-

Sitter just nu hos Manda. Vi ska fixa tacos till middag osv och jag spenderar natten hära.
Efter skolan for jag in till stan ett tag och hjälpte Martin köpa kläder, och även med Simon och Alex ett tag.

Orkar inte skriva, heido! :-) Hoppas ni får en fin fredag!


.

Tumblr_ls8u3h04ls1r0k7alo1_500_large

-

Tumblr_lsagzlrmlu1qc144qo1_500_large
Seriöst, Peter Pan! ♥

Sex on fire

Somnade i soffan och vaknade vid fem halv sex. Åt middag och har legat och sett the blind side, har sett den förr och om du inte sett den så borde du göra det! Pratar nu iaf med min fina Lovisa och lyssnar på lite musik och ska snart gå och duscha osv.

Imorgon är det fredag och jag slutar skolan klockan tre, tyvärr. Skönt dock att det är helg typ nu. På lördag är jag mamma och pappa bjuden på middag hos Lovisas familj, kommer nog bli en super trevlig kväll med Lovv och Mandas familjer, och framför allt med mina fina. Jag längtar faktiskt!

Tumblr_lnq9kiw9lx1qf0nldo1_500_large_large


-

Man känner verkligen att det är höst nu. Regn, löv blåser omkring och det börjar bli kallare dagar. Halsduk och vantar har börjas användas och även varmare kläder, håret har börjat bli elektriskt också, vilket jag ogillar skarpt! Vill ha en snabb vinter nu, och sen en lång sommar som dock nyss har passerat.


Nytt!


Jag går i vinterskor på hösten alltid förberedd för storm.



Kofta
H&M // T-shirt Weekday // Jeans Dr denim // Halsband Bikbok // Armband Monki // + mina svarta kängor.

Still haven't found what i'm looking for.


Snoozade en halvtimme för länge imorse och det var otroligt skönt. Fick springa till bussen och hann precis med den. Bytte från idrotts elevensval till bild, och det är jag nöjd med!
Sista timmen på dagen hade vi idrott och jag kunde tyvärr inte vara med, skulle ta min bricanyl och fick hjärtklappning och började skaka, vilket är vanligt men jag har aldrig fått det så blev lite skrajj. Sprang sedan till bussen för att hinna med den som gick klockan ett, och jag hann.

Är nu hemma och ska gå och äta nått, är hungrig :-)

Tack mamma och pappa!


Jag kan tänka tills det knappt finns nått kvar.

Tumblr_lryfgrbmrt1qcd7cio1_1280_large

Jag saknar dig mindre och mindre, det kommer annat emellan och det är bra.


Mina föräldrar är hemma, och de är bruna. Sol har de haft och väldigt bra! Ska snart slänga mig in i en varm dusch och sen ta och krypa ner under täcket och sova, och det ska bli så skönt! Men först ska jag nu checka spanska glosorna till imorgon, kroppsdelarna. :-)

Tumblr_l60zy1e1wq1qcd3gno1_500_large


-

Agerade kock nyss och gjorde mig middag, och självklart åt det. Har även städat, diskat och grejjat på här hemma ett tag för att mamma och pappa kommer hem om ca 40 minuter. Så tänkte att det skulle vara lite fint när de nu varit borta.

Åren går in i varann och jag inser att tiden är kort, årstiderna smälter samman och jag vill minnas det jag en gång glömde bort.



Morgonen var kaos. Vaknade ett tag innan sex och pluggade till NO provet som vi hade idag, som förövrigt var som att domedagen var kommen. Drack äppel juice och åt två choklad bollar till frulle. Gick till bussen i en varmare jacka och läste det sista till provet.

Tröck en macka till lunch och gick sedan klassikern i regnet. En mil, blev kall jävlig och trött! Väntade på bussen som var proppad med folk och somnade brevid en främling som sedan väcker mig för att hon ska av, lite smått pinsamt!


Jag har fastnat med händerna i marken i minnet från en mardröm.


Gårdagen var helt okej, slutade klockan ett. Somnade på bussen hem och vaknade precis i tid till att kunna kliva av, skyndade mig hem och bytte snabbt kläder och for med bussen in till stan igen och sen vidare till coop arena!
Mötte upp Max, Alex, Viktor och Carl och kollade på hockey tsm med dom, och Luleå vann!
Viktor följde mig dit där min bror hämtade upp mig och sen när jag kom hem åt jag middag, och det var så sjukt gott med mat.

Försökte leta fram plugg sinnet men sket i det och ställde klockan en halvtimme tidigare och sen somnade jag.

.

Tumblr_ls3x4zgf7x1qfdwsio1_500_large

Jag önskar att jag var en sån som inte tänker alls.

Skärp Bikbok // Tröja Monki // Jeans Dr denim

-

Tumblr_lmzke0ueop1qaobbko1_500_large

Förstör inga minnen, du vill inte se mig såhär.

Gled in till stan efter skolan och gick ett litet tag med Vincent och David, och även Manda ett tag. Mötte sedan upp Adam och fixade kläderna till imorgon. Strosade runt en timme ungefär själv och pratade i telefon. Satte mig på bussen vid fem slaget och somnade, och väcktes av ett samtal av Vincent som tur var!

Har nu tryckt i mig lite mat och sitter nu med hörlurarna på. Ikväll tar jag det lungt och lägger mig tidigt, välbehövligt!

En bild från då jag hjälpte Adam att fota!

Every teardrop is a waterfall



Käkade med bror på stan och for sedan till Arcus med han, Linnea och Jesper och kollade basket sittandes på marken i några timmar. När vi kom hem gjorde Adam och Linnea en god middag som vi hade tända ljus osv till, trevligt! Nu har de lämnat mig hemma med Flippen medans se skulle på bio, blir nog att se disneyfilm för mig hela kvällen!

You've got a lot to say for the one that walked away.

Kom nyss ut från duschen och ska nu snabbt fixa mig och klä på mig. Far och kollar basket med min bror Adam och Linnea och kanske även tar en lunch på stan. Imorse vaknade jag klockan tio och såg film med Adam, en mysig morgon helt enkelt, en väldigt bra start på dagen. Jag är glad idag! :-)


Oh how do i know? If i should stay or just go.

Igår grillade vi kyckling bland annat och åt en god middag. Hjälpte sedan Adam att fota några foton och sedan såg vi knight and day, den var bra! Jag gick sen och la mig i en kall säng och slocknade rätt tidigt.

With or without you

Tumblr_ls11r7jliy1qzr04eo1_500_large

See the stone set in your eyes See the thorn twist in your side I wait for you.



Vaknade klockan ett idag av att min bror ringde, tack! Gjorde en stor frulle tillsammans med Manda och satt och myste på. Strax efter klockan två tog jag bussen hem och lyssnade på musik, och nu har jag tjuvat min brors dator ett tag och ska snart gå och starta någon film.
Ikväll tror jag att jag kommer vara hemma och se film med mina bröder eller nått, får se hur det blir. Är iaf hur trött som helst.

Nothing to win and Nothing left to lose.

Dog på maxtestet och var röd i ansiktet gick och skrev ett SO prov som jag tror gick bra, kändes så iaf. Efter skolan for jag in till stan med Manda en snabbis, fick med mig en tröja, ett armband och en ny mascara.

Tog bussen hem åt snabbt och gick ut med Flipp osv, packade väskan och åkte in till Manda igen.
Vi snackade och skratta ett tag och sedan cyklade vi till Simon för att vara med han, Viktor, Max, Alex, Axel, Vincent och David. Vi snackade, spelade fifa samt poker och myste på! Vid klockan tre cyklade jag och Manda hem igen i regnet. Det var min dag igår :-)

Nytt!


Gårdagens köp, tröja från bikbok och armband från monki.

Gårdagens outfit



Kofta
Bikbok // Virkat linne Bikbok // Jeans Dr denim // Halsband Bikbok // Fjäderörhänge Secilien

.

Tumblr_lax6xb319q1qa18vuo1_500_large

Godnatt.


Everlong

Taggar inför imorgon lite smått. Max test på morgonen och det får jag se hur jag och min astma klarar av, men det kommer nog gå bra! Snart ska jag dra igång en insatts av pluggning av SO och sen göra mig middag. 
Nydligen såg jag Peter Pan med Flipp och bara myste på i soffan ett tag.

Arkiv bild.

For you I bleed myself dry.

Kavaj H&M // Linne Urban outfitter // Jeans Carlings // Örhänge Urban outfitter

Kallt


Efter en kall uteidrott i regnet tog jag en lång varm dusch och fryser fortfarande. Ska nog ta mig en varm kopp tee och lägga mig framför tv:n. Egentligen hade jag velat fara på hockey ikväll men blev inte så, får vara hemma och plugga istället.

Svart vitt och allt där emellan.



Kofta Bikbok // Linne Monki // Jeans Carlings // Smycken Urban outfitter, bikbok, ur & penn osv.

Don't Stop Believing.

Lyssnar för stunden på don't stop believing och tog just en paus från mitt pluggande som varade i ca 15 min. Snart ska jag ta ett till ryck och sen kommer jag nog somna framför tv:n. Mina föräldrar har farit och jag kan ärligt säga att det känns tomt. Ska ta hand om Flipp hela veckan, dvs ge han medecin osv. Men det fixar nog sig, får iaf en sov kompis!


Blev en bild på mina finaste från sthlm i sommar, lagomt varma osv.

You know that place between sleep and awake, where you're still dreaming?



Tumblr_lr2r2fgdrm1qasvsvo1_500_large

IDOL



Sätter mig framför tv:n och kollar idol nu med min mamma. Imorgon far ju mina föräldrar till Turkiet och det blir rätt skönt ändå ska bara hålla sams nu med mina bröder i en vecka, men så svårt kan det ju inte bli!
Dagen har varit rätt lugn och väldigt välbehövlig, men imorgon ställer jag många alarm med gräsliga alarmljud så jag verkligen kommer upp, för det måste jag!

.

Försovde mig imorse, Vaknade klockan 11 då min pappa kom hem för att fara med Flipp till veterinären och ta bort hans stygn, och jag följde med. Min kväll kommer nog spenderas liggandes på min matta och läsa in lite so, tråkigt nog. 



You shoot me down, but I get up.



Kikat Idol, checkat av lite av SO:n för att få ett litet hum om vad provet på fredag handlar om, myst med fina Flipp, gått på promenad och laddat hem ny musik. Ska starta oth och bara ta det lungt ett tag innan jag ska låta mina ögon få sova, vilket dom vill. Är så trött. Säger godnatt nu, vi hörs sen!

Dr Denim

Åh äntligen! Mina svarta jeans har varit pajj ett tag och nu är jag ägare till ett par nya, men dock ett par med högre midja. Världens skönaste jeans. Så glad!



Smells like teen spirit.

Hej på er!
Inatt sovde jag inte alls bra, när jag var nära på att somna ringde Gustav mig och efter det kunde jag inte alls somna. Snoozade i 40 minuter för mycket, slänge i mig lite mat och sprang sedan till bussen i princip. Dagens lunch var äcklig så jag Manda och Lovisa for till Berget och tröck pizza, asbra!

Nydligen satte jag mig i sängen och slog på datorn. Slutade två idag och det var otroligt skönt! Nu ska jag njuta av lite musik och sedan sätta mig och plugga so.


Hello, I've waited here for you everlong.



Gör mig varm O'boy och sen kryper jag ner under täcket. Har varit himla trött hela dagen idag, somnade i bilen påväg hem från mormor och morfar och det var då längesen jag sovde så gott! Imorgon är det måndag, dvs skola. Är inte taggad alls, hade gärna haft en helg rakt på det hära, men jag får väl finna mig i det. Hoppas ni haft en bra helg, min vart då helt okej iaf! :-)

Mätt

Käkade nyss och har nydligen kommit till mormor och morfar. Hoppas att vi snart far hem igen och att jag somnar i bilen, å trött jag är. Ikväll kommer jag nog bara kolla oth och kanske plugga lite, får se vad jag har ork till.



saknar dig Becca!

Is someone getting the best The best, the best, the best of you?

Jag och Manda for till Bergnäset igår kväll för att vara med Alex, Viggo, Max och Charlie. Fick oss en trevlig kväll med skratt osv. Mamma kom och hämtade oss och Manda sovde hos mig, mysigt. Nu har vi nyss ätit lunch och snart ska hon fara hem igen. Kommer kännas tomt att sova själv nu när jag har sovit med henne hela helgen, vi får hoppas att jag klarar det! :)


We don't celebrate Sundays anymore.

Bror David och Josefin gör middag, fläskfile osv. Min mage är jätte hungrig och mitt huvud har börjat göra ont, ska nog snart ta en alvedon och hoppas på att värken försvinner. Känns verkligen inte som att det är lördag idag.


Friday I'm in love


Vid klockan åtta for jag in till Manda. Vi tog en kvällspromenad käkade glass på max och sen bara myste på och snackade. vaknade vid 11 och vid klockan två tog jag bussen hem, men ikväll far jag till henne igen :)

Has someone taken your faith? It's real, the pain you feel

Skolan var ok, humöret är bra och jag ligger under täcket. Ska snart slänga mig in i duschen för att ta en varm dusch och ikväll blir det förmodligen att umgås med Mandis iaf.


Vars tog den underbara sommaren vägen? Känns som att allt har följt med den.

I don't want this moment to ever end.


Trottsade min bollfobi och stod i mål i handbollen gick rätt okej tills jag räddade en hård boll med mitt ben och blev åter igen rädd. Haft tre timmar idrott idag, elevensval samt vanlig idrott. Sista timmen var det friidrott som gällde, i regnet. Nu är jag iaf hemma och om några timmar far jag in till stan och käkar på donken och sidan far jag vidare till coop arena för att kolla hockey med mina favoriter, Lovisa och Manda!

-

Tröja Carlings // Jeans Carlings // Halsband Bikbok

För mycket fritid kanske?

Efter jag agerat kock hos Manda och hon hade duschat hade jag alldeles för mycket att göra, träna på grimaser.

Mamma har värmt vetevärmaren till mig och rostat bröd, har ätit och nu är min säng varm och jag ska nu starta oth och se det och även checka spanska glosorna än en gång. Godnatt på er!

Myshunden.



Lägger mig framför tv:n och myser med Flipp, asbra. Och tv:n är min heela kvällen, har liksom paxat den.

And i remember the sound of your november downtown.




Blir så irriterad på detta väder. Har hellre en kall vinter än massa regn. Just nu känner jag att jag längtar lite smått till vintern faktiskt, tror knappt att jag säger det, men det gör jag faktiskt. Att ha en varm dunjacka, dricka varm o'boy och ligga och kolla på en mörk himmel full av stjärnor, åh så mysigt!


Skolfoto

Onsdag, vilken helvetes dag. Jobbigaste lektionerna också, allt gick ju helt okej tills jag fick höra att det var skolfoto idag, tror hela min klass drog en suck. Den som fotade var galet sur och irriterade sig på allt och sa att jag satt som ett miffo tex, kände hur det värmde i hjärtan! Aja, nu så är det taget.

Kom hem efter tre och har hjälpt mamma lite med maten. Nu så sitter jag med mätt mage och ska somna in framför tv:n, och efter det blire att ta tag i spanskan och kanske kanske kanske läsa igenom SO:n om jag har ork.


Who’s gonna bring it back to life?

Somnade med Flipp brevid mig och vaknade upp innan Idol som jag kikade på tillsammans med min mamma. Har även hunnit mysa med Flipp ett bra tag, var längesen. Nu är mina planer på att vara datanörd ett tag till och sedan gå och duscha. 



-

När det kommer frågor eller liknande som kommer i kommentarer, ta dom i blogresponse eftersom att där svarar jag! Blir så jobbigt när de är anonyma att göra inlägg om de. :-)





-


Save the world

Efter en seg dag i skolan kom jag hem till ett kallt rum. Blev inge skolfoto idag, så blir väl kanske imorgon. Ska nog nu ta och vila mina ögon ett tag, är så himla trött, och även mysa med en nybadad hund! Ikväll blir det att se tv och bara ta det lungt, och imorgon tar jag tag i pluggning! Blir nog bra.





Acne

T-shirt Acne // Jeans Dr denim // Skor Scorett

Godmorgon!

Smällde nyss i mig ett rostat bröd och juice och ska nu klä på mig, idag är jag väldigt trött dock. Hörs senare idag efter skolan, puss!




You keep me searching for a heart of gold



Kom nyss ut ur duschen och ska nu göra mig nå kvällsfika och sedan kolla oth innan jag somnar. Annars då? Lite yr bara, annars är det helt okej! 

Godnatt säger jag nu iaf alla fina!



IDOL


Parkerar mig framför tv:n och kollar Idol och längtar tillbaka till de fina sommardagar då solen var framme.

Ogillar verkligen då det är sånt här väder, en anledning är tex hade paraply när jag skulle gå till bussen imorse och mina jeans var inte längre ljusa, dom hade blivit mörka för att det regnade så mycket. Så satt där som en blöt ledsen hund och tyckte synd om mig själv eftersom att jag blev kall. Plus att det gör inte saken bättre att mamma och pappa far utomlands om två veckor..

I finally decided to kiss this good-bye i won't ever leave my heart in your hands.




Skådar klistermärkerna ovanför sängen och tänker, ska starta spirit och bli ett fnittrigt litet barn igen, utmärkt!

Sleeping

Jag somnade i min säng och gjorde det ett bra tag och har nu nyss pallrat mig upp. När jag kommer hem hade min mamma gjort middag till oss med ljus och allt, känner mig lite dum när jag lät henne äta själv. Men äääsch, fyfan vad skönt det var att sova! :-)



After all we have done its still running in your veins

Så skönt! Slutade vid tolv och mamma kom och hämtade mig. Dagen har pinat på hyffsat bra och Gurra fyllde år också, Grattis fina du! ♥

Nu ska jag se oth och vila ett tag, har knappt sovit nå inatt så är väldigt övertrött.


I keep on thinking about it



Checkar glosorna till imorgon och kom nyss hem. Startar oth inom en kvart och sen ligger jag död i min säng och sover, helt okej. Fan så skönt att sova! Måndag imorgon och dvs vakna vid kvart i sju och åka till skolan, tur dock att vi slutar kring två. :-)

Videoblogg!

Okej, för ett tag sen ville någon att jag skulle göra en videoblogg så varsågod! Haha, kommer ta bort det här inom
en snar framtid.. 



-



Poncho
Mammas // Jeansskjorta H&M // Leggings Gina tricot // Skor Din sko

Om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt

Sjunker ner i sängen med hörlurarna i öronen och sluter ögonen, gör det bästa av situationen. Vaknade sent idag och hade kunnat fortsätta sova hela dagen. Engelska glosorna är tråkiga, mattebokens framsida är ful och mina tankar flyger iväg från plugget. 


Mina fina

Fick mig några trevliga timmar med mina absoluta favoriter. Vi tröståt, pratade och tog en promenad också. Nu har dom nyss farit och jag ska bädda ner mig i sängen och kika på någon film, frågan är bara vilken! Borde även kolla igenom lite skolarbete för hela dagen imorgon kommer spenderas till det, tråkigt nog.

Skor


Vart jag mig än i världen vänder står jag här med tomma händer.




T-shirt Nelly.com // Jeans Dr denim
Fin hållning på första bilden, haha

Shoes

For in till stan med mamma, mina skor jag ville ha fanns inte i min storlek. Men kom hem med två par andra, och jag är mer än nöjd! Ett par från scorett och ett par från din sko. :-)

Sen hjälpte jag mamma och handla och ska nu röjja i mitt rum lite. Ikväll kommer trodligen Manda och Lovv hit ett tag, så isf ska vi mysa på!


When I held ya



Godmorgon! Igår somnade jag rätt sent så det förvånar mig att jag vaknade av mig själv klockan halv 11. Idag har jag inga planer alls, ska höra om min mamma vill följa till stan och kolla på skor med mig, hoppas det! Annnars är jag sugen på att träffa någon människa, om jag nu har orken till det, känns som att det var ett tag sen nu haha.

Natti



Godnatt människor nu ska jag kika film och sedan sussa! Hoppas ni haft en trevlig fredagskväll alla, trotts att inte jag haft de.. :)

Kanske dags?

Restererande personer; Lovisa, Manda, Jennie och Tove.

Tycker faktiskt att en kväll nästa helg hemma hos mig med käk, film och gotta skulle vara fint. Vad säger ni? Tycker det lät asbra iaf!

Mormor och morfar

Just nu är jag hos mormor och morfar. For hit ikv med pappa för att hälsa på ett tag, och vi ska nu börja köra hemåt igen. For även förbi Manda för att hämta engelskan och mina galjar som hon köpte åt mig på Ikea. Så nu när jag kommer hem ska jag fixa klädhängaren lite.


-




Ebba ska fixa middag och sedan äta, sen ska Ebba sova och se tv. Har haft tråkigt idag, oerhört tråkigt. Höjdpunkten på dagen var att krama Flipp. Har någon nått bra filmtips förresten?!

13.55

Ska starta One tree hill och bara mysa på. Är så himla trött, och hostan blir bara värre. Blir nog en helg hemma, hemma i min säng, själv.


Tre stycken nya linnen

Tack Linnea, dom kommer nog komma till stor användning!

Angående linnet/klänningen eller vad det är.

Fick en fråga om vars det var ifrån, och jag fick nämnligen den utav min brors flickvän nu i helgen. Så jag har inte den blekaste aning tyvärr. Men skulle chansa på Zara, har för mig att hon sa det!


Without you

Nattens sömn kändes inte till så stor nytta, mardrömmar. Ska ta tag i lite skolarbete idag också, men först ska jag nu kolla tv ett tag och äta lite B&J, gott och sånt.


Free fallin


Hämtade nyss laddaren av David, kände ett stort behov av Oth ikväll. Ska ladda hem nu andra säsongen och kolla några avsnitt. Och jag chansar att hela min helg kommer att se ut så om jag inte blir frisk. Aja, förhoppningsvis mår jag bättre imorgon annars ska jag börja käka ingefära och allt sånt för full rulle.

look at the stars look how they shine for you and everythig you do, and they were all yellow



-

Hostan blir värre och allt annat med. Sitter för tillfället vid min dator, som vanligt. Och ska nog dra mig mot tv:n och umgås lite med min familj. Idag har jag inte gjort nått speciellt alls, kollat oth för full rulle och bara tagit det lungt och matat Flipp som inte äter själv.

MANDA, om du läser det här glöm inte att ta min engelska mapp hem till dig så kan jag hämta den i helgen. Sen ring mig imorgon! 



Jeansskjorta


Oth



Startar oth och kryper ner under täcket. Är hemma idag pga min förkylning, inte alls kul. Ska nog grejja på lite i mitt rum och bara ta det lungt och hoppas på att bli frisk, ta hand om Flipp osv som även har blivit mycket bättre! Ska även anlita min bror till slav för att hämta min skjorta som jag la undan igår, awesome!


Sjuk

Efter att ha sovit i soffan ett bra tag, mår jag nu bara sämre. Blä, har nästan ingen röst alls.

Efter skolan idag så for jag in till stan la undan en skjorta som jag ska köpa imorgon och åt med Becca på Mat och prat. Har ju saknat dig! Orkar inte skriva nått ska fortsätta sova.
'

Details


Mat

Slummrade till i sängen med Flippen på sidan om mig, och ska nu fixa nått att äta. För stunden är jag ensam hemma, men snart kommer Adam. Var nyss ute med Flipp också, och även sköljde honom.

Usch, jag mår inte alls bra. Min hals värker, mitt huvud dånar, ont i magen osv. Mycket jag kan klaga på. Vill verkligen inte bli sjuk, måste hålla mig frisk!!




Someone like me

Med en ond hals och en retlig hosta ska jag nu gå och fixa en kopp te. Pissigt väder idag, man känner verkligen att det är höst.. Skolan gick helt ok ändå, hade föreläsning om droger iaf och det var väl höjdpunkten på dagen. Ikväll lyder planerna på att ta en promenad om det slutar regna, annars ska jag hjälpa mamma med Flipp osv.


Jeansväst



Jeansväst
Gina tricot // T-shirt Bikbok // Jeans Dr denim // Skärp Bikbok // Halsband Bikbok // Ringar Ur och penn, åhlens, boströms ur och guld

Glad Ebba.

Fått hem en glad men dock blodig vovve, och jag är glad, så glad. Går fan inte att beskriva.
Snart så ska jag kanske följa med mina föräldrar och handla, i brist på annat. Annars kommer jag nog lägga mig framför tv:n och slöa osv. Skjuter upp städningen på mitt rum, var för krävande.

Inga planer alls ikväll, vet bara att innan jag ska sova så ska jag ringa Manda och prata lite, och även försöka få tag på Lovv, saknar er!



Use somebody


Vid klockan fyra så far jag med min mamma och hämtar hem Flipp, som jag längtar. Kommer sitta och krama honom hela kvällen. Annars då? Jo det är helt ok, mitt rum är halft och halft städat och jag har spenderat dagen i sängen och kollat på oth, asbra.

Sockersöt klänning/linne


You're gone from here, soon you will disappear

Godmorgon!
kom nyss ner till mitt rum efter att ha ätit frukost. Efter en så jobbig helg och en otrolig huvudvärk som jag hade när mamma väckte mig så blev jag hemma idag. Ska städa mitt rum (vääldigt välbehövligt.) och även skriva musik läxan och klinka lite på pinot och kanske även kika på oth. 



en och två


Hjärta


IDOL

Ska springa upp och kolla på det som är kvar av idol. Hoppade nyss ut ur duschen med ett leende på läpparna, Flipp klarade operationen.



-

Från ingenstans fick vi hopp igen, och Flipp ska nu ikväll opereras. Hoppas bara att allt kommer gå bra och att vi kommer få fler år tillsammans med han. Hela natten låg han framför mig och jag kunde bara inte sluta gråta, i tio hela år har han funnits vid min sidan, min finaste.


.



Jag älskar dig Flipp, kom bara hem.

''Who are you? Whoever you want me to be.''


Flipp

gammal bild
Mamma väckte oss för ungefär en timme sen av att säga att Flipp opereras, tråkigt nog så har han inte blivit bättre..
Så vi gick upp och åt plättar och snart ska jag skjussa hem min fina vän. Sen får jag se vart dagen leder mig!



Ringar


''And if you ever wonder, I'm lonely here tonight.''


Bio och sånt

Efter en otroligt seg skoldag så for jag in till stan och fikade med Manda (as usual) och fick med mig två stycken ringar hem. Sen begav vi oss till henne och käkade middag och pratade med hennes föräldrar. Vid halv tio for vi till bion och såg film, och nu är vi hemma hos mig och ska just tvätta bort sminket och krypa ner under täcket!



Dresscode

kofta Jc // Linne Topshop // Jeans Dr denim // Halsband Bikbok // Skinnjacka Carlings // Skor Converse

-

Duschade nu för ett tag sen och ska snart kila till bussen, om cirkus 20 minuter. Har idrott nu först på morgonen, och sen So. Rätt lungn dag iaf!

Oth

Ska krypa ner under mitt täcke och somna in till oth! Mina vrister gör ont, och jag har ingen aning om varför och även så dånar mitt huvud precis lika mycket som det gjorde för tre timmar sen, jobbigt. Godnatt!



Nevermind

jag saknar dig!

chillar osv, har helt tråkigt. Imorgon är det fredag och det känns så himla skönt! Dock slutar jag tre, men skitsamma. far nog in till stan efter skolan har ju inget annat för mig så.

Hundratjugonio kronor


You are the only exception.

Vid två tiden for jag in till stan med Manda, fick med mig min skinnjacka hem och ett halsband. Tog även en mysig fika på stan med henne på mat och prat, tack för en trevlig stund fina du! På bussen hem snackade jag med Marcus och sen åt jag middag med min familj.

Snart startar jag filmen water for elephants och myser på såhär på tordags kvisten!

bra bild osv,

---

270345_231110766912345_100000402719102_781862_6604563_n_largeTumblr_ls9mlbbma81qbpwzeo1_500_large

RSS 2.0