Saturday, wait.

 
Regnet öser ner från himlen och jag ligger kvar i min säng tillsammans med Flipp, ännu. Godmorgon på er förresten, hoppas ni alla har sovit lika gott som jag har. Idag vet jag inte vars dagen kommer leda mig, ska iaf käka middag tillsammans med min familj hemma. 

Nu ska jag gå och fixa frukost och ta med den till min säng och äta den samtidigt som jag ska se på någon film, asbra. 

Simply the best.

 
Hejsan! Ikväll har jag befunnit mig inne i stan med ett trevligt umgänge och kvällen tog start på max där jag käkade middag tillsammans med världens bästa Manda! Jag har även hunnit fika på friends by bo, upplevt nostalgiska disney minnen tillsammans med Adam och Linnea, pratat ut om allt mellan himmel och jord och ätit en god varm macka.

Imorgon är planen att sova ut och välkomna hem mina föräldrar som har varit på semester i Rhodos!

5 bilder från förra sommaren.

 

Skaterklänning.

 
Idag har jag haft på mig en skaterklänning som jag även hade på niornas bal ifrån Chicy, min skinnjacka och ett par strumpbyxor + dr martens. For in till stan vid tre tiden och köpte en söt bustier och hårsnoddar. 

Swedish house mafia och coldplay

Igår kväll bokade jag en biljett till Swedish house mafia som ska spela i Stockholm i november, och jag ska dit tillsammans med mina bästa vänner Manda och Lovisa. Hur nice är inte det?! Så iår kommer jag gå på två konserter först och kolla på underbara Coldplay i augusti och sen Shm i november!! 



 

Kollage

Untitled #5
 
En önskeoutfit jag gärna hade kunnat traska omkring i en solig sommardag i juli! 
 

Home

Två bilder ifrån Thailand 2012.
 
Medans regnet öser ner och det gråa vädret befinner sig omkring mig drömmer jag mig tillbaka till Thailand och värmen. Man börjar ju undra om det alls kommer bli någon sommar, hoppas i alla fall att juli månad kommer med solen.
Idag är jag hemma, igen. Och jag börjar redan bli piggare och friskare, vilket är toppen bra! Farfara har i alla fall bjudit på glass och trevligt sällskap framför tv:n hela förmiddagen och om någon timme ska vi två sätta igång med att göra middag. 

Instagram



Några bilder ifrån min instagram. @eebbaajohansson

Rain

Två svartvita bilder ifrån söndags. 

Hejsan alla goa! 
Jag är medveten om att bloggen ''står stilla'' för tillfället och det gör den av flera anledningar. Först eftersom mina vardagar är hyffsat enformiga och för att jag inte har några roliga bilder att bjuda på, aja. 
Idag har jag besökt läkaren och fått hostmedecin, äntligen! Jag har även hunnit äta mat från donken och sovit flera timmar. Jag har även hunnit vara arg eftersom att det regnar. Spöregnar. 
 
Min bror kom nyss hem från jobbet så han ska nu börja laga mat som vi ska äta tillsammans med min farfar som är på besök. 

Try so hard to say goodbye



Efter en dag fylld av huvudvärk, sol, glädje och tårar är jag äntligen nerbäddad i min säng för att sova.
Idag har det ju som alla vet varit midsommarafton och jag har spenderat min dag och kväll i Kalix tillsammans med mina föräldrar, morfäräldrar, kusiner och farfar. Jag har sprungit omkring i en söt virkadklänning och guldiga smycken och ätit väldigt väldigt god mat, och jag har även saknat min farmor fruktansvärt mycket. 

I don't care if we talk about absolutely nothing, I just want to talk to you.


Just nu är jag sjuk och har feber. Jag är helt enkelt förkyld som ett as. Man borde inte kunna vara sjuk på sommaren, fast det som är positivt är att vädret inte är på topp så förhoppningsvis hinner jag bli frisk tills solen börjar lysa igen.

Hejsan förresten!
Idag har jag befunnit mig hemma för att kurera mig och i tisdags så firade jag min babe Lovisa som fyllt sexton år. Jag och Manda gav henne en födelsedags present, eller snarare två och bjöds på fika. Annars har jag jobbat med feber och bara sovit under de senaste dagarna. Längtar till helgen. Himla mycket.

Examenspresent

När jag gick ut nian fick jag detta fina armband av mina föräldrar, och jag fullkomligt älskar det! Sen vill jag även tacka mormor och morfar samt farfar för pengarna som jag fick, uppskattas väldigt mycket!


Water for elephants


Hejsan! En sjuk och sliten tjej har just sett klart den underbara filmen Water for elephants. Idag har jag jobbat sex timmar och sovit bort hela eftermiddagen i soffan, skönt och behövligt.

Annars har jag ätit väldigt mycket vattenmelon och bara tagit det lungt så min feber ska gå ner vilket jag hoppas att den gör. För skulle bli väldigt ledsen om jag dragit på mig en långvarig förkylning när jag ser fram emot helgen så mycket! Förövrigt så fyller en av mina bästavänner år om ca 10 minuter, Lovisa du är bäst!

Balfoton

Har ju glömt bort att slänga upp några bilder från balen/avslutningsmiddagen så här kommer några stycken! 



Söndag



Idag har jag hunnit med en massa eftersom jag för en gångs skull tog mig upp ur sängen tidigt. Jag har hjälpt min mamma att handla, plantera blommor, sett film, umgåtts med några personer från min släkt och besökt min bror lägenhet där det byggs om för fulla muggar!  

Annars då? Jo det är helt okej, bara det att vädret gör en frusen och deppig. Så ska slå på bastun och mysa på den sista delen av kvällen. Det blir nog asbra.

Sunny day



Godkväll på er!
Nu innan jag ska gå och lägga mig hade jag bara tänkt slänga in kvällens outfit. Jag hade på mig ett par skinnshorts från MQ, en blus som kommer ifrån Carlings och ett par skor som jag investerade på Scorett i vintras. Till detta hade jag även mina rayban wayfarer, en halsring, en hårring och tre silver ringar!

Två bilder från i torsdags.


I wear my heart upon my sleeve, like a big deal


Bikini - Gina tricot.

Hej! Idag har jag legat ute i solen och läst, städat mitt rum och hjälpt min mamma att bada Flippen. Min lördag har än så länge varit väldigt skön, och jag tror att kvällen kommer bli detsamma! 

Igår umgicks jag med Lovisa och David. Vi kollade på fotboll i stadsparken i kvällssolen och käkade på max bland annat.

I feel so close


Hej på er!
Imorse cyklade jag till mitt sommarjobb just innan klockan åtta och har varit där enda till klockan tre. Mitt sommarjobb är ju på ett dagis och idag har vi befunnit oss utomhus.

När jag kom hem tog jag av mig mina svarta jeans och varma kofta och drog på mig min bikini och somnade i solen, och förhoppningsvis har jag fått lite färg på kinderna. Nu ska jag ta en glass och vänta på att min fina bror ska komma hem så att vi ska kunna laga middag. Vi hörs!

12 juni 2012.

Älskade farmor du är saknad, men aldrig glömd.
Idag har det varit begravning för världens finaste farmor och jag har spelat piano för henne en allra sista gång. Ut ur kyrkan efter ett sista farväl gick jag tillsammans med min farfar i armkrok, min lilla farfar som blivit lämnad ensam.


Yesterdaay


Jeans - Carlings. Skjorta - Weekday. Kavaj - H&M. Skor - Jeffrey campbell.

Igår gjorde jag bort första dagen av mitt tre veckors långa sommarjobb och på kvällen for jag tillsammans med mina närmsta till kalix och sov hos mormor och morfar. Under kvällens gång han jag vara på promenad med mina bröder och deras flickvänner och äta en hel del jordgubbar, sommarkänsla.


A real hero

Efter en riktigt rolig helg så är jag slut och väntar på att sommarjobbet ska dra igång imorgon, och jag kommer jobba de tre kommande veckorna på ett dagis. 

I fredags var det skolavslutning och jag spenderade dagen med en bunt härliga människor. Kvällen tog start på Allstar där jag käkade med åtta fina vänner och sen fortsatte kvällen på gültzau. Hemma var jag hyffsat tidigt, redan efter klockan två hade jag somnat.

Igår umgicks jag mest med Manda Lovisa och David. Vi köpte gotta och for till Manda och såg film och snackade för det mesta, och jag fick även somna in brevid en fin. 


Skolavslutningsbilder



Tack för dessa tre bra år, jag kommer sakna er.

Shoes



Dress

Under balen/avslutningsmiddagen som var på torsdagen så hade jag en svart kort klänning med en djup och öppen rygg som kom från Chicy tillsammans med en clutch från Zara och mina Jeffrey campbell skor!

Grym kväll

Det blev en himla bra kväll och ett bra avslut med min fina klass och imorgon säger vi hejdå till varandra och jag kommer sakna världens bästa 9e så himla mycket. Imorgon eller någon dag framöver dyker massa bilder upp men tills dess bjuder jag på denna


Bal/avslutningsmiddag


Well hello

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för kass uppdatering men det är så att det är så mycket omkring mig som sker och sen så laggar min dator, men jag lovar att uppdateringen ska bli bättre så småning om!

Vad har hänt under de senaste dagarna som jag inte bloggat då?
Jo, jag har hunnit spendera en kväll med Alex, Viktor och Vincent, en natt med tre favoriter vid namn Manda, Lovisa och Jennie. En dag har spenderats i kyrkan där det lästes upp att farmor lämnat jorden och samma dag firades min farfar. Jag har även hunnit vara på bio med hela min skola, busat med min fina klass, haft mentorsdag och fixat mina naglar hos Sanna där jag hade det jätte trevligt! 


Alone



Igår for jag till Lovisa kring nio på kvällen och kom hem just innan klockan tre. Vi umgicks med Vincent, Simon och Alex under tiden som jag var där och vi gjorde inte alls så mycket, men trevligt var det!

Idag befann jag mig på stan just innan klockan ett tillsammans med min mamma. Vi lunchade på mat & prat och inhandlade lite saker inför balen bland annat som är på torsdag. Jag kom nyss hem och ska nu fixa mig inför kvällen som kommer spenderas med ett par tjejer. Och vi startar kvällen på max där mat ska ätas!

RSS 2.0