jag mig hemma på grund av att jag inte alls mådde bra imorse, så idag kommer jag ligga nerbäddad under mitt täcke tillsammans med min favorit serie och hoppas på att bli bättre till imorgon.

The O.C



Ljusen är tända, naglarna är målade och jag kröp nyss ner under täcket och ska kolla på the o.c innan jag ska sova. Dagen har varit lugn och imorgon tar jag ett ryck för att klara av veckan. Sov gott!

Protect your mind



The o.c säsong tre håller på att laddas hem för full rulle, och innan jag lägger mig ner i sängen för att kika på det ska jag duscha och måla mina naglar, svarta förhoppningsvis.

24 dagar kvar.



Och ikväll börjar jag packa!

I love this place



Det är mörkt ute, och kallt. Inomhus är det varmt och jag har tända ljus i mitt rum.
Filmen slutade nyss och den var bra, ett bra tips om man vill se en ledssam film! Annars då? Jag är hungrig och väntar på att maten ska bli klar. Ikväll står kött, sås och potatis på menyn och det kommer bli hur gott som helst!

Men om jag tar mig ifrån en sviken dröm och hit igen, så kanske jag kan känna meningen med tystnaden.




S ö n d a g.

Jag slog nyligen upp mina ögonlock efter en orolig natt fylld av mardrömmar. Mysfaktorn är på hög nivå idag, så nart ska jag slå på filmen Mother and child och bara mysa på under en filt tillsammans med Flipp.
Efter det ska jag göra ett ryck och städa klart mitt rum och käka en god middag tillsammans med familjen!

I'm yours



Flipp är söt och jag tycker om honom. kvällen blev lagomt trevlig och just nu spelas musik i mina öron genom mina blåa hörlurar och tröttheten börjar hitta sig hit till mig och jag ska väl på en timme låta mina ögon få sova.


You found me

Igår kväll efter att ha haft en trevlig middag hemma hos Manda slog vi på grynet tillsammans med en godispåse. När klockan hade hunnit blivit ett kröp vi ner i hennes säng och jag somnade in tryggt brevid henne och vaknade upp imorse klockan elva imorse. 

Idag har jag käkat en trevlig lunch på Mat & prat och traskat omkring på stan tillsammans med Viktor. 
Nu ikväll ska jag se på gladiatorerna tillsammans med min familj och bara ta det lungt! Ha en trevlig kväll! :-)

A river flows in you



Mina fingrar har inte befunnit sig på ett par piano händer på ett tag så slår mig ner framför pianot och spelar denna underbara låt;


Två favoriter



Två favoriter som befinner sig i min neccesär är dessa två. Ett röd-aktift läppstift från maybelline (cherry cand) och en ögonbrynsskugga ifrån make up store (tri brow color).

Why did you stop fighting for me?



Sitter just nu under en mysig filt i Mandas säng eftersom att hon duschar, hon är så hurtig och tränar på en fredag! Snart ska vi käka middag, nudlar och kyckling och det ska bli jätte gott, även fast jag han trycka i mig två plättar innan jag begav mig hitåt.
Jag hoppas på att vi sen ska gå och köpa godis och kanske hyra någon film, ska nog tvinga henne till det!!

Utan dig




Åker nu iväg till bruden på bilderna här ovan och spenderar natten där. Vi ska väl bara ha en lungn fredagskväll och mysa på. 

Skolan idag var jobbig fast dagen gick rätt lätt iaf, startade dagen med en härlig skidtur med tre fina och fortsatte dagen med att käka pizza med Mandis. Efter skolan for jag in till stan ett tag och kom hem med en tröja och ett mobilfodral!

Ni är bäst


I was too weak to give in too strong to lose




De lockar som jag lockade i mitt hår imorse försvann efter att jag legat i snön och åkt skidor under idrotten. På vägen hem somnade jag i bussen och var nära att missa att kliva av, och hann precis trycka på stopp-knappen, vilket jag ogillar.
Imorgon är det fredag och det ska bli så skönt med helg, framför allt för att jag är så trött hela tiden!

Once upon a time

Nu ska jag kila upp till tv:n för att kika på once upon a time tillsammans med lite godis, och Flippen såklart! 



Monki




När jag var inne på Monki idag tjuvade jag med mig deras nya tidning, så nu ska jag fylla huvudet med insperation och sen gå och sova. Sov gott fina du.

Jag försvinner ibland, och alla frågar vad jag tänker på.

Onsdag, veckans värsta dag och jag överlevde den!
Skoldagen har gått helt okej och jag käkade donken käk till middag. Snart ska jag ta tag i spanska glosorna för att kunna se på mästerkocken och ta det lungt för resten av kvällen!



Falla fritt



Idag bar jag min jeansskjorta från jc samt min tygpåse från monki tillsammans med mina grova svarta kängor och svarta jeans. 


Sugar shock




Mitt nya hårmedel som kommer från tigi bed head, som vanligt!

sweet dream or a beautiful nightmare



Med en bild från i slutet av maj säger jag nu godnatt eftersom att jag ska borta mitt hår och göra klart inlämningen till imorgon! Hoppas du kommer sova gott sötnos!

Yellow



Magen är mätt av oxfilén och klyftpotatisen som jag nyss stoppade i mig, och lika så är hjärnan om imperialismen, dock har jag kvar en liten del att göra men skjuter upp det ett tag tills jag finner orken igen. 
Ikväll ska jag basta och umgås lite med Mamma och Adam, tror vi alla kommer ligga framför tv:n som tre strandade sälar!

Idag är det även tisdag och jag har varit ledsen och haft smärtor i magen hela dagen, ledsen var jag ända tills jag träffade mormor och morfar som även hade Kinder suprise med sig till mig, gott.

Details


Palmer

I brist på annat satte jag mig ner igår och målade på mina naglar och såhär blev iaf resultatet! Hur tyckte ni det blev? :-)

2 bilder




Tog en lång och härlig prommis med Flipp dirket då jag kom hem efter skolan och nu sitter jag i min säng och ska sätta igång med Hk:n. Idag kommer även mitt shampoo och balsam samt en ny hårprodukt som jag beställde förra veckan, så när mamma kommer hem ska vi fara och hämta det.

White




Hade klädpanik imorse så tog snabbt på mig mina skinnshorts och en stickad tröja, så detta har jag traskat runt i idag!

Myssöndag



Once upon a time som är den nya serien på femman kikade jag nyss på och jag kan erkänna att jag faktiskt tyckte att det var bra, så nu längtar jag till torsdag klockan åtta då avnsitt två kommer!

Idag är det söndag och jag har bara gått omkring i mina mysiga duntofflor och tagit det lungt. Strax ska jag hoppa in i en varm bastu för att varva ner en sista gång för denna helg innan jag ska göra ett ryck inför den nya skolveckan där en inlämnings uppgift och ett läxförhör väntar. Vi hörs sen, ciao!

Värme



Känner stort behov av värme och sommar.
Och som tur är så far jag om bara 32 dagar kvar!!

Två bilder




Jag bjuder på två bilder sen den trevliga gårdagen, tyvärr var inte min kamera till användning igår så tog två av Jennie!

I dina ögon




Igår bar jag mina skinnshorts, mitt guldiga linne från bikbok och min kavaj tillsammans med lite smycken samtidigt som jag firade Jennie som fyllde 16 år! 

Sweet sixteen



Ikväll har jag tillsammans med några andra tjejer firat flickan till vänster. Jag fick mig en trevlig kväll och hoppas att Jennie fick en riktigt bra födelsedag, för det är hon faktiskt värd! 
Innan jag begav mig till Jennie så rusade jag omkring på stan i sista sekund för att hitta något fint till henne, och det kändes skönt att se hennes reaktion när hon öppnade paketet, för det fanns ett glatt leende! :-)

Vitt spets linne och jeansväst




Ett par skor med nitar på från dinsko, ett spets linne från monki och en jeansväst som har varit en jeansjacka fick bli mina kläder idag under dagen. På skallen gjorde jag en mittbena och stoppade små pärlörhängen i öronen.

Collage




Four months gone and I'm still reaching even though I know you're not there.



Lördagmorgon och jag klev upp ur min säng klockan tolv. Jag har nyss duschat och på cirkus en timma ska jag in till stan för att köpa en födelsedagspresten. Och ikväll blir jag hängandes hos Jennie med tårta, skratt och god mat, kommer bli toppen!!

Weheartit



Dagen har bestått av att äta jelly belly, gå på stan, käka kyckling macka och skratta framför allt. Och yes, det är fredag!

Header/banner



En ny header har dykt upp det var på tiden! Vad tycker ni?

Best of you


Torsdag.. fyra lektioner och ett långt hål. När klockan hade passerat två så var jag inne i stan för att bege mig hem till Manda. Vi pratade, jag sov och jag var väldigt osocial och svårväckt. 
Mamma hämtade upp mig efter fyra och från det till nu har jag bara tagit det lungt. Nu väntar soffan på mig för att sen kika på hockey, och jag hoppas på vinst!




My hero




En liten blick på vad jag hade på mig idag! Ett par skor, jeans och en svart lite transperant tröja som kommer från märket Zoul. Samt tre ringar, ett armband och ett halsband.

Godnatt

Med dunsockar och en brännande vetevärmare kryper jag ner under täcket för att sova. Godnatt, hoppas du sover gott sötis :-)




Bed



Mitt hår har pendalts mellan att vara fast i en hästsvans och utsläppt, därför blev bilderna lika så! Har pallrat omkring i mina Dr. Martens, svarta jeans en röd kofta och i mitt Iron Maiden linne.

I care



Placerade mig bakom en skolbänk imorse med de fina personerna som finns på bilden. Under dagen har jag haft en längtan till min säng med trötta ögon, tills jag for till sunderbyn för att vara stöd till Manda och Lovisa som skulle vaccinera sig, och påväg hem till Manda bjöd Mandas pappa oss på bland annat käk och glass från donken, helt underbart gott! 

Kvar att göra för kvällen är inte mycket, umgås med Adam, stretcha och duscha, och sen återstår bara the o.c!

Only time


Helg

Under helgen har jag hunnit göra massor, träffa Alva och haft det jätte trevligt, planerat inför Thailands resan, ätit glass, titttat på gladiatorerna tills det fallit någon tår, sett klart the O.C's första säsong och bara tagit det lungt.

Imorgon börjar skolan igen och jag ser inte fram emot det, alls. 


Flipp

När jag är hemma kretsar mitt liv runt omkring denna söta varelse. Inatt spenderade vi natten tillsammans och även fast jag tycker om honom jätte mycket så är det inte så kul när han ockuperar kudden och stoppar tassarna i mitt ansikte..

Flying



På bilden kan man skåda plattskalle och jag. Han är nybadad, nyklippt och urgullig. Har nyss klätt på mig och ska snart träffa Alva vilket var riktigt längesen, så det kommer nog bli trevligt! 

Ljus



Min dag har bestått av Sims 2 lir, the O.C tittande och att fixa en shorts verkstad i mitt rum och jag är nästan klar med ett par. 

Nu ska jag greppa tag om min cola och fortsätta att glo på the O.C som är min absoluta favorit serie!

Sometimes



F r e d a g.


Klockan stod på 14:37 när jag slog upp mina ögon efter en kass natt med nästan ingen sömn. Idag har jag inga planer, ska vara för mig själv och håller just nu på att installera the sims 2, helt okej.
Igårkväll var jag med M och L. Vi pratade om allt möjligt, kikade på en film som heter julias ögon som även var riktigt obehaglig. Innan jag med Manda till sällskap begav oss till Lovisa så bjöd även Mandas mamma oss på mat från pastabacken, under tiden som vi käkade så hade vi det riktigt trevlig och pratade om minnen av alla dess slag. 



Tell me I'm still special.



Move on


Escada

När mina päron gav mig denna parfym efter deras tripp till Turkiet var jag en aning skeptisk.. jag hade önskat mig en annan av Escadas parfymer men den var tyvärr tillfälligt slut. Och jag måste nu bara få tillägga att jag är riktigt glad över att jag fick denna istället eftersom den faller precis in mig i smaken perfekt!

But right now everything is turning blue, and right now the sun is trying to kill the moon.



Detta nya linne bar jag idag, det har hängt ett tag på min klädhängare nu och jag tyckte att det var dags att använda det! Jag tycker verkligen om det, den är lite transperant och har ''djur'' motiv.

Don't know why I'm still afraid.

Mina ögon har dykt ner i en godispåse och på en tvskärm ikväll tillsammans med två vänner som är på de två bilder som kommer från två olika tillfällen. Jag mådde bättre på kvällskvisten så de kom på besök och lämnade mig för ungefär en timme sedan, jag mådde faktiskt mycket bättre. Planerna var egentligen att träffa saknade Annette men det blev inte av pga att jag känt mig risig, tyvärr..





Smycken




Detta fina armband fick jag av min moster & hennes familj i julklapp. Det svarta som är innanför silvertråden är svarta stenar.
Och den fina earcuffen med små kors fick jag av världens finaste kusin, nämnligen Petra!

Like two strangers turning into dust




Long road to ruin


-


Den vita skjortan som ligger innanför den gröna stickade tröjan är nog ett av mina bästa köp. Den investerade jag i sommras på weekday för bara en femhundralapp och jag har använt den flitigt, den är så fin.

Stay with me.

Ungefär lika vilsen som jag ser ut på bilden känner jag mig. Jag saknar min säng, mitt täcke och mina hörlurar. Jag känner mig ledsen över att skolan snart börjar igen med ett språng med massor av prov. Jag är ledsen för att jag kommer typ bli sjuk. Fint livet är.

I wish I could say I hate you and actually mean it, it would hurt so much less.

Under de senaste tjugo timmarna har mina ögon skådat 6 filmer, varav Harry Potter och One day. Har ingen ork eller lust att göra någonting, jag bara vandrar omkring i mina pyjamas byxor och en lite större t-shirt, och äter.

Tumblr_lx4u7fg9iz1qzfmqlo1_500_large


-

Mina tankar går till alla de personer som kände Ella och hennes familj.. Ikväll tänder jag ett ljus för dig, vila i frid! 

Tumblr_lwvqhimtyx1r2hh8bo1_500_large



Gårdagens kläder



Detta bar jag igår, bustier, skinnshorts, strumpbyxor och kavaj eftersom att det var kyligt!

Två bilder



Min kamera användes inte mycket igår, tyvärr. Men bjussar på två bilder!

2012

Ett nytt år kom vid tolvslaget igår och min kväll vart väldigt bra och trevlig! Käkade oxfilé med favvo brudarna,kramades vid tolvslaget och hade det bara bra. Efter det begav jag mig till Hanna som även fyller år idag,(Grattis ♥) med trevlig folk, kvällen blev bra trotts sitt slut!




RSS 2.0