Jeffrey Campbell.

 
Utav min mormor och morfar fick jag det som stod högst upp på önskelistan i julklapp, nämnligen dessa skor. Skorna är jättesköna precis som mina andra JC och framför allt hur fina som helst! Ö v e r l y c k l i g.

På tal om nått helt annat så har en ny vecka precis tagit start och jag har befunnit mig hemma med en hemsk huvudvärk sen jag vaknade. I veckan ska jag dessutom göra bort ett kemiprov, två engelska redovisningar och sen så väntar jag på att det jag klickade hem förra veckan ska komma hem till mig! 

Red

Jacka - Jofama by kenza. Jeans - Zara. Skor - Jeffrey Campbell. Solglasögon - Rayban.
 
Tidigare idag tittade solen fram så jag letade fram mina solglasögon innan jag satte mig i bilen för att följa med min mamma in till stan en snabbis. 
 

Jeans

 
För någon vecka sen köpte jag ett par nya svarta jeans, och denna gång inte dr denim utan ett par diesel. Jeansen är jättebra framförallt eftersom de inte tappat formen och inte ser ut som ett par strumpbyxor. Dock kostade dessa jeans lite mer, men de var helt klart värt pengarna! 

Onsdag

Andra skoldagen av denna termin är avklarad och min dag blev lite kortare än vanligt eftersom jag fick fruktansvärt ont i huvudet efter att gjort ett oförberettprov, tråkigt nog. Jag har även en hel del prov att ta igen som jag missade efter tragedin som hände för exakt en månad sen som gjorde så jag vart hemma två veckor från skolan. Men det kommer jag fixa, kommer bara bli mycket plugg ett tag framöver.. 
 
Juste! Idag fick jag även hem en ny VS body mist, så nu kommer jag lukta hur gott som helst, för den luktar verkligen underbart! 
 

Lite från lovet som gått.

 
Julafton firade jag hemma med min familj i en röd paljettklänning. Dagen blev bra trots hjärnskakningen och de starka värktabletterna och jag fick väääldigt fina klappar. Kvällen avslutades efter att jag, Adam, Linnea och mamma och pappa hade spelat några omgångar med andra ord, och jag måste faktiskt erkänna att jag var bäst av alla fem!
 

Under lovets sista vecka har jag hunnit fika och lunchat flera gånger. Mysigt. 
 
 
Tillsammans med ett gäng vänner fixade vi överraskningsmiddag för bästa Hanna som fyllt 17. Vi stressade på som tokar för att få köttet klart och hinna slå in hennes present osv. Tur som det är så lyckades vi hinna med allt och en glad Hanna bemöttes i dörren utan att ha haft en enda aning!
 
 
Nu i fredags tillbringade jag kvällen med Elin och Hanna. Först fikade vi på friends innan vi gick mot bion för att se Berättelsen om pi. Jag och Hanna delade på en blockbuster och åt gott under hela filmens gång som förövrigt var jättebra! Så om du inte sett den så är det en film jag kan rekomendera! 
 
 
Lördagen tillbringade jag på Ikea och i Hannas brors lägenhet där jag och sju andra tjejer spelade spel, åt glass och hade det trevligt. Jag och Nadja delade på en stor burk med inlagda nektariner så efter den gigantiska portionen var jag mätt, haha. Kvällen blev iallafall trevligt och när jag kom hem somnade jag skönt!

New years eve

Då har alltså det nya året kommit och även fast allt känns precis likadant så är jag glad att 2012 äntligen är över.
 
Tillsammans med mina vänner räknade jag ner för tidigt vid norrahamn och kramades på tolvslaget, hade tjejmiddag innan ett gäng killkompisar dök upp, festade, lekte lekar, åkte buss i evigheter till Johan där kvällen sen avslutades. I helhet så blev kvällen bra och pannacottan och middagen vart asbra, creds till mig själv som kockade. Sen har man ju bara världens bästa människor omkring sig!!


RSS 2.0