-


Be yourself



Trötta ögon vaknade sent idag efter gårdagens film och mys. Varm oboy och mackor med gurka serverades fram till frukost och innan klockan var halv tre var jag och Manda inne i stan.
Vi käkade lunch på mat & prat med Lovisa och planerade inför morgondagen, nyår alltså. Och allt kommer bli super bra känner jag på mig! 

Kvällems planer är att få mina naglar målade svarta och att bara ta det lungt med familjen min, en sista gång för iår.

En bild

Till Manda....



Breathing in snowflakes

Fixar popcorn med bruden nedanför och laddar hem en film, men först mat.



Sunrise

Dagen har spenderats på stan med Manda och bland annat Hanna och Aminda. Vi fikade och kollade på kläder och hade det riktigt trevligt! 

Gårdagen blev även riktigt lyckad, käk från waldorf, skratt i massor och det gjorde inte saken sämre att man hade så kul med så fina vänner heller! Jag somnade in brevid Manda och vaknade sent upp idag.
Nu ska jag snart möta upp Manda från bussen, ikväll är vi hos mig och ska basta osv! 

Tjuvade bilden av Hanna, hoppas det är lungt!

Times like these

Godmorgon! Inatt har jag punktligen sovit som en stock, somnade kring klockan tolv och såg tyvärr inte filmen klart.. mina ögon var alldeless för trötta.
Nu ska jag äta frukost och sen klä på mig nå kläder eftersom att jag ska och äta lunch i min farbrors nya stuga med min mamma och pappa. Vi hörs någon gång efter det!

Rött, vitt, blått och allt där emellan.

Idag, för en stund sen, för flera timmar sen bärde jag dessa fyra plagg. Linnet kommer från Monki, koftan från Carlings och Jeansen från gina och mina skor är av märket Dr. Martens!

Mr know it all



Jordgubbe

Efter att badrummet fyllts av jordgubbs doft av mitt shampoo och min tvål så kliver jag snart ner i soffan för att kolla på en film av Clint Eastwood. Idag har jag vandrat omkring med sår av mina skor på stan med Manda, Jennie och Tove och hem kommer jag tomhänt. Innan jag blev upphämtad av min broder kring sju så hann jag träna som planerat på inpuls, träningspasset bjöd på skratt och värk i kroppen.. känns verkligen att min astma medecin är slut och att jag inte tränat på ett tag, så snart dyker jag upp i gymmet igen!


Volleyboll turneringen


There goes my hero





Inpuls

Har ni sovit gott inatt? Det har då verkligen jag gjort!
Snart åker jag in till stan för att träna med Manda och Lovisa tror jag? I alla fall så kommer jag spendera min dag med dem, vilket kommer bli toppen. Får se vars dagen leder oss och jag kommer hem ganska tidigt ikväll eftersom att jag ska se film med min familj, helt enkelt bara mysa på. :-)



The O.C

Med en popcorn skål i famnen sitter jag under mitt täcket och ska snart se the O.C, åh så underbart!
Nöjd med dagen som varit och flera bra dagar väntar framöver, lov är nog bland det bästa som finns.


Tumblr_lvbglxmhex1qfoa28o1_500_large


Skinnshorts


Hos mormor och morfar.

Ett julbord dukas fram än en gång fast nu hemma hos mommo och moffa! Dock äter jag stekt kött ist, eftersom att jag är något less.. redan.

Idag har jag befunnit mig på stan och jag kom hem med tre påsar, och i de påsarna fanns bland annat nya jeans. Jag fixade mig snabbt och satte mig i bilen för att fara till kalix och fira lite jul med mina kusiner, och trevligt har vi det, jag smet nyss iväg från skrattet och bloggade lite och ska nu bege mig tillbaka!
Hoppas du får en fin kväll, sötis!



En bild från i somras då jag och min fina kusin befann oss på Ikea!

-

Sätter mig i bilen för att fara till mormor och morfar, käkar middag där och kommer hem någon gång ikväll!

You saved me that day you came alive.

Jag vaknade upp idag kring klockan åtta och satte mig då framför tv:n under en varm filt och kollade på pippi långstrump! Min mamma gjorde frukost till mig där bland annat varm choklad fanns med.
När klockan var omkring halv fyra befann jag mig hos Manda där vi sen mötte upp Hanna för att käka på max, efter det pratade vi bara och tog det lungt!
Nu ska jag kika harry potter, vi hörs senare puss!

Gustav Saxin


På denna bild skådar man två människor, jag med Gustav's underbara dunjacka som är varm, fluffig, stor, mysig, godluktande och svart.
Gustav med min fina kappa som är liten, kall, jobbig att knäppa och också svart.

Med detta inlägg ville jag egentligen bara förmedla att jag tycker att inom den framtid som snart skall komma så ska du befinna dig på skolan varje morgon klockan åtta tills klockan tre. Ja bra!
Glömde säga att du är väldigt bra, har fint hår, är snäll och gullig!!

Dagens

I mina svarta jeans samt i mitt nya linne och i dr martens med tre silver ringar + röda läppar har jag vandrat omkring i idag!

julklappar


24 december.

Hej gott folk! Nu är jag tillbaka igen, eftersom att jag nu har en dator i min ägo..

Jag fick en riktigt lyckad afton tillsammans med min familj, god mat (även fast jag bara tycker om ett fåtal sorter på julbordet), fick spendera kvällen med saknade personer, glada miner av julklappar som jag gav och även jag fick väldigt fina och uppskattade julklappar.


Senaste veckan som gått..

Under den senaste veckan som gått har jag haft det riktigt kul. Volleyboll turnering med min fina klass där vi totalt klassade ut alla och vann, mysig mini julafton med mina bästisar, trevlig lunch och pratstund på mat & prat med Herr Vincent, Herr Martin och Manda, nöjda miner över betygen och även en trevlig a!slutning på baan thai där maten dock inte var en höjdare med fem filurer.. och bäst av allt nu är det lov!! 


Bjuder på en lagomt fulbild tillsammans med Manda, Martin och Simon!

Come alive



4 dagar kvar tills jag får lov, 6 dagar kvar till julafton och om två månader far jag till Thailand med mina bästa och finaste flickor. Livet är ju som rätt ok!

Söndag



Min helg har varit toppen, i stort sätt. Igår spenderade Manda och Lovisa natten här hemma hos mig, vi käkade, hade lilla julafton (haha), såg film osv. Nästan alla julklappar är klara också, och de sista fixas imorgon!

Om du lämna mig nu




Halsduk - Monki. Jacka - H&M. Jeans - Carlings. Tygpåse - Monki. (samt kavaj och t-shirt under detta.)

When I see your smile tears run down my face



Snön har blivit till is och minusgrader till plusgrader. Allt skolarbete är klart och jag sover bort dagarna, men det är okej ändå för om två månader drar jag iväg med mina finaste till Thailand! Jag längtar.

Are you gone and onto someone new?




I was too weak to give in, too strong to lose



Hej på er!

Jag sitter hemma hos Manda själv, eftersom att hon är och dansar. Efter skolan for vi hit och drack te och åt pepparkakor och massa annat gott och jag har även fått kika på medans deras julgran kläddes.
Kring sju har Manda dansat klart och då ska vi mysa på ett tag tills vi åker till Lucia vakan, känner på mig att det kommer bli riktigt kul även fast finaste Lovisa inte kunde följa... krya på dig!

Söndag kväll

Bokreflektionen är klar och bilden lika så, eller nästan iaf.
Ska gå och packa min väska eftersom att jag kommer befinna mig med Manda på lucia vakan imorgon kväll och sen gå och sova hos henne!

Min söndag har väl varit helt okej, julgranen är uppe och jag har hunnit en hel del, vilket känns bra. Skola imorgon, sista rycket nu!!


Hjärta



Julmusiken är på och jag klär julgranen med min mamma!

Tredje advent



När jag vaknade imorse och kilat upp för trappen var tre ljus tända och mamma hade gjort frukost åt mig, det gjorde mig glad. Ska nu befinna mig vid pianot ett tag innan jag sätter igång att måla klart bilden, tror aldrig jag har gjort nått tråkigare än att måla denna bild, det suger verkligen.

Två snöiga bilder från igår


Yellow



Varit i gymnasiebyn med bror, läst ut tusen strålande solar och sovit. Min dag kommer inte bli mer intressant än såhär, ska bara rita på min bild som ska in på tisdag och påbörja min bokreflektion, awesome. Hoppas ni andra människor i denna värld får en bra lördagskväll!

Snöiga fredag



På skolan lämnade jag in en geografi inlämning och kunde äntligen pusta ut. Kring sex for jag in till Jennie och åt lite tacos och spenderade kvällen med hon, Manda, Tove och Lovisa och även Vincent och David. Kvällen blev super och jag blev lite småkär i Vincents valp också, herregud så söt!

Jeansväst




Jeansväst - Gina. T-shirt - Monki. Jeans - Carlings

-



DH, en filt och en apelsin nu samt sällskap av en vovve! Säger även godnatt nu, hoppas du sover gott sötis!


Miss it,



Saknar det.


Tisdag

Efter en seg skoldag där jag hade briljerat på HK:n med Alex och David for jag in till stan för att få min näsa tio gånger större och mitt ansikte platt, alltså fixade pass. Vandrade in från polisstationen för att leta efter ett par skor jag vill ha men som tyvärr inte finns i min storlek, som plåster på det såret hann jag träffa en saknad André, och det gjorde mig mycket glad, gjorde faktiskt min dag!

Åt en god middag som min bror fixat, fläskfile gryta och pasta tillsammans med han och min mor och dök sedan ner med nosen i fysik boken. Nu har jag suttit klistrad framför tv:n ett bra tag och ska snart kila till duschen!


Som att någon har raderat dig ur mitt liv

Halvdag, chicken nuggets till lunch, en vända på stan samt fika med bror Adam gjorde dagen min trevlig! Nu väntar NO mappen på mig, och jag kan knappt behärska mig så sugen jag är på att plugga, eller?


Rosa




Tröja - H&M. Jeans - Carlings. Halsring - Gina tricot.

Jag ser det snöar

När jag traskade till bussen imorse var marken vit och snöflingor föll från himlen, det var fint.
Jag hade dock haft en jobbig natt eftersom att det var så kyligt och att jag vaknade flera gånger och tillslut bestämde mig för att leta reda på ett till täcke, efter min upptäckt om att täcket befann sig just framför mina ögonen efter att jag letat ett tag började jag vandrade tillbaka för att somna in, igen. 



Godnatt!

Har bastat och nu hoppar jag ner i sängen!

Jag tycker om er!


And you learn, like a shadow flows in the rain.



När jag kommer in genom dörren från att ha sovit hos Manda möter jag en galet lycklig vovve som hoppar omkring mig och är så glad att se mig!
Har gosat med Flipp ett tag och ätit lussebullar som min mamma har gjort, vilket passade bra eftersom det är andra advent idag! Och nu ska jag sätta igång med att läsa inför NO provet som är på onsdag, känner att det börjar bli dags nu!

I'm not the same one, see what the time's done, Is that why you have let me go?




Lördags kvällen

Lördag, hade mig en trevlig kväll med god mat och trevliga människor. Jag och Manda och Lovisa sprang omkring som tre galningar för att få allt att falla på plats! Vid klockan halv två började jag och Manda vandra mot henne för att sova och med flera skratt och stunder med panik kommer vi hem helskinnande!






Getting over you



Ätit frukost, klätt på mig och fixat mig snabbt har jag hunnit med och snart far jag in till Manda för att vara servitör ikväll på hennes pappas 50 års kalas, kvällen kommer nog bli trevlig med mina tjejor. Slaggar där sen även och kommer hem imorgon på dagen. Hoppas du får en toppen lördag sötnos!

-

Bjuder på en kass bild på hur jag ser ut just nu.
Tröja - carlings / Jeans - carlings

Grinchen

Startar denna fina film och dör i min säng!

All star

Har betraktat bilden länge och undrat vad fan jag sysslar med? Och kommer inte ihåg vad fan jag gör.. men det ser riktigt skumt ut iaf!

How come I'd never hear you say I just wanna be with you, guess you never felt that way.



But since you been gone
I can breathe for the first time

Protect your mind


I en vit skjorta och en grön stickad tröja samt höga svarta jeans plus mina älskade kängor vandrade jag omkring i idag med svarta naglar, ett pärlarmband och fem ringar.

It's friday i'm in love


Skoldagen slutade klockan tolv och jag for in till stan med Manda och fikade på det nya fiket Friends istället för att träna, efter att ha blivit tejpad under dagen och ätit lunch. Efter det mötte jag upp finaste Rebecca och bara tog det lungt, snackade och hade det prima ballerina! Gav henne en lång hejdå kram och begav mig hem kring sju för att äta min brors goda lasagne och har bara sett på Idol ikväll, och mitt humör är på topp!

You gotta find that inner strength and just pull that shit out of you and get that motivation to not give up and not be a quitter, no matter how bad you wanna just fall flat on your face and collapse.






Ny dag, ny månad och flera möjligheter... och 23 dagar kvar till julafton!

...

Hej, mitt namn är Ebba och så här ser jag ut när jag försöker förklara nått som jag själv inte begriper mig på, då tar jag hjälp av mina händer eller ben, underlättar väldigt mycket då.. oftast. 

Eller så försöker jag göra såhär..



Bastu

Tände några ljus, hämtade en vitamin well och satte mig i bastun med hårinpackning. Och gud så skönt det var!
Nu ska jag slå mig ner i min säng och läsa ett tag, för det måste jag. Och även fixa lite med en present till på lördag!


Don't let me go

Idag har det varit äckelpeckel lunch, dans på idrotten och fick många skratt och glada miner och jag har även varit på inpuls en sväng efter det där, känner på mig att jag kommer ha träningsvärk i mina baklår och på rumpa efter spinningen, awesome.
På vägen hem somnade jag i bilen och har även bara latat mig hela kvällen. Snart slår jag även på bastun och tänder ljus för att bara ta det lungt, och imorgon är det fredag och jag slutar klockan tolv. Lycka. 



Blus


Vissa är bättre än andra..



... det är bara så!

Träning

Far och tränar med bruden ovan och även med Lovisa som kommer efter en timme, härligt!

RSS 2.0