Black

Linne - Gina tricot. Jeans - Dr denim. Skor - Vagabond. Skinnjacka - Carlings.

Under förmiddagen igår hade jag på mig detta! Svartsvartsvart.

Helgen

En suddig bild från pdol på mig och Beccis. 

Helgen har bara flygit förbi och jag har hunnit göra både ett och annat!
Ätit på max med världens bästa Rebecca, fika med Lovisa, Hanna, Isak och Oskar, sett film med mina föräldrar, skrattat, sjungt sing star tillsammans med massa vänner hemma hos David och hunnit träffa så många saknade vänner.
 
Helgen blev helt okej ändå och jag känner på mig att den kommande helgen kommer bli hur bra som helst eftersom den ska spenderas i huvudstaden! Längtar!!

Torsdag

Idag hade jag på mig min skinnväst från forever 21 och volangtopp från topshop.
 
T o r s d a g. 
Imorgon är det fredag och det betyder labb, helg och fika gånger två. Helgen är mer än välkommen även fast mina planer för fredag och lördagkväll är tomma, men det ska nog lösa sig. 
 
Veckan har iallafall gått fort och jag har hunnit tillbringat tid framför tv:n, sovit och pluggat. Sen har jag dessutom  även hunnit med att äta ute med mamma på Allstar vilket både var behövligt och trevligt! 

Snow

 
I fredags fanns det snö på marken, det gör det inte längre. Vilket är trist eftersom jag föredrar snö mer än regn. Detta hade jag iallafall på mig! En svart t-shirt som är lite transperant, svarta jeans och min fina vinterjacka.

-

Bloggen står tom precis som mitt liv känns just nu, tomt.
Hursomhelt så har jag hunnit göra flera saker i helgen, vilket är bra antar jag. Jag har bland annat hunnit träna med två toppen tjejer, haft en mysig tjejkväll, sett Ice age, ätit godis och firat min far och farfar med trerättersmiddag på farsdag tillsammans med min familj!
 
Eftersom jag inte tagit nå bilder under helgen bjuder jag på en bild på mig och Lisa för några helger sedan.

Dragkedjor.

 
Idag har jag haft på mig ett favorit plagg. Nämnligen min tröja från nelly trend med flera dragkedjor! Till det hade jag mina slitna doc martens och ett par mörka jeans från levi's. 

Lovet.

Höstlovet har varit bra även fast det hade kunnat vara mycket bättre. Jag har iallafall hunnit tillbringa mycket tid med fina Elin, sett planet earth och badat i Boden med Alva, kramat om Aminda som numera bor i Östersund, sovit länge på morgonen, somnat intill personer jag tycker om, vandrat ute i regnet under natten med Manda, lagat middag med ett par tjejer, pratat om allt mellan himmel och jord med Hanna och varit på party med finaste vännerna och massa, massa mer. 
 
Bjuder på två bilder från helgen.

School.

 

Skolan har dragit igång än en gång och jag är inte uppvilad efter lovet trots att jag sovit hur många timmar som helst, men det är bara att kämpa på.
 
Idag har jag befunnit mig i skolan med trötta ögon och hungrig mage från klockan åtta till klockan tre. Dagen har väl varit helt okej och pizzan som jag och mamma gjorde till middag gjorde dagen snäppet bättre!

01112012

 
N o v e m b e r.
Höstlovet börjar nå sitt slut samtidigt som det bara blir mörkare och mörkare ute. Jag kom nyss hem efter en mysig kväll hos fina bästis. Innan jag drog mig dit hade jag inte gjort nånting förutom att sova bort dagen, asskönt.
 
Igår vaknade jag upp hos Elin efter att ha tillbringat kvällen med henne som så många mer. Vi åt frukost i lugn och ro och pratade om allt möjligt som vanligt innan jag begav mig in till stan där jag mötte Manda och Lovisa för att fika på friends. Kvällen tillbringades i Gammelstan där jag kikade på skräckfilm med ett härligt gäng innan jag somnade in med musik i öronen. 

RSS 2.0