Hair

 
Till veckan klipper jag håret, eller ja, toppar de. Kommer kännas skönt och mycket friskare. Längtar.

I love it

 
Veckans bästa dag är här och jag är glad idag. Under förmiddagen har jag befunnit mig i shopping för att agera modell för andra gången åt Kevin, ätit och fikat på mat&prat och bara njutit av att lära känna nya trevliga människor. Ikväll ska jag även ha kul, ska ha en lite roligare kväll med bland annat fina Lisa. Kommer bli toppen!

Vänner

Fredag. Ännu en skolvecka har passerat och jag har skrivit mitt allra första prov på gymnasiet i veckan, och med glädje kan jag berätta att det gick bra!

Både idag och igår har jag tillbringat tid på mat & prat med saknade vänner. Igår en kort sväng med Gustav och idag med mina bästa vänner som även är påväg till mig för att mysa på med mig hela natten. Pratar ju såklart om Lovisa och Manda! 
 
Tre från idag.

Tigi bed head

 
Ännu en present jag fått av min mamma i veckan, hon är så snäll. En påfyllning av min favoritprodukt eftersom min gamla är snart slut. Glad.

Två.

 
Mina fina föräldrar har överraskat mig med två saker i rad nu. Först igår med ett läppglans som jag fick av min mamma och idag med min favorit tidning som jag ska bläddra i innan jag ska somna. Tack mamma och pappa, ni är bäst.

Fina helg.

 
Jag har haft en bra helg, en jätte bra faktiskt. Har fått umgås med vänner som jag saknat, skrattat och varit glad. Åh så glad jag är över att få ha så fina vänner!! 

Idag har det varit måndag och jag har befunnit mig med trötta ögon på skolan och kämpat mig igenom dagen enda tills jag fick slänga mig ner i soffan för att sova, vilket jag gjorde i nästan tre timmar. Nu ska jag börja plugga och lämna mitt nystädade rum tills jag ska sova. Vi hörs.

Fredag

 
Kvällen min blev trevlig och jag har ätit jätte god mat (speciellt efterrätten) och skrattat med mina finafina vänner. Vi har hunnit gå igenom allt vi missat, lagat middag, skrattat som bara den och bara haft det jätte mysigt och trevligt. Precis en sån där kväll som jag behövde. Ni är så fina.

-

 
4 månader sen du lämnade oss. Lämnade ett tomrum efter dig. Lämnade mig med så många frågor som jag aldrig kommer få svar på. Jag saknar dig, och hoppas du har det bra och att vi en dag kan träffas igen. Världens finaste farmor.

Höst kappa

 
Det var någon som frågade vad jag hade för jackor under hösten och vintern så jag tänkte att jag kunde visa en. Detta är då min kappa som jag har haft i två år kanske, med andra ord så är den gammal. Den är iallafall från H&M och den kostade omkring fyra hundralappar!

Friends.

 
Imorgon är det fredag och det innebär helg och jag är så taggad inför helgen eftersom jag vet att jag kommer ha super kul!

På fredag
ska jag äta middag med de fina tjejerna på bilden ovan precis som det var förut. Vi kommer ha en heeel del att prata om, äta god mat och bara mysa på. 
På lördag ska jag sova länge och bara mysa på tills jag ska in till Manda för att tillbringa kvällen med Lisa, Hanna och även Aminda som flyttat från Luleå, kommer bli asbra.

Dragkedjor.

 
 Torsdagen har gått hyfsat snabbt och jag har bland annat gjort bort ett glosförhör, ätit på max och lyssnat på musik under skoltid. På mig hade jag min absoluta favorit tröja från Nelly tillsammans med ett svart linne och svarta jeans!

Summer

 
Vill ju bara kunna springa omkring i Dr. martens och bara ben igen. Åh.

Up on the hill, across the blue lake, that's where I had my first heartbreak.

 
Vissa dagar då humöret är nästan nerkört i marken så kan man bara bli så glad över att man har så fina människor omkring sig, exempelvis som brudarna ovanför. Mina bästa vänner.
 
Veckans jobbigaste dag är nu bortgjord och 80 glosor samt 40 kemiska beteckningar väntar på att bli inlärda till morgondagen då de ska skrivas. Efter skolan följdes jag och Lisa in till stan innan vi vinkade hejdå till varandra och jag for till kulturenshus för att möta upp Lovisa och Manda för att plugga lite, men jag kan erkänna att vi pratade för det mesta!
 

Don't worry child.

 
Idag har jag tillbringat ca åtta timmar i skolan och efter det är jag riktigt trött och seg. Både i hjärnan och kroppen. Ska bege mig ut på en springtur och rensa tankarna snart och efter det ska jag plugga in 200 glosor i huvudet och även färdiställa inlämningen som ska in imorgon. Vi hörs.

Take me away


 
Home. Idag har jag befunnit mig hemma tillsammans med en riktigt jobbig huvudvärk som fortfarande finns kvar. Men trots huvudvärken har jag försökt röja undan lite skolarbeten, vila upp mig och kollat på regnet som fallit ner från himlen. 

Zara.

 
Den blåa volangtoppen som jag hade på mig förra veckan är lite ''öppen'' på rycken tack vare två knappar och ett spänne som sitter just i nacken (tyvärr hamnade inte det på de här bilderna) och det gör toppen lite finare tycker jag! 
Hursomhelst köpte jag den för trehundranittionio kroner inne på Zara. 

I miss it.

 
 

Kladdkaka

Trötthet. Det är nått jag brukar känna av väldigt ofta nu för tiden, nästan varje dag.
 
Helgen min blev iallafall bra, jag har tagit det hyfsat lugnt, myst på med Manda en hel kväll framför två bra filmer som jag sov till och även bakat kladdkaka för första gången på länge med Alva! Imorgon är det måndag och jag vet redan om att den dagen kommer bli jobbig eftersom jag har ett stort skolarbete att avsluta som jag påbörjade idag, aja det löser sig. 
 
 

Saturday

Tidigare idag har jag varit en tur på stan tillsammans med min mamma. Vi strosade runt på några affärer och hade det trevligt. När jag kom hem la jag mig direkt i soffan och kikade på film och att ligga i soffan, det är nått jag fortfarande gör. Om ett tag ska jag käka middag och packa väskan innan jag drar in till stan för att spendera kvällen och natten med min fina bästis, kommer bli asbra!
 

I love it



Efter en trevlig fredagskväll som spenderades blanda annat i en biosal med Manda, Lovisa och Vincent är jag trött, och speciellt trött efter en jobbig och lång skolvecka!
 
Dock hade jag sovmorgon till klockan tolv igår och slutade klockan tre då jag började styra stegen mot mat & prat tillsammans med min fina vän Lisa. Bjöd henne på en kladdkaka som vi hade tänkt mumsa på under tiden som vi skulle plugga, vilket dock inte blev av.
 

Pony tail

 
Från klockan kvart över åtta till klockan tre har jag befunnit mig på skolan. Insett att jag har matte fyra gånger i veckan, burit på en tung dator och ätit raggmunkar till lunch som så många mer. Till efterrätt festade jag Amanda och Malin till det med glass. Själv åt jag tre kulor och gick ifrån blå gåsen med mätt mage!
 

Blue




Hello. Idag har solen lyst i Luleå och jag har haft på mig en ny blå topp som jag köpt inne på Zara i Stockholm. Den är fin tycker jag. Till det hade jag min nya väska, min skinnjacka och ett par svarta jeans bara. 
 
 

Söndag

Bild från Stockholm.

Söndag. Slutet av veckan trettiosex och jag har precis spenderat dagen som en söndag ska vara. Jag har sovit länge, ätit en låång frukost bestående av rostat bröd, myst på under min nya fina filt som jag fick igår, tränat och bastat. Skön dag har det iallafall varit och imorgon vankas skola än en gång, men det känns faktiskt kul ändå! 

Friendship doubles your joys and divides your sorrows


 
Hallå där ute! Jag vet om att det var ett tag sen jag bloggade, men jag har helt enkelt inte velat, orkat eller haft tid för den delen. Under veckan som gått har jag iallafall hunnit vara sjuk, blivit frisk, träffat kompisar och haft en toppen bra helg! 
 
I fredags slutade jag skolan nästan två timmar tidigare, fikade med tre super fina och bra tjejer på mat & prat (tycker om er!!) och spenderade kvällen med två saknade klasskompisar och Lovisa då. Vi befann oss hos Manda tillsammans med lite godis, leenden på läpparna och vi hade en hel del att ta igen! Mysigt var det iallafall.
 
Igår tog dagen start tidigt. Jag gick som mannekäng för Kevins kollektion Swääg under hela dagen och en liten del av kvällen innan jag styrde stegen mot Manda där jag käkade pizza. Senare under kvällen befann vi oss lite var som helst men den slutade hemma i en nybäddad säng med ett leende på läpparna, kvällen blev hur bra som helst och jag hann även lära känna några nya människor vilket var super kul!

You use your heart as a wepon and it hurts like heaven



Under fredagskvällen hade jag på mig detta. Min nya topp som jag investerat på Top shop, min neonfärgade clutch från Gina tricot och ett par svarta jeans samt mina favvo skor som kommer från Jeffrey Campbell!

Weheartit.

 
 

Tisdag

En detaljbild på en outfit som jag haft i Stockholm.

Min tisdag har spenderats hemma i soffan precis som det ska vara när man är sjuk. Jag har sett filmer bland annat filmen friends with benefits och så har jag ätit vindruvor och pluggat lite.
 
Men imorgon är jag tillbaka i verkligheten igen! Dagen börjar med skola och slutar med Harry Potter marathon hos Malin med några från min klass. Kommer nog bli hur mysigt och bra som helst!

Charlie brown

 
Hello babes!! En sjuk Ebba hade bara tänkt slänga in ett inlägg innan hon ska låta ögonen och kroppen få vila ut till imorgon då hon ska spendera dagen hemma precis som hon har gjort idag.
 
Tänkte bara säga att jag hade det super bra i Stockholm. Torsdagen bjöd på sol och shopping samt coldplay och tårar på kvällen. Under fredagen spöregnade så tillsammans med ett paraply spenderade jag dagen på stan tillsammans med min kusin och hennes kille vilket var jätte trevligt! På lördag morgon började hemfärden igen och lika bra var väl det eftersom jag hade feber som jag även haft idag.. vill inte vara sjuk ju!!

Torsdag

Klänning - Chicy. Skinnjacka - Carlings. Skor - Martens.

Under torsdagen så lyste solen i våran huvudstad Stockholm så jag passade på att ha lite lättare kläder. Körde på hel svart, vad tänkte jag med?! Gick ju omkring och var allmänt varm och usch, hade ju kunnat köra på barbent..

Hurts like heaven.

 
Oj alltså. Coldplay. Ni som inte var där kommer aldrig kunna förstå hur bra dem verkligen var, och vi som vär där kommer aldrig kunna förklara hur magiskt och vacker det var.
Kan bara säga en sak ''Jävlar, det bästa jag varit med om. Helt klart.''

RSS 2.0