Jag saknar dig.

Kom typ nyss hem från bion, den var hemsk, det rann några tårar ner för kinden osv. Nu ska jag gå och sova är så himla trött, har dock sovmorgon till tio imorgon, sweet!



Chest to chest

Hemma än en gång och är otroligt trött och på lite nedstämt humör men det grejjar alltid min bra klass!
Ikväll vid nio ska jag och Mamma på bio, har längtat ett bra tag nu! Under lunchen delade jag och Manda på en pizza istället, det borde vi göra igen när det är äcklig lunch eller vad säger du?



Hos dig är jag stark.

Sitter i mitt rum, i min säng, som vanligt. Skolan gick helt ok idag ändå, bara det att vi hade lunch klockan halv ett. På Hk:n så gjorde jag Vincent och Simon äppelpaj och vaniljsås, failade totalt men det var tur att vi hade sötis Göta iaf!
Nu ska jag skaffa mig ett liv och starta one tree hill.

.

tröja Bikbok // Jeans dr denim // Skärp Bikbok

Sleeeping

Känner verkligen såhär nu, men ja.. man är ju tvungen.

Wonderwall


Går inte så bra för mig, varenda dag fastnar jag inför nått liknande.

082911

Dragit på en jävligt fin och rosa hello kitty tröja, haha, och ska nu bädda ner mig under mitt täcke och smsa och kika på one tree hill. Huvud värken sen i morse sitter ännu i, och jag vill verkligen att den ska släppa, hoppade in i duschen med förväntning på att det skulle bli bättre men det blev ingen skillnad alls, aja säger nu godnatt! 



Piano!

Ska klinka på pianot nu, har börjat på en ny låt som skiljer sig lite från dom andra jag spelat. skippade coldplay nu för ett tag ;-)

Trött flicka i myskläder!

Kavaj

För 250 kroner blev denna min i lördags!


Dresscode


Kavaj
H&M // T-shirt Weekday //  Jeans Carlings // Halsband Bikbok

Skola

Musiken är på och lika så en fruktansvärd huvudvärk, men ska pallra mig till skolan ändå. Strång insats Ebba!



Down

Krypit ner under täcket nu och dragit på mina hörlurar. Känns tomt, har sovit brevid någon hela helgen och att nu somna in själv känns.. ja tomt. Snart startar jag nog one tree hill och somnar till det, låter riktigt bra i mina öron. 



Du gör mig varm, får mig att tro igen.



Hade en fin kväll och natt igår, nog den bästa på länge. Imorse när jag vaknade liggandes brevid Manda så var Jennie redan uppe och städade. (Du är ju helt otrolig, på alla sätt)

Vi startade en film och sedan drog jag mig hem. Här hemma har jag inte gjort nått alls, legat på golvet och kollat på alla kläder som legat omkring mig, dragit mig upp till sängen och somnat. Och har nu nyss ätit middag med familjen, det var grillat.




Hos Jennie!


Under turen på stan så köpte jag en svart kavaj på H&M och efter det så for jag till Axel och var med honom ett tag. Lagade egen middag när jag kom hem, duktig tjej! Och sedan körde jag in till Jennie och ska spendera min natt här tillsammans med Manda, kommer bli asmysigt!

Har det redan bra, ätit fruktsallad och sett Black swan och sitter nu och sjunger tillsammans med mina fina. Nä, godnatt på er!



Light's gone, day's end.


Jag och Manda har ätit frukost och ska nu fixa oss och sedan dra oss in till stan.

Igår så tände vi ljus och pratade utomhus och åt smält choklad och frukt och sedan badade vi bastu och snackade om allt som föll in i våra huvuden. Efter att vi hade bastat så kröp vi ner under täcket och kollade på One tree hill och somnade till det, hade verkligen en bra kväll igår tack Manda! 





Smält choklad och frukt.

Tryckt mat från donken, legat död i min säng med Manda. Och nu ska vi röra oss mot köket och smälta choklad osv! (vårat mål är att uppnå fyra dubbelhakor.) Sen drar vi oss mot bastun och sedan mot sängen för att se massvis med film osv. Myspys! Ja, då vet ni att jag har det bra, heido.


En bild på min fina när hon tuggar (?) för ett tag sen.

Mat och prat!

Efter en dag på skolan som kändes som en evighet så for jag in till stan och mötte upp Becca, vi käkade på mat och prat och samtalade om massor. Försökte hitta nått att köpa, men hittade inget som jag tyckte om, blev ledsen på det och jag och Becca var redan innan sur på daggan.

Ska nu följa med min mamma och pappa och handla och sen nu ikv ska jag nog bara ta det lungt! 


Godmorgon!

Ska upp och äta och sedan fara till skolan. Åker med mamma idag, åh så skönt har ju längtat hela veckan efter att få slippa åka buss! Kommer nog hem vid fyra eller nått, om jag inte åker till stan.

Kladdkaka

Stoppade just in en kladdkaka i ugnen och sitter nu och väntar på att den ska bli klar och att klockan ska ringa. Längtar lite smått att få äta lite kladdkaka och titta på one tree hill (har skippat criminal minds, fick mera mardrömmar än vanligtvis.)


Min dag har faktiskt vart helt upp och ner, skrattade åt allting ett tag för att jag var så trött. Borde nog somna lite tidigare ikväll, eller ja försöka iaf. 



Torsdag

Vaknade nyss, somnade så sköt i min säng mitt i tittandet av one tree hill. Nu ska jag äta middag och sen kila till Ica, ska köpa nått till mig och Manda. Imorgon har vi mentorsdag så vi ska kika film och bara mysa på! Tror nog de kommer bli bra!

usch så trött jag är, mina ögon verkligen gör ont. Och vad vill mina drömmar? Seröst, kan dom sluta förvirra mig.


There's no one in town I know.

Min bror och Linnea håller på att fixa äppelpaj, och den ska nu bara in i ugnen och sen ska jag fixa med dom och prata på ett tag. Kommer nog säga godnatt nu eftersom att jag kommer nog stänga av min dator, så jag hoppas att ni kommer sova gott, godnatt!




Promenad



Var ute på en prommis med mamma nyss. Var verkligen härligt att få lite frisk luft och min huvudvärk släppte, som tur var! Nu ska jag tillbringa resten av kvällen till tv tittande osv, tror nog också jag ska koka mig en kopp te!

-

I don't wanna be anything other than what I've been tryin' to be lately,
All I have to do is think of me and have peace of mind.
I'm tired of looking 'round rooms wonder what I gotta do,
Or who I'm supposed to be,
I don't wanna be anything other than me.

I can honestly say you've been on my mind since I woke up today.



Vaknade av en hemsk väckarklocka idag, (min mobil ställer ju om sig hela tiden osv) och då vart min morgon förstörd. Under lunchen for jag med David till donken och käkade lunch med han och Rasse, kan ju garanterat säga att det var mycket godare än fisken idag!

Har nydligen kommit hem och har just hunnit ta på mig mina myskläder och ska starta one tree hill, hur bra som helst! 



Godnatt!

Mitt hår är äänu blött sen jag duschade för någon timme sedan, och jag ska nu lägga huvudet på kudden och försöka få lite sömn.

''I look at you and it hurts so much to know that we can't be togheter''


Laddat hem one tree hill det här kommer inte att sluta bra. 

Tumblr_lkc384fxmo1qce5xmo1_500_large

What would you think of me now, so lucky, so strong, so proud?

Alva dök upp hos mig för ett tag sen och har just farit, vi käkade middag och pratade ett bra tag. Tog just på mig mina hörlurarna och ska nu njuta av underbar musik ett tag medans jag laddar hem några serier, som jag sen ska njuta utav. Känner att humöret finns inte till till att göra något annat, haha.




23 augusti

Somnade tidigt igår och kan ju medge att det var verkligen bra, för är pigg nu! Skolan gick bra, sprang bara in i en hylla på idrotten och blev yr, men jag kämpade på ändå! Var ju bara med klassen idag och gjorde lekar osv, och så kommer morgondagen också att vara.

Nu är jag hemma och ska se tv ett tag och kommer nog att spendera resten av dagen på samma sätt, asbra!



Vitt

Jacka Carlings // Tröja Carlings // Jeans dr denim // Skärp bikbok // Halsband bikbok // Skor converse // Väska åhlens

Vit stickad tröja

Igår köpte jag denna tröja för 299 :- på carlings och jag tycker om den verkligen! 



Muffins

Kunde inte motstå frestelsen och somnade i soffan och drömde drömmar, mardrömmar. igen. Har nu iaf fått upp mina ögon igen och ska se tv, för att mitt batteri på datorn är snart slut. Kommer nog att äta någon enstaka muffins också, så himla gott!


Waldorf

Kom nyss hem. Slutade klockan 12 idag och for då in till stan och käkade på Waldorf med Manda och det var otroligt gott! Kom hem med en påse i handen och nu ska jag bara ta det lungt, men det gäller att inte somna bara för då är min nattsömn körd.

Har inte heller haft turen med mig idag, mina svartajeans har ju börjat gå sönder och dom gick sönder ännu mer imorse, tragiska liv.




Sov gott!

Godnatt på er, nu ska jag sova för att kunna pallra mig upp imorgon!

Två bilder

Efter jag klivit ut från duschen så gjorde mamma mig varm o'boy, så jag satte mig på inglasningen och sedan drack det och funderade ett litet tag. Nu ligger jag nerbäddad i min säng och ska starta en film.

It's the only one you've got

Skinnjacka carlings // kofta bikbok // jeans dr denim // skor dinsko // halsduk monki

Kalas

Kvällen igår vart helt upp och och ner, men den slutade bra iaf. Fick med min Manda hem till mig och hon spenderade natten sedan här, så vi hade tända ljus, musik och snackade.
Vi klev upp idag vid halv tolv och sedan for jag till min farbror och firade hans fru tillsammans med min familj.

har nu nyss ätit pizza och ska nu bara ta det lungt och ha en kväll för mig själv. Måla naglarna, ha ansiktsmask och duscha osv, och även se en film, mysigt!
Imorgon börjar skolan igen, och jag ska ha godislöfte till jul, lycka till Ebba!


Home

För några minter sen så öppnade jag mina ögon, har haft en jobbig natt. Har inte kunnar somna har haft så ont i magen osv, tur att det är över nu! Planerna för dagen är att åka in till stan vid fyra och sen gå på musikens makt! Hoppas bara att vädret kommer finnas med oss. :-)



Under flera bilder i sommar, hittar jag mig själv göra såhär? Varför?

Ibland vet jag inte vad som händer


Längtar!

Imorgon känner jag på mig att jag kommer få en toppen kväll, sitter redan och små planerar med Rebecca. Blir musikens makt med hon iaf och kanske Gustav? Berodde ju på om han fortfarande har feber osv, hoppas iaf inte att han har det! 


Förra året, jag Annette ensamma på stranden under flera filtar pratandes om allt mellan himmel och jord och Genom eld med Oskar Linnros spelandes 100 meter bort, underbart!

Halsduk!

För ynka tre femtiolappar belv denna uber mysiga halsduk min idag, glad cheey!



Myskväll!

Spenderade kvällen med en fin tjej idag, och den vart riktigt lyckad! Mat på Toscana, en hel del prat och filmen Horton och cheescake. helt enkelt en riktigt lyckad myskväll, är hel nöjd. 

Efter besöket hos Moa så köpte jag och min bror Adam lite gotta till kvällen och vi har nu skrattat en hel del och sett på tv, var längesen jag spenderade lite tid med honom så det var trevligt.

Heido

Drar till moa! 



The pursuit of happyness

Har sett the pursuit of happyness nyss och ska nu gå och äta en god frukost. Planerna för dagen är att träffa Moa typ ikväll, skulle vara jätte kul eftersom att jag inte sett henne på ett bra tag! Fast det är bara det att det regnar.


I don't wanna miss a thing

Duschade nyss och ska nu njuta lite av musik och sedan sova. Imorgon står klockan på ringning klockan tio, och då måste jag pallra mig upp! Har lust at klinka på pianot, men kan inte eftersom att resten av min familj ska upp imorgon och har ett jobb, det suger för stunden.

Tumblr_lp0x5nlaix1qd7mi1o1_500_large

Varm o'boy!

Ska göra varm o'boy och fika lite kvällsfika. Brukar inte hända ofta, men kändes som en bra idé. Ska nu fortsätta mitt tittande på criminal minds. Hoppas ni får en trevlig kväll i regnet! :-)



Gillar't

Värmespray från Tresemmé! Har ett från Tigi bed head men använder nästan alltid denna. 

Lanza silk serum, får håret att torka snabbare, ger glans och mjukhet.

Krämen tar bort flygit hår och ger det ''ett nytt liv'' och den är inte fet.
Gör håret tjockare, volym och kontrollerar håret.
Mitt älskade shampoo och balsam, luktar jordgubb och är till för torrt och slitet hår, har inget av det just nu men det har ändå gjort en stor skillnad.

Sömn

Slummrade till i min säng och vaknade för ett tag sen. Usch så trött jag är, och man blir bara ännu tröttare av vädret. Ska nu se criminal minds ända tills jag ska sova, låter som en rätt bra plan tycker jag! Eftersom att jag är som en zombie idag. :-)



Städat!

Nu har jag städat klart i mitt rum, känns skönt att nu ha gjort bort det, och slippa göra det någon dag efter skolan.
Fick en fråga i blogresponse om jag kunde visa mitt rum, så här har du det!










Torsdag



Vaknade för en halvtimme sen, har sovit bort dagen igen.
Ska äta lunch iaf nu och kika på tv ett tag, sen påbörjar jag min städning, och den kommer nog ta ett bra tag! :-)





Planering

Har nu planerat morgon dagen. Ska vakna och städa hela mitt rum, gå igenom min garderob och se vad jag inte använder osv och kasta de, bädda om i sängen och fixa min lampa som tjorvar! Vilken bra idé, hoppas Mamma känner sig stolt över mig!

Nu ska jag släcka lampan se lite Peter Pan och sen sova, åh så skönt!






Jag hoppas, jag drömmer att marken du går på, går sönder vad som än händer!





Fyfan nu jävlar Becca!!. (Och det är inte till hon om ni undrar!)

Orm paraply

Har haft ett antal trevliga timmar med Rebecca idag. Vi hade en romantisk middag på donken, fina promenader osv. Och har även pratat en hel del och tagit skeva bilder, du är så fin!

Har även nyss sett lite Bernard och Bianca och ätit lasagne, och slog just på musiken. Ska nog ta på myskläder och krypa ner under täcket och mysa på resten av kvällen, hoppas ni haft en fin kväll!




Trust

Har kikat klart på filmen trust nyss, den var hemsk. Ungefär vid klockan tre ska jag fara för att vara med Rebecca, hennes jeans hade spruckit så vi skulle väl gå en sväng på stan först, haha! :)
Nu ska jag kila upp och prata lite med Adam och mamma, vi hörs ikväll :)


Stickat



Tröja
Monki // Jeans dr denim // Skärp bikbok // Bandeau bikbok // Smycken åhlens, urban outfitter, boströms ur och guld.

Since you've been gone, I ain't missin' you




Godmorgon på er! Sovit gott?
Jag har varit vaken sen innan åtta. Har ju varit med Flipp till veterinären och ska nu nog ta det lungt ett tag och sen fixa mig snabbt, ska ju vara med Becca idag! Vi kommer nog hitta på något riktigt trevligt och vi har en hel del att prata om. :-)



Home

Har väntat flititgt ett tag på min laddare som jag nu fått av David. Kvällen blev lyckad, körde in till Manda och sedan for vi till Jennie. Hos Jennie myste jag på tillsammans med mina fina och sedan vid tio tiden for jag hem.

Imorgon ska jag följa med Mamma till djursjukis, Flipp ska ju dit igen. Sen ska jag vara med en asbra tjej vid namn Rebecca! :-)


Ringar och mitt armband!

I blogresponse fick jag en fråga om jag kunde visa mitt armband som jag alltid bär och mina ringar, tog dom som jag brukar använda. :)


Criminal minds



Åt nyss lunch, Adam hade fixat. Så gott det var, är verkligen jätte mätt! Ska nu se lite criminal minds och fundera på hur jag ska göra till kvällen. Mina fina vänner ska nämnligen hitta på nått och jag får se om jag is pallra mig in och umgås med dom, skulle verkligen vara kul!



TACK MOA! ♥♥

Moa har snyggat upp min blogg rejält! Tack så hemskt mycket! Tycker att ni kan kolla in hennes braiga blogg, så klicka här!


så snygg tjej alltså!!

Tisdag tisdag tisdag

Vaknade klockan nio, och efter ca en halvtimme sprang jag till bussen. For till tandläkaren, dom var trevliga slet inte i munnen som en del andra gör.. efter ett besök på tio minuter for jag med min mamma till djurmagasinet, vi skulle köpa nått till Flipp. Det slutade med att jag och mamma stod och kolla på fiskar och jag med ett fett leende!

Nu ska jag hjälpa min bror med att göra lunch till oss, får se vad vi fixar! :-)



Dagens



Skinnjacka Carlings // T-shirt Weekday (tror jag den är gammal) // Jeans dr denim// Skor Vita höga converse (har dock inte på dem) //Korsörhänge Urban outfitter

Skinnjacka

Fick en fråga i blogresponse om jag kunde visa jacka, och här är den då! Vad tyckte ni? :')

Vill hellre genomleva nittionio jävla vintrar att rulla naken över krossat glas, äta fimpar än att nånsin igen känna dina vibbar.




två bilder jag fann på min mobil idag, och nu lyssnar flickan på bilderna ovan på musik. Snart ska jag nog släcka lampan och sova eftersom att jag ska upp tidigt imorgon och har läkar besök osv.

Myskväll!

ska fixa popcorn (manda det är ditt fel för att du lämnade) och se tv och även basta, tror jag? 

Iaf, ska ha en mys kväll såhär på måndagskvisten. Låter ju rätt bra och behövligt i mina öron. :-)


.

Ungefär såhääääääääääääääääär glad är jag nu. For ju in till stan med Manda och hittade en skinnjacka som min mamma köpte åt mig, och som jag tycker om den!

Snart ska jag hjälpa mina föräldrar att handla, (bara för att jag är så underbar och bäst.) Dagen har spenderas med Mandis, vi körde in till stan strosade omkring osv. Fin fint. Nä nu måste jag kila, vi hörs!


-

Manda kom till mig igår och vi såg film osv, och vi har nu nyss ätit frukost. Just nu har jag jätte ont i magen, vet inte vad jag ska ta mig till :( 

Aja, får se vad vi hittar på när min magsmärta har släppt. Och förövrigt börjar skolan om en vecka...

söt bild från i maj

If it means a lot to you.

Förhoppningsvis dyker Manda upp hos mig på kvällskvisten. I så fall hoppas jag på att vi ska ha en mysig tjejkväll med bastu, film och en hel del gotta. Men vi får ju se hur det blir. Flipp gnäller på övervåningen och jag måste nog gå upp och kolla vad det är han vill, vill att mamma ska komma hem så jag slipper hålla koll på honom.



Söndag

Vaknade nyss, grattis Ebba. Vilken förbättring. 

Hela min dag är oplanerad, vilket jag inte tycker om. Och det ska jag fixa redan inom en snar framtid, efter jag har ätit. Åh så ledsen jag blir nu när jag sovit bort hela dagen, går faktiskt inte och förklara..  Aja.


Nått ni kanske inte visste

  • Jag har fobi för stoppknapparna på bussar.
  • Ketchup är nått som jag verkligen inte tycker om. blä
  • Ovanför min säng har jag klistermärken av figuren spirit.
  • För nått år sedan var jag besatt av Thailand. (har en låda med bara lappar osv från thailand)
  • Det värsta jag vet är knivar, absolut. Åh så hemskt!!
  • Jag har blivit rätt klantig på senaste tiden, ramlar ner för trappor, altaner osv.

Every teardrop is a waterfall

Det blev att se en film som jag redan sett ett antal gånger, Dear John. Filmen är fin och passar om man vill låta nån enstaka tår rinna. 

Kröp just ner under mitt täcke och pratar nu lite med Rebecca, det är fint.


-

idag vandrade jag omkring i mina dr. denim jeans och en skjorta från cheap monday. Och lät mitt hår vara som det var då jag vaknade :')

Give me something to believe in.


Planerna var ju egentligen att träffa Julia ikv, men hade ingen skjuss och mina pengar räcker inte till buss. Så ska nu ladda hem någon film och se den med Mami. 

Kom hem för ett tag sen, tillbringade några timmar med Manda och Lovisa. Ska nu dra på tjock kläder eftersom att jag fryser.



Lördag

Vaknade nydligen, måste verkligen skärpa mig och börja vakna tidigare! 
Idag har jag inga planer alls, tänkte nog ringa till nån och fråga om den vill stå ut med mig ett tag. Då är ju frågan bara vem också. Annars längtar jag jätte mycket till på onsdag!!


Du är bland dom sista jag vill ska lämna mig.

Tio år.


With me

Fick mig en trevlig stund ikväll, och fick träffa saknade personer också! Kvällen bestod av äckel knäpp film, godis, käkande hos Anders med Fanny, snack osv. Nu ska jag snart gå och sova, känner verkligen att det är behövligt!

fin bild på mig och Annettis när jag har 3 jackor på mig, najs!

Tacos

tjockat på donken idag, gott :p Ska äta tacos nu och sen dra in till stan för att få en trevlig kväll osv. Vi hörs!

Godmorgon!

Första dagen på länge som jag klev upp innan 12. Iaf har ätit frukost nyss och ska nu fixa mig lite snabbt och sen ringa lovv. Skulle träffa henne idag och typ luncha, asbra. 



-

vill kunna gå i shorts igen, helvete kan det inte bara bli vamt igen?

Jag tycker om er.

Haft en fin kväll med två fina och undebara personer. Blev en hel del snack, lite film och godis. Vill också förmedla att jag tycker om Simons hund och den älskar mig, ska ta den ifrån dig nån dag.

-

det är kul att se konstig ut!

kofta - topshop
t-shirt - cheap monday
jeans - carlings
halsband - bikbok

Sommar


Cause when the roof caved in and the truth came out I just didn´t know what to do.




Ikväll beställer jag hem lite kläder, asbra. Förövrigt sov jag länge idag och det var skönt. Annars då? Jodå, det är helt okej! Ska nu fortsätta kika på vad som jag ska klicka hem, har svårt att bestämma mig faktiskt. :-)

Dag 23 - En person som alltid kommer finnas i mina tankar


I set fire to the rain

ska göra te, starta criminal minds och smsa. Så kommer jag nog spendera mina timmar innan jag somnar, godnatt på er!

Vad du anförtror åt mig, ska jag anförtro åt dig.



Du gör mig rädd, allt kan gå fel.

Kramat flipp, sovit, ätit, sovit igen, funderat, myst med flipp, sett tv, sovit.

Ungefär sådär har väl min dag varit. Höjdpunkten på dagen var väl att få ett ynka litet sms av Becciz.


Walk

Pratar lite med Mandis i telefon, fick vakna klockan åtta imorse lilla Flippen är ju sjuk. Så jag och mami for med honom till vårdcentralen. Nu har han fått massa medecin som vi ska proppa i honom osv. 



Dag 22 - Min senaste kyss

Ångrar jag väl lite, men det var med en fin person!



När jag var ensam så slapp jag bli sårad.



Natten är ung och jag ligger vaken
Jag är loose in the sky, jag är högt över molnen

Ja, jag vet att hon är söt men håll tillbaka

Till er speciellt ett extra ♥

Och förlåt Rebecca om jag tjuvade en bild på dig, men hade som ingen

Resten av ditt liv

Godnatt osv!

Dag 21 - En förändring i mitt liv

Kan nog inte svara på den här frågan, tyvärr.

-


tröja - monki
jeans - carlings

Ja, jag vet att hon är söt men håll tillbaka.






Min bror och Linnea har gjort paj. Musiken är på och ska nog snart krypa ner under en filt och kolla tv. Dagen har inte varit intressant alls, inte ett dugg.

Happiness

Tänk hur allt kan vända, fyfan så jävla glad jag är nu!


Jag tror mitt hjärta blöder

Vaknade nyss och ska nog snart kila springa ner till ica för att få en godispåse i handen. Sen får vi se om jag far in till b-näset. Kommer nog då iaf träffa Gustav ett tag! Aja, ska iaf äta middag först (grattis Ebba, har du nu insett att det är viktigt att äta! igår käkade du bara melon.)

Lunchade med mami på stan iaf också, vi käka på mat och prat och snackade ett tag. 


How does it feel to know you have the power to make or break my day?



Har låst dörren, tagit med flipp och ska nu gå och sova. Sitter och tänker, tänker nog för mycket ibland.






Vandring i regnet


And i'd give up forever to touch you


Duschade nyss och ska nu snabba fixa mig och äta. Tar nog lite senare in bussen till stan för att kanske vara med Manda, vi får se hur det blir!



Dag 20 - Någon som du litar på


-

Har ni sovit gott? Det har då inte jag, drömmer konstiga drömmar som bara förvirrar mig hela tiden. 

Ska snart kila upp för trappen och ta mig nått att äta, åt nästan inget igår så min mage är rätt hungrig. Sen efter det ska jag kila ut med Flippen som förövrigt ligger på mina ben just nu och sover, hihi.




Igår var jag högst upp i morgon är jag nedanför.



godnatt!!

Mad world


Musik, tjejsnack med en fin Johanna, godis osv. Läget är rätt ok nu, ska nog se criminal minds snart!

Dag 19 - Den här sommaren

Har varit väldigt bra. Stockholm med mina fina, nya vänner, fina kvällar osv osv. Men denna sommar har också haft sina nedgångar. 



Little lion man





Lk

Vaknade för en timme sen, vafan hände? Jäävlar vad jag var trött. 

Aja, helgen har varit helt okej, rätt upp och ner för min del. Har hunnit vara glad, gråta, skratta, skrikit, åkt karuseller, ramlat i en trapp, fått ont, träffat folk man inte sett på hur länge som helst osv osv.


-

Dricker varm oboy för stunden för att värma upp min kalla kropp. kommer nog slockna när som helst, skriver imorgon. Puss!



Dag 18 - Något jag ångrar

Att jag ens la mina ögon på dig, trotts att det är över nu. 



My hopes are so high that your kiss might kill me. So won't you kill me?

Hade jätte kul när jag vaknade, heh

Utan dina andetag

Slumrade in med Manda brevid mig igår, och kvällen var helt bra! Ikväll blir det nu sista rycket och jag känner på mig att det kommer bli super.



Dag 17 - Någon som du saknar

Någon jag saknar är Alva.

Lulekalaset

Nu taggar vi om!

Color me blue I'm lost in you.


Jag kom nyss ut ur duschen och sitter nu och ska vänta på att mitt hår ska torka, och ska nog gå och äta nått. Kring fyra glider jag till Lovv där jag även ska äta middag. Sen far vi till lk igen, och känner på mig att ikväll kommer bli mycket bättre än gårdagen!



.

Kring sju befann sig jag Manda och Lovv på lk området. Åkte star dancer, och jag med min höjdrädd har nog aldrig varit räddare (insane var typ mindre läskig.) Usch nej, spände fast mina ben kring mandas och greppade tag om karls hand en gång också.

Snart ska jag nog sova, är så trött osv osv.


Som hastigast

jeansjacka - vila
linne - topshop
shorts - bikbok
halsband - bikbok
väska - h&m

Dag 16 - Mitt favoritminne

Mitt favorit minne är nog thailand 208.


den glädjen.

-

Nu har Manda och Lovv kommit och vi ska fixa oss och sen äta grillat här hos mig. Sen drar vi oss in till staden för att få en bra första kväll på lk! 


just nu

Criminal minds

Ligger och latar mig i min säng och ser på criminal minds. Är typ rädd, avsnitten är obehagligare än vanligt.. 

Ska väl snart leta fram nå kläder att ha på mig ikväll och sedan fixa håret snabbt, tror dock jag bara kommer byta bena :-)



But it was not your fault but mine, and it was your heart on the line. I really fucked it up this time didn't I, my dear?





 

Vaknade för en timme sedan och ska nu dra mig uppåt för att äta frukost. Vid fyra tiden dyker Manda och Lovisa upp hos mig för att vi ska greja på tillsammans innan lk. Känner på mig att det kommer bli en toppenhelg!


-

Hemma efter en jobbig träning i solen. Vi sprang, byggde, hoppade och gjorde styrkeövningar osv. Nu är jag trött och ska äta nått, sen laddar jag hem en film och kryper ner under mitt täcke!


fick bli en söt bild från skolan på mig och jennie :-)

Fin kväll


förövrigt är det ju fint att jag springer/dansar omkring för att slippa bli biten av myggen, men lyckades inte så bra.

Someone like you

Mitt täcke ramlade just ner från min säng och finner sig nu på golvet och jag har inte orken till att lyfta upp den.

Åt just middag och på ca en timme börjar cheer träningen! Känner mig dock inte super taggad om vi ska springa (jag och min astma kan inte riktigt sammarbeta ännu eftersom att jag fick den nydligen.) Aja, det kommer säkert att bli bra.

så längesen!


Ni finner mig i solen

Som sagt så ligger jag och steker i solen, det är så varmt!


vado oljig?

Tid är det enda vi behöver


1 2 3 4

Myskväll med mina fina i det kalla vädret. Massa prat och en del godis, gott. Planerna var att bada, men blev bara att doppa fötterna eftersom att vattnet var som isbitar mot huden.

I'm learning to talk again Can't you see I've waited long enough.


Asså vilken annorlunda dag det har varit.
Vaknade me huvudvärk som hur många andra dagar som helst, med trötthet och irritation spenderade jag en stund i solen. Huvudvärken höll i sig och jag vart bara allmänt less, inget gick min väg. Men så helt plötsligt börjar jag skratta åt allting, tårar rann ner för kinderna när jag kom på vad en underbar låt heter. Glädjen bara växte i mig och nu är jag glad trotts att jag pluggat, så nu ska jag gå och sova me ett leende på läpparna. Perfekt!





it's a beautiful day!

ska gå och briljera i köket så att jag får nått i magen. Sen ska jag nog ut och lägga mig i solen ett tag, och fortsätta läsa, låter ju helt okej!



RSS 2.0