Matta naglar



I torsdags när jag kikade in på Victorias blogg så såg jag att hon hade målat sina naglar matta och då kom jag ihåg att även jag hade ett sånt lack!

Så jag satte igång med att måla naglarna och sedan måla med china glaze matte magic på så fick även jag mig ett par balla naglar. :-)

Like a star

Tråkigt nog har jag inga bilder att bjuda på ifrån en super bra helg. Jag har i alla fall umgåtts med fina människor, fått skratta och vara glad. Imorgon är det valborg och då kommer jag säkert få en till toppen kväll, hoppas på det!

Nu ska jag slå på bastun för att kunna komma in i värmen ett tag. Min rygg värker och mina ögonlock är tunga. Blir nog en tidig kväll fylld med film. Mysigt! 



Here I am



Hej på er! Igår hade jag en jätte trevlig kväll tillsammans med fyra andra brudar. Vi fikade på friends och bara myste på. Somnade in brevid Mandis och vaknade upp kring klockan elva då jag blev hämtad och skjussad till mormor och morfar. 

Har spenderat förmiddagen här och väntar nu på att få sy till min body som är alldeles för stor. Ikväll ska jag springa och bara ta det lungt, är ju ledig imorgon!

Saturday, wait

Planerna för gårdagen ändrades men det gjorde ingenting för jag fick en super bra kväll ändå! Jag och Manda gick kring nio tiden till Max för att vara med han, Alex och Axel. Vi babblade, kollade på film och hade det trevligt! 

Idag ska jag bara ta det lungt och kanske göra lite skolarbeten och ikväll ska jag mysa på med ett gäng tjejer förhoppningsvis. Låter som att kvällen kommer bli toppen och nu ska jag gå och äta lite frukost. Kramen till dig! 




Hello



Slår mig ner i sängen med Elle i handen, mysigt. Det har varit en lång dag och jag är äntligen klar med musiken. Imorgon är det nationellt prov i engelska som gäller och på kvällen ska jag laga middag med ett härligt gäng. Kommer bli super trevligt!

Idag har jag joggat, sovit, varit i skolan och pluggat en hel del. Så nu är jag värd att få ta det lungt ett tag. Vi hörs!

You ain't ever gonna burn my heart out.


Bilder från weheartit

O n s d a g. Veckans värsta dag och jag har till och med spenderat timmar i skolan på kvällen. Idag har det i alla fall varit soligt, jag har ätit middag på mat & prat tillsammans med Manda, redovisat i svenska och låtit lektionspass rinna iväg utan att jag fått något gjort.

Det som ska bli bortgjort här näst är musikinlämningen, sen ska jag dricka tee. Och se tv. 



Två soliga onsdags bilder.


Fade into darkness.

Hejsan! Min dag har varit helt okej, och jag ligger redan nerbäddad i sängen med min vetevärmare. Ikväll har jag käkat thaimat, umgåtts med mina bröder, ätit bulla och sett på tv. Myskväll helt enkelt.

Imorgon är det onsdag, och vår skola har öppethus på kvällen så kommer befinna mig där. Men innan det ska jag och träna på inpuls bland annat!





Favvoplagget.



Ett utav mina favortitplagg jsut nu måste nog vara denna super fina tröja! Tröjan beställde jag hem för ungefär en månad sen och den kostade min kring fyrahundra kronor.

Monday.



Efter att ha sovit några timmar i soffan är jag pigg igen och har nyss ätit middag. Jag är så himla trött hela tiden, och speciellt skoltrött. Men som tur är så är det bara tjugofem stycken arbetsdagar som jag har kvar att stå ut innan jag får sommarlov!

Planerna för kvällen är att skriva på musikinlämningen och även fara ut och springa. Har rätt mycket plugg som ska göras bort i veckan och borde faktiskt sätta igång nu så slutar här.

Current.

Skinnväst - Forever 21. Linne - Carlings. Jeans - Dr denim.

Idag har jag haft på mig detta och vandrat omkring som en zombie näst intill. Med andra ord så har jag varit jätte trött! Nu ska jag plocka med mig Flippen och krypa ner i soffan tillsammans med honom, vi hörs!

Yesterday.

Igår kikade jag även på det som hade blivit inspelat under resan som jag var på i februari och mars tillsammans med mina fina vänner, Lovisa och Manda. Det var faktiskt riktigt roligt att kika på det, och jag längtar tillbaka så himla mycket! 



Silvriga hår-ringar.




Två fina hår-ringar som kommer från H&M. Den till höger är köpt på i Kina, och den till vänster är köpt här hemma i Sverige och kostade mig 40 kronor. Är så himla fint när man döljer den fula snodden med tillexempel en hår-ring tycker jag. 

Och så glad jag blev när jag hann köpa en här hemma, eftersom att det brukar ta slut så himla snabbt!!

Två bilder som beskriver gårdagskvällen.

Hej på er! Jag har haft både en toppen fredag och en toppen lördag tillsammans med mina favoriter. I fredags dök manda upp på kvällen. Vi bastade med tända ljus och musik och pratade hur mycket som helst. Somnade in brevid henne och for in till stan på eftermiddagen. Vi for och gymmade på inpuls och sen dök Lovisa upp på kvällen. Friends stog på schemat och där satt vi och fikade ett bra tag! 




Waiting.



Väntar på att bruden på bilden ovan till vänster ska komma till mig och mysa, men hon är lite seg. Idag har det i alla fall varit fredag och nu är det helg, äntligen! Jag ska bara ta det lungt och mysa på för att kunna ta nya tag nästa vecka. 

Efter skolan for jag in till stan med Manda och det jag fick med mig hem var ytterligare en metallring som man har i håret. Köpte hämtmat och åt det, och har även hunnit sova i soffan!

Happy birthday!!



Jag älskar dig, och du är bäst och förtjänar det bästa. Hoppas din dag har varit toppen!

19042012

Datumet för dagen är 19 april och min bror har fyllt hela tjugoett. Vi har ätit middag på Allstar och gjort egen kolasås hemma som vi åt tillsammans med jordgubbar, blåbär och glass. Mums. 

Dagen har varit bra. Som torsdagar brukar vara. Jag har fikat med bästis på friends, köpt presenter och bara varit glad. Nu ska jag krypa ner i sängen för att sova, vi hörs imorgon och då är det fredag. Great!


Sätter eld på minnena.




Börjat spela denna fina på piano.

Skor och snö.




Medans jag var på promenad med Flipp gick jag och var små ledsen över att det har kommit mer snö som lagt sig på sidan om vägarna. Vill ju ha sommar, men först vår. Är så less på denna kyla och detta gråa väder.

Snart ska jag sätta mig framför tv:n tillsammans med en kopp tee. Imorgon har jag två nationella prov som ska bli bortgjorda så ska nog bli en tidig kväll, måste bli en tidig kväll snarare.

-



Hejsan! Jag har nyss ätit middag och ska snart kila ut på en prommis med Flippen. Under eftermiddagen har jag bara sovit och kommer ta det lungt resten av kvällen också. Längtar tills helgen och sommarlovet, är faktiskt inte så länge kvar nu.

Jag tror mitt hjärta blöder.



Hej! Idag har det snöat väldigt mycket och jag har plumsat igenom snön med mina låga svarta converse, kallt. Dagen har gått lika långsamt som det alltid gör på onsdagar. Lektioner, dålig lunch och trötta ögon. 

Nu ska jag lägga mig i soffan och kika på the o.c tills min kära mor kommer hem, vi hörs!

Hello hello



Hej!
Jag kom för en stund sen igenom dörren från att ha spenderat kvällen med trevliga människor på enp. Idag har det varit tisdag och dagen har gått snabbt. Jag for efter skolan in till Mandis och bland annat lagade middag till hon och mig mellan allt prat. 

Nu ska jag ta på myskläder och krypa ner under en filt framför tv:n. Ikväll tar jag det bara lungt och skjuter upp plugget till imorgon.. peace out! 



Monday you can fall apart.


Jeansskjorta - Jc.

Hejsan! Klockan är alldeles snart nio och jag är redan super trött, trotts att jag sovit tre timmar i soffan. Idag har jag varit i skolan och pinats igenom dagen, allt känns så surt när lovet tagit slut och man kommer tillbaka till verkligheten. Men det är bara att hålla huvudet högt och kämpa på.

Nu ska jag greppa tag om Hemkunskaps häftet och läsa inför provet imorgon. Vi hörs!

Mysigt.

Kom nyss ut ifrån bastun. Myste på en längre stund med en vitamin well och bara tog det lungt. Nu ska jag krya ner i sängen och kolla film, skola imorgon. 


Påsklovet

Mitt lov har varit bra, mycket bättre än vad jag hade kunnat föreställa mig! Jag har umgåtts med mina vänner, vilat upp mig, fått spendera tid med min familj och speciellt min bror, fikat en hel del, varit på långa promenader and so on. 



One night to be confused.

S ö n d a g.

Veckans sega, mysiga och lata dag. Jag har sovit länge, gjort bort lite pluggning, spelat piano, lyssnat på musik och tänkt. Tänkt, tänkt och tänkt. Städat mitt rum har jag också gjort, eller i alla fall plockat undan kläderna som låg på golvet. 

Nu ska jag fortsätta att njuta av lovets sista dag, kan inte fatta att det är skola imorgon. Vill inte. 



Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut.


Fina dag.

Dagen blev bra, jätte bra faktiskt. Blev bjuden på fika av finaste Lovisa, lagade middag tillsammans med fyra goa tjejer, skrattade, såg film och bara myste på! En lyckad dag helt enkelt. 

Nu ska jag krypa ner i min säng och sova. Imorgon ska jag upp tidigt eftersom att jag har en hel del att göra. Kramen till dig! 




Til we meet again.



Godmorgon! Idag är det lördag och min dag är fylld av bra planer. Först ska jag åka in till stan och fika med en av världens finaste tjejer, Lovisa. Sen ikväll ska jag förhoppningsvis käka middag tillsammans med mina brudar och umgås med dem hela kvällen, kommer nog bli super! 

Nu ska jag gå och göra bort några frågor till So:n. Så att jag slipper ha så många imorgon, och till det ska jag äta frukost! Kram.

Neongult.




Denna balla body kommer ifrån Gina tricot och kostade mig hundrasjuttionio kronor. Det är djupt i ryggen och har en riktigt sprallig färg, neongult.
Jag tycker själv att bodyn är urball och jag är verkligen glad över att jag köpte den. Det enda jag behöver göra är förkorta banden på den eftersom att den är lite stor, men jag är hel nöjd!

Come alive.

Hej! Jag kom hem för ungefär en timme sen från en riktigt bra och trevlig dag! Mötte upp Linnea och kikade på en massa kläder och fick även med mig hem en neongul body, super snyggt att ha till svarta jeans eller svarta jeansshorts! Efter ett tag så mötte vi upp Sanna på kulturenshus och satt i solen och pratade. 

Nu väntar jag på att Adam och Linnea ska anlända så att vi kan käka, jag är hungrig! Kvällens planer är att plugga och se på film, tråkigt nog.



Dock är färgen mer ''knallig'' i verkligheten!



Dagens.



Tröja - Carlings. Jeans - Gina tricot. - Clutch - Zara. Solglasögon - Rayban wayfarer. 


13042012



Idag tog jag en lång sovmorgon till klockan halv tolv, och det var faktiskt riktigt behövligt. Väl uppe började jag klä på mig och käka frukost. Nu ska jag kila ut med hunden innan jag ska in till stan och möta upp Linnea, vi ska väl fika och kika på lite saker osv. Kommer nog bli super trevligt! Och dessutom skiner solen här i Luleå idag, underbart!

Friends by bo

Hejsan! Kring klockan sju for jag in till stan tillsammans med min bror och började kvällen på donken där glass käkades. Vi tog oss vidare till Friends och satt där tills de stängde och pratade på, jag med en chailatte i handen och han med en kaffekopp. Vi kollade på bilder sen hans resa och hade det super trevligt! 

Jag kom hem för et tag sen och sitter vid datorn med pigga ögon. Planerna för resten av kvällen är nog att kika på The notebook och sen tillslut sova, skönt. 



Tip, denim vest and jeans.




Ikväll hade jag på mig detta! En avklippt jeansjacka som har blivit till en väst, en topp från affären monki och svarta jeans till det. Utsläppt hår fick det även bli, känner att jag kör alldeles för mycket på svans..

You found me.



Godmorgon! Att ta sig upp från sängen på morgonen är ingen enkel match, eller i alla fall inte för mig. Jag har legat och dragit mig och myst med Flipp nu ett bra tag och ska nu gå och fixa någon mat tillsammans med broder. Jag är ashungrig! Planerna för dagen och kvällen är oklara, men det löser nog sig i slutändan som det alltid brukar göra! 


Svartvitt.



Sittandes i min säng befinner jag mig med mitt påskägg i famnen med musik som spelar i bakgrunden. Planerna för ikväll är väl att se film tillsammans med min bror Adam, men annars far jag nog och hittar på något med Linus och dem. Får helt enkelt se vad jag gör!

Nu ska jag fortsätta med att göra absolut ingenting.. det är så fruktansvärt skönt att ha lov! 



Jeffrey Campbell.




Today is a good day.

Hej på er! Jag kom för ett tag sen in genom dörren och dagen har varit toppen bra! Klockan tolv befann jag mig på Make up store och blev sminkad och fick lite tips och fyra produkter. Mötte upp Manda och käkade bland annat lunch tillsammans med henne på Mat & prat, som vanligt.

Nu ska jag lägga mig ner framför tv:n tillsammans med Flipp och ta det lungt ett tag innan jag ska ta tag i mitt so arbete, tyvärr. Ha det bra! 



Onsdagmorgon.

En snarkande hund ligger på sidan om mig och sover medans jag kämpar för att hålla ögonen öppna. Jag vaknade för en stund sen och ska alldeles snart gå och fika frukost och kika på tv ett tag innan jag ska klä på mig och dra upp håret i en svans. Ska ju in till stan och gå på sminkkurs och även lämna tillbaka en tröja. Får se vars dagen leder mig sen. Nu ska jag i alla fall mysa med Flipp ett tag. Vi hörs! 



Två fina ringar, en från Sverige och en från Kambodja.



Den första ringen är en norrbottensring som säkert alla vet. Den fick jag i alla fall idag av min mamma på grund utav att jag inte hade någon ring som jag kunde bära på mina ringfingrar. Tack så hemskt mycket!

Den andra ringen kommer från Kambodja och den har jag fått av min bror Adam. Ringen är av silver och har formen av två löv som är fyllda med stenar, för fin. Tack igen, den är super fin!

You're simply the best.

Hejsan alla fina. Idag har det varit en bra dag, en mycket bra faktiskt. När jag öppnade ögonen möttes jag av en glad hund och ett dåligt väder. Jag for in till stan tillsammans med min fina mamma och bland annat käkade på mat & prat. Ikväll har jag umgåtts med mina bästa vänner Manda och Lovisa. Vi har ätit tårta, skrattat och sett på tv. 

Nu ska jag gå och duscha så att jag slipper göra det imorgonbitti. Ska nämnligen på sminkkurs på make up stor som dessutom var min födelsedags present av Manda och Lovisa. Kommer nog bli hur bra som helst. Hoppas du haft en bra dag, kram! 



Bjuder på en flummig bild på oss tre +en bild på myshasse.

Mintgrönt.



Ikväll använder jag min mintgröna t-shirt från Monki för första gången tillsammans med mina svarta jeans och ett mobilfodral. Enkelt.

To know you is hard.


Slängde nyss ihop ett collage med bilder ifrån we♥it.

Efter att ha sett en bra film tillsammans med det bästa sällskapet jag hade kunnat haft ikväll ska jag nu tända ljus och sen krypa ner i min nybäddade säng med som befinner sig i mitt nystädade rum. Jag har varit duktig idag!! godnatt!

Måndagskväll.

Har legat ett bra tag i min säng på grund utav att jag har väldigt ont i magen, men ska nu ta mig upp till soffan för att se på film. En thriller står på menyn och jag ska krypa ner under en varm filt och mysa sönder! Hoppas du får en fin måndagskväll, fina du. 



Victorias secret.



Efter att min bror kommit hem från sin semster så hade han bland annat med sig detta till mig. En body mist och en body lotion från victoria secret, och de luktar verkligen jätte gott! Tack så hemskt mycket Adam, jag uppskattade det verkligen!

You'll never be what is in your heart.

Stänger av musiken och beger mig till övervåningen för att äta middag. Idag provar vi på en ny maträtt och jag hoppas verkligen att det kommer smaka bra också. Ikväll kommer jag befinna mig i soffan tillsammans med min bror Adam och mina föräldrar. Vi ska se på en film som vi har hyrt och bara mysa på, kommer nog bli bra! 



Linne.




Linne - Carlings


Detta linne köpte jag för någon vecka sen inne på Carlings och jag har på senaste tiden börjat tycka om det riktigt mycket. Det kommer bli perfekt till sommaren till ett par kängor och ett par mörka jeansshorts, eftersom man inte vill ha en tjock kofta till det. Jag köpte det för en krona under 150.

Friendship doubles your joys, and divides your sorrows.

Jag kom nyss in från en skön promenad med min familj ute i skogen. Vi tog med oss Davids hund så hon fick springa av sig och vi drack även varm choklad med marshmallows!

Nu ska jag gå in i duschen och sen springa till Alva och hämta filmerna som jag hade lämnat hos henne igår, jag fick mig en mycket fint slut på en bra helg tillsammans med henne! Vi åt popcorn och tittade på film med tända ljus. Asbra.



Söndagsmys

Hej! Idag har jag sovit länge, varit på kalas, fikat, lyssnat på musik och hyrt film. Jag kom nyss hem och väntar nu på att Alva ska anlända så att vi kan mysa på hela kvällen. Planerna var att vi skulle fika på Friends men jag for och hyrde film istället, lika bra ändå! 



Huvudvärk.

Känner att uppdateringarna blir bara sämre och sämre samtidigt som den onda huvudvärken värker mer och mer. Tog just en ipren och ska snart krypa till sängs. Ikväll har jag käkat grillat, sett film och myst på tillsammans med min familj. Det har varit trevligt helt enkelt! 



Stand by me.

Hejsan! Igår kväll mötte jag och min mamma upp Adam klockan sju på flygplatsen. Kunde inte hålla tillbaka tårarna när jag såg han på grund utav att jag vart så glad, nu är han äntligen hemma med så mycket att berätta! Kvällen spenderades med hela familjen, två hundar och Josefin. Det var trevligt! 





PÅSKLOV!

Hej på er! En glad tjej lyssnar på musik och har för tre timmar sen fått påsklov! Jag är glad, för idag kommer nämnligen min bror Adam hem efter att ha varit i Asien i ca 70 dagar, och dessutom så är det skärtorsdag och det innebär att även min bror David kommer hem. Kommer nog få en trevlig kväll tillsammans med min familj, och jag hoppas att du också kommer få en lika bra kväll som jag kommer ha! Pussen.



Har även skaffat mig instagram så följ mig där @ eebbaajohansson

There goes my hero

En trött och sliten tjej kom nyss ut ifrån bastun i längtan efter att få vara ledig, vilket hon blir imorgon.

Dagen har varit lång, ovanligt lång. Jag har sovit och varit i skolan och börjat ge påskkramar till mina fina vänner. Ska nu borsta mitt hår och sen krypa ner i sängen, så säger godnatt nu! 



Slängde ihop ett collage.

Myskväll.

Efter en mysig kväll i soffan tar jag nu med mig Flipp till min säng för att sova. Imorgon är det onsdag, och det innebär att jag har en lång och jobbig dag framför mig. Så borde nog hoppa i säng alldeles snart!

For in till stan efter skolan idag och köpte lite kläder vilket gjorde min dag snäppet bättre. Blev ett par svarta shorts och en virkad väst, dock vet jag inte om jag ska behålla det plagget!



Springtur.

Gokväll på er! Jag kom nyss ut från duschen från att ha varit och sprungit fyra kilometer. Det positiva med det var att jag tog med en jobbig hund som ville lukta överallt, och det negativa var att det blev lite tungt på slutet på grund utav att jag glömt min astma medecin, duktig tjej. 

Nu ska jag kila upp till tv:n och se på Top model tillsammans med mina mamma och en nybadad vovve. Vi hörs! 



Cellofan

Hej! Imorse hade jag det svårt att ta mig upp från sängen, jag var så himla trött på grund utav att det hade varit en väldigt lång söndag. Men jag tog mig till skolan och kom hem efter klockan två. När jag väl befann mig på hemmaplan rostade jag bröd och somnade sen i soffan och tog en lång powernap, vaknade för en timme sen. 

Nu väntar jag på att klockan ska bli nio så jag ska få kunna se fortsättningen på Csi avsnittet som jag kikade på förra veckan. Tyckte det var så spännande så jag känner mig tvungen att se fortsättningen, och jag älskar ju spännande program trotts att det har sina konsekvenser.. Men först ska jag läsa igenom lite hemkunskap!



Svart klänning och Dr Martens.



Idag har det snöat ute och jag har invigt min svarta korta klänning  och mina guldiga örhängen tillsammans med en kofta som kommer från Carlings och svarta Dr Martens!

RSS 2.0