Thailand

Snart far jag mot flygplatsen för att sen fara vidare till Thailand och kina. Kommer hem den femte mars, hoppas ni får det bra här hemma i Sverige för själv kommer jag att ha det grymt



Innebandy

Dagen min har varit rolig, och jag har varit glad! Har spelat innebandy, käkat pizza, haft kramkalas och skrattat en hel del med killarna från min klass. Nu är jag hemma sen ett litet tag tillbaka och ska packa klart det sista inför imorgon. Ikväll kommer jag befinna mig hemma hos David för att spendera tid tillsammans med honom innan jag sticker iväg till andra sidan jordklotet. Vi hörs!




Storbritaniens flagga



En bättre bild på hur linnet ser ut. Det är transperant, fint och har en dragkedja på ryggen. Jag tycker om linnet, och den kommer bli super att ha till ett par höga jeans shorts i Thailand!

Geléhjärtan.



Waldorf käk, tända ljus och mamma och pappa som sällskap. Nu väntar tv:n och min dejt vid soffan med mina geléhjärtan, man får nog leta efter någon snyggare dejt. Flipp.

Kavaj



Idag hade jag på mig mitt nya linne som jag beslöt mig för att behålla, Storbritaniens flagga äger rum på linnet men tragiskt nog gav bilden ingen bra uppfattning på det. Till det hade jag min kavaj och mina blåa jeans och tre silver ringar. 



14 februari

Hejsan!
Sista dagen på skolan idag på tre veckor och jag har gjort bort två prov och lite annat. Så skönt!!
Snart ska min pappa fara in till stan för att hämta hem käk, och ikväll ska jag kika på film och basta med min mamma.

Och förresten, glad alla hjärtans dag! 



Dreams, that's where I have to go.



Ikväll har jag druckit o'boy medans jag har pluggat till mina två prov imorgon.

Nu tar med mig Flipp och myser ner mig i sängen ett tag. Han är fin, och The o.c är också rätt fint och det ska jag kika på nu tillsammans med min hund. Livet är rätt fint, ändå. Vi hörs!

Skinnjacka

Imorse när jag skulle klä på mig kände jag mig hyffsat less på vintern och tjocka jackor så jag drog på mig min skinnjacka tillsammans med en stickad tröja och en kofta under för att det inte skulle vara lika kallt, och det funkade faktiskt!



Dock hade jag inte den där vita stickade tröjan till!

I say you, I’ve been waiting for a long time.



Hej!
Idag gick jag utifrån skolan klockan två för att komma hem till en stor hög med plugg. Jag har ännu inte greppat tag om någon bok, men ska göra det om cirkus tio minuter med en kopp varm o'boy på sidan om mig framför top model, såklart.

Summer

En slapp sommar dag vill jag bära någonting liknande. Slitna mörka shorts, en rygga och grova kängor med silver smycken samt ett par snygga briller, ray ban wayfarer!

Sanningen är att jag saknar dig ibland.



Nu ska jag dra mig mot duschen och sen krypa ner i sängen tillsammans med ett spanska häfte. Ikväll har jag bara tagit det lungt som man ska göra på söndagar. Imorgon väntar en kort skoldag och en hel del plugg så det är bäst att jag börjar skynda mig innan klockan hinner bli alldeles för mycket. 
Godnatt, söta du.

Fina kusin



Jag saknar dig

Nu drar det ihop sig



Fyra dagar kvar. Jag har resfeber och känner mig allmänt pirrig och fnittrig. Sol och värme befinner sig på andra sidan jorden och jag ska dit med mina bästa vänner. Jag är lycklig!

Hjärta



Sunday always comes too late

Solen skiner och snart kommer Lovisas och Mandas familjer hem till oss för mat och snack om resan. Det blir trevligt! Men nu innan dem kommer ska jag röja upp i mitt rum, så vi hörs senare! 



Spets linne




Tröja - H&M // Linne - Monki // Jeans - Dr denim

Home is wherever i'm with you



Idag klev jag upp tidigt eftersom en nybadad vovve kom och väckte mig, men det var lika bra eftersom att jag skulle fara in till stan med min mamma.
Vi käkade på mat & prat, köpte saker inför resan och även jag investerade ett linne och en bandue/bh. Dock funderar jag på om linnet ska lämnas tillbaka. Men trevligt hade vi det i alla fall!

Toppen kväll.

Kvällen har jag spenderat hemma hos Lisa tillsammans med fyra andra brudar. Amanda, Aminda, Hanna och Manda. Vi lagade tacos, åt glass och bara pratade och myste på till klockan hade passerat elva. Jag fick mig en jätte trevlig kväll som snart kommer upprepas, hoppas jag!! 

Kramen till dig, godnatt!




With the lights out, it's less dangerous.

Min kväll har kommit till sitt slut och jag ska nu gå och lägga mig.
Imorgon är det fredag och dagen börjar med idrott. Planerna för helgen är klara och jag har en hel del skolarbete som väntas på att bli klart på lördag.

Hoppas du kommer sova gott, godnatt! 



Make my way back home when I learn to fly high.



Efter att ha skrivit nationellt prov i tre timmar hade jag inga lektioner. Så jag käkade hamburgare i matsalen och for sen hem till Manda. Vi poppade popcorn, pratade och såg lite tv innan mina ögon stängdes. 
Snart ska jag se once upon a time och sen fortsätta med lite skolarbete. 

P.s far på bara en vecka!!

Shorts



För ett tag sen greppade jag tag om ett par gamla shorts och trashadade upp dem och jag blev super nöjd med reslutatet. Min kamera gav upp med mig också så bilden är inte den bästa, de är även trashade på ena bakfickan!

Iron Maiden



En röd kofta, ett iron maiden linne och ett par höga svarta jeans bar jag idag tillsammans med mina Dr Martens.

I, I'm a little divided, do I stay or run away and leave it all behind?



Idag när jag kom hem från skolan var mina ögon trötta, öron ömma efter den musik som spelats för högt i mina öron och mitt kinder röda skinder efter de kalla vädret. Jag somnade i soffan tillsammans med Flippen under en filt och vaknade upp för bara en timma sen.
Ikväll ska jag se mästerkocken tillsmmans med mina föräldrar och bara skjuta skoltankarna iväg. Tar tag i det imorgon. Ja, det blir nog så.

Godnatt!



Tänkte bara säga godnatt eftersom att jag nu ska krypa ner i sängen och sova. Imorgon väntar en lång dag full med lektioner och jag vill var pigg så att jag ska kunna hålla mina ögon öppna under hela dagen.
Hoppas du haft en bra dag och att du kommer sova gott! :-)

I know what they say.

Försovning, nationella prov, missad pianolektion och magsmärta har väl dagen i stort sätt gått ut på. Idag har mina naglar glittrat och jag har känt mig allmänt grå och trist, typ som bilden ovan.

Skittles

Denna tisdag fick ett väldigt bra slut på dagen då jag möter Vincent och ser att han har med sig detta till mig från London;



If they don't chase you when you walk away, keep walking.


Efter att ha varit hemma sen någon gång innan tjugofem i tre så har jag inte hunnit med nått som jag egentligen skulle göra. 
Jag har tagit det lungt i soffan tillsammans med en vovve och bara vilat. Tiden bara rullat förbi tills jag insåg att det var jag som skulle förbereda till middagen ikväll. 
Nu så står maten på spisen i alla fall och det är nog bara några få minuter tills min hungriga mage får i sig mat!

Tygpåse



Min tygpåse som kommer från Monki används flitigt. Den hänger oftast med mig dit jag far och är fullproppad med saker. Jag köpte den i oktober/november och den kostade mig bara ynka 80 kronor!

Slow dancing in a burning room



En vetevärmare följer med mig ner i min nybäddade säng för att snart sova. Imorgon väntar en skoldag och en tuff vecka där två nationella prov är inbokade. Vi hörs imorgon mina vänner!

En liten del av de du kan behöva under den kalla vintern.




En snygg mössa som värmer huvudet, vantar för fingrar och händer och världens bästa läppsyl för de torra läpparna. Min bror hade verkligen rätt, jag har aldrig förut haft så mjuka läppar.

Bastu



Efter att ha bastat en längre stund med ansiktsmask och hårinpackning sitter jag nu i min säng och ska snart gå till soffan för att kolla på en film med min mamma som hon hade velat se. Jag hoppas att den är bra och att théet som jag just nu kokar kommer smaka bra tillsammans med en god kvällsmacka!

Sunday



Söndag idag, och även sista dagen på vecka 5. Idag har jag nästan packat klart min resväska, städat mitt rum och även gjort lite matte. Stressad känner jag mig även eftersom att det är så mycket som ska bli klart innan jag far och det är inte länge kvar, men det ska nog gå bra.

Snart ska jag gå in i en varm bastu och ha ansiktsmask och hela köret, ska bli hur skönt som helst! 

The best



Med en suddig bild säger jag nu godnatt eftersom att jag ska slå på en film.
Ikväll har jag varit med dessa två toppen tjejer, planerna för kvällen blev inte som tänkt men fick mig en riktigt bra kväll ändå! Kanske bara för att ni är världens bästa.

Sommar




Let me love you again, give me one more try.

Ikväll har jag varit hemma hos Marcus med 6 stycken andra. Vi såg på tv och pratade osv, var faktiskt ett bra tag sen jag träffade dem senast! 

Nu är jag hemma och ska slå på en film att somna till. Imorgon är det lördag och jag ska spendera dagen och en del av kvällen tillsammans med Rebecca och Kosovare, kommer bli toppen! Vi hörs.



-34 grader.



Det är kallt ute.

Upp och ner



Idag bar jag detta super fina linne tillsammans med mina Dr. Martens, svarta jeans och en svart kofta.

Already gone

Skoldagen blev kort för min del, bara tre timmar. Hade tid hos läkaren klockan halv tolv och kände att det inte var någon idé att komma tillbaka efter ungefär halva idrotts lektionen, så jag svängde förbi mormor och morfar i stan och käkade och spenderade några timmar med dem här hemma framför tv:n!

Jag såg just klart Once upon a time och ska nu vänta tills mamma kommer hem och slå på en kopp te. Hoppas ni haft en toppen dag, imrn är det fredag! 



Yesterday.

Igårkväll gjorde jag tacopaj till vännerna mina och det åt vi med glada miner till tända ljus och lite prat. Fick mig iaf en riktigt trevlig kväll tillsammans med dem och jag somnade även tryckt in brevid en utav dem.
Imorse ringde klockan lite tidigare än vanligt, och jag och Manda åt en god frukost innan vi begav oss till skolan! 




RSS 2.0